.

meniu orizontal

luni, decembrie 11, 2017

In privinta noii editii a Programului Terra

Va salut Domnule Anonim si va salut pe toti ceilalti care asteptati noua editie!



Noua editie in pregatire de atatia ani trebuie sa mai astepte sper eu numai cateva luni. In ultimii ani nu am mai avut un timp continuu de concentrare asupra acestui subiect. Mi-am desfasurat activitatea zilnica de spital si anii doar au trecut... in plus, personal sunt edificat asupra acestui subiect ... in felul meu , bineinteles si am pierdut in parte motivatia de a comunica si altora ceea ce gandesc. Foarte probabil asta vine si modul in care multi dintre cei  care au scris pe blog sau in alte spatii au inteles cate ceva si mai ales au inteles sa comenteze fragmente disparate de informatie. Trebuie sa spun totusi ca informatia ZOHARULUI ramane fascinanta pentru mine si este decodata in acest moment in proportie mare... greu de exprimat in procente.... 60% - 80%? mintea umana neavand timpul necesar in acest ciclu de de dezvoltare umana sa decodifice totul. Si totusi, eu cred ca am reusit o analiza apropiata de adevarul pe care EI vor sa ni-l comunice. Este atat de complicat, incat volumul in care ar trebui rescrisa informatia este urias.... Si ... cine l-ar citi? Cati dintre Dv ar avea rabdarea sa parcurga un astfel de volum? Cand am scris prima editie a Programului Terra... haha.... acum 20 de ani,  ma gandeam ca foarte putini vor cumpara cartea... Am gresit... cartea a fost masiv cumparata, iar dintre cei ce au cumparat-o poate numai jumatate au reusit sa o termine de citit, iar dintre acestia poate un sfert au si inteles mesajul meu. Din editia veche nu se mai gaseste nici un exemplar pe piata. Am refuzat retiparirea lui chiar daca distribuitorul de carte a comandat mereu cel putin inca 1000 de exemplare aproape in fiecare dintre anii trecuti. Daca as fi facut-o, ar fi fost oarecum in neconcordanta cu ideile actualizate privind PT, aspectul financiar al productiei de carte fiind pentru mine total irelevant. Sunt un utopic, nu-i asa? Nu in ultimul rand fostele editii sunt piratate suficient pe net si oricine le poate descarca in computer.


Cu noua editie ipotetica deocamdata, lucrurile stau diferit... Chiar si mie, care zic eu in momentul de fata jonglez cu notiunile ZOHARULUI, imi este greu la reluare sa descifrez si si urmaresc atent sirul ideilor pe care chiar eu le-am scris, caci volumul de informatie este urias.... Cine are timp pentru asta si dorinta de a incheia un pact propriu cu sine insusi pentru a descifra drumul propus de mine?
Daca noua editie va apare, probabil se va vinde intr-un tiraj relativ mare, dar putini vor fi cei care vor termina de citit. Sa nu credeti ca mie imi este usor de scris si de descifrat ...  au fost probabil mii de ore de munca asidua, pentru ca munca a fost reluata de la acelasi pas batatorit de o multime de ori....De fiecare data cand reluam problema, dupa cateva zile, timpul meu liber expira...
 In primavara asta .... se pare ca voi avea pentru prima data in ultimii ani un timp continuu - cateva saptamani numai pentru mine , timp in care teoretic, ar trebui sa reusesc sa pun cap la cap ceea ce deja am scris si eventual sa mai completez pe ici pe colo, astfel incat sa va ofer o editie macar si preliminara a unei viitoare editii detaliate. Hm... asta daca nu apar alte evenimente nedorite.
Noua editie va fi probabil fascinanta, caci cine o va citi-o si o va patrunde nu va mai avea apoi dubii! Totul va fi limpede, dar din pacate extrem de complicat, cel putin in ceea ce priveste detaliile programului de inginerie genetica.




O seara frumoasa si pe curand!
Cu drag,
Toni Victor Moldovan

35 de comentarii:

  1. Bună ziua cu mult respect,
    Am căutat cu disperare varianta tipărită a cărții dar nu a fost posibil să o cumpăr, pur și simplu nu există. Am citit-o descărcată de pe net, fără imagini. Am parcurs-o încet, în două săptămâni, rumegată bine. Datorită informațiilor pe care le avea deja din alte surse, fiind foarte interesat de subiect, cred că am înțeles într-o proporție mulțumitoare ceea ce transmite cartea. Așteptam cu nerăbdare vești despre dumneavoastră și bă bucur nespus că ați reluat comunicarea și mai ales că este posibil să primim noi informații. Vă doresc sănătate, putere de muncă și vă mulțumesc pentru ceea ce ne oferiți!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alaturi de respectele mele profunde si multumirile de rigoare arunc inspre dumneavoastra ruga de a continua PT. Este o capodopera care are in spate un nivel urias de devotament iar astfel de opere nu ar trebui descurajate de cateva feedback-uri ale unor persoane in necunostinta de cauza. Astept cu nerabdare noua editie; eu si inca 7 cunoscuti. Munca dvs este enorm de apreciata si sper sa gasiti motivatia sa o duceti la capat!
    Cu stima, un tanar de 23 de ani

    RăspundețiȘtergere
  3. tare ma bucur ca va regasesc,prima informatie despre PT am primit-o de al un colaborator din Deva care citise prima editie, eu am prins-o pe a doua, nu mai am acces la volum, dar am incercat sa va urmaresc pe blog si astept cu nerabdare ultima editie.
    cu respect si admiratie,
    iosif plachi
    va urez un an deosebit, cu sanatate maxima !

    RăspundețiȘtergere
  4. F. interesant si adevarat, fara indoiala

    http://www.illuminati-news.com/Egypt-CPU/temple-horus.htm

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimate Domnule Victor va rog sa va ganditi la sustinerea unor live video cu cititorii Dumneavoastra in vederea detalierii unor aspecte din cartea Dumneavoastra.As fii foarte recunoscator pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma numesc Vasiu Adrian am 45 ani sunt din Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru munca de explorare a istoriei umane! Sper ca in noua carte sa aprofundati ideea ca Programul Terra are ca scop regenerarea lui Dumnezeu. Este scopul final al acestei zdroabe, si nimeni nu vorbeste despre asta. Mi se pare o idee interesanta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Regenerarea lui dumnezeu? Pai ce nevoie are el de regenerare, te contrazici singur? Tu inca nu ai inteles nici acum cine este entitatea numita "dumnezeu"? Poate cindva vei intelege....

      Ștergere
  8. Buna seara,
    Ne puteti oferi o actualizare a datii de lansare a noii editii?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit lucrarea dv inca in prima editie si sunt extrem de interesat de editia in pregatire. Daca noua viziune a ajuns din punctul dv de vedere la un echilibru care va satisface, implicit la un enunt compatibil cu el insusi, ati putea sa luati in calcul publicarea unui prim volum, daca considerati ca finalizarea nu ar necesita finisarea primei parti pentru a crea unitatea ansamblului.

    Alta optiune ar putea fi ca in acest moment in care care lucrarea nu este finalizata, sa renuntati (pentru moment) la abordareade tip sistem stiintific sau filozofic, care presupune: demonstratie: fapte, observatii, rationamente si o concluzie adica o VIZIUNE UNITARA si sa optati pentru o abordare tip studiu, cercetare, investigatie - care pune in evidenta aspecte relevante, face analiza si legaturi semnificative intre elementele care compun ansamblul analizat, dar nu ajunge in mod necesar la o sinteza finala, la o concluzie integratoare. Viziune chiar daca e PARTIALA, FRAGMENTARA SI POSIBIL NEUNITARA, exte EXTREM DE IMPORTANTA, avand valoarea faptului ca a fost strabatut o parte din drumul pana la nivelul unui enunt complet si unitar.

    Va rog impartasiti miilor de persoane interesate de cercetarea dv. si de viziunea care se contureaza, lucrarea chiar si intr-o forma incompleta.
    Poate candva, cand timpul va va permite, puteti lua in consideratie formarea unui grup de cercetare pe acest subiect si sa coordonati continuarea acestui valoros si dificil demers.
    raduardeleanu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua,
    Sunt un cititor pasionat de foarte multi ani al acestor subiecte si impartasesc aceste idei de foarte mult timp, dvs nu ati facut decat sa-mi validati inca o data convingerile.
    Va multumesc.
    A asa ca o curiozitate pentru ca stiu si stiti si dvs sigur ca ati fost citit de cine trebuie, de ce nu a iesit nimeni inca sa va combata.
    Salutari din Dragasani!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am rãsfoit din nou prin blog. Abia acum îmi dau seama de ce în familia soţului, când se vorbea de mine se spunea: Smaranda nu i de a noastã!
    Sper sã pun mâna pe cartea dvs.
    Toate cele dragi şi bune!

    RăspundețiȘtergere
  12. va salut,

    ceva nouati despre data lansarii noii editii?

    va multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua, domnule TVM.

    Astept cu nerabdare noua dumneavoastra carte.

    Cu bine, ZeT.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din 2012 am tot cautat postari noi pe blogul dumneavoastra. Vazand ca rata de succes este zero, am crezut fie ca v-au rapit extraterestrii, fie ca ati fost racolat de serviciile secrete.
    Asa trist si revoltat am fost cand am citit "Experimentul Terra" cu multi ani in urma. Cheia in care ati descifrat taina creatiei este atat de rece, pragmatica. Lipseste in totalitate iubirea din ea.
    Sper sa o gasesc in urmatoarea carte.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua, puteti lua in considerare si o versiune digitala?

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună ziua domnul T.V. Moldovan
    Aşteptăm cu nerăbdare noua ediţie a Programului Terra, pe când se va lansa ? suntem deja în august 2018 şi din decembrie 2017 n-am mai primit nici o veste...
    Numai de bine...

    RăspundețiȘtergere
  17. Bună ziua domnul T.V. Moldovan
    Aşteptăm cu nerăbdare noua ediţie a Programului Terra, pe când se va lansa ? suntem deja în august 2018 şi din decembrie 2017 n-am mai primit nici o veste...
    Numai de bine...

    RăspundețiȘtergere
  18. Va salut, domnule Moldovan. Va recomand sa vizionati aceasta conferinta video https://www.youtube.com/watch?v=29xTYzIwp2M

    RăspundețiȘtergere
  19. Caut cartea de mai bine de un an si fara succes.
    Chiar daca noua editie nu este gata, dar aveti exemplare in plus din editiile anterioare, fara doar si poate, vreau sa achizitionez un exemplar.
    Adresa de contact: babesgabriel@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Așteptăm și suntem recunoscători pentru toată munca depusă.

    RăspundețiȘtergere
  21. Va salut dl. Moldovan si profunde multumiri pentru Programul Terra (in librariile din Romania nu se mai gaseste din pacate, sau poate ne dati dvs o informatie de unde o putem procura). In alta ordine de idei sunteti la current cu cercetarile prof. Corrado Malanga? - https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U - Dar cu ale lui Calogero Grifasi? - https://www.youtube.com/watch?v=QhcR8-o560w. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna seara!
    Asteptam cartea :(
    Sper ca mai lucrati la ea.
    Seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună seara,

    Imi doresc foarte mult cartea dvs, am cautat-o pe toate site-urile si nu e disponibila! Mă puteți ajuta sa intru in posesia ei?
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna seara ,

    Cred ca suntem destul de multi care asteptam cu nerabdare o noua versiune , am putea afla aproximativ pe cand se va lansa ?

    Multumesc anticipat pentru promptitudine !

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua !
    Când apare noua ediție a cărții Programul Terra ?
    Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes răspunsul !

    RăspundețiȘtergere
  26. A mai trecut un an. Să mai sperăm că vom apuca să vedem noua ediție?

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna ziua! Jupiter ascending este ecranizare dupa PT ? :) In alta ordine de idei, cred ca cel mai usor pentru dvs si noi cititorii interesati de acest subiect ar fi o editie digitala, cum sugera de altfel si cineva mai sus. Sau poate un abonament saptamanal sau lunar online la o serie de articole care toate sa insumeze la un moment dat noua dvs carte.

    RăspundețiȘtergere
  28. Jupiter Ascending este facut dupa studiile profesorului Malanga.Este o idee buna publicarea in paralel macar a unei editii digitale.E mai simplu si mai comod pentru multi.Asteptam cu nerabdare !

    RăspundețiȘtergere
  29. "Cand am scris prima editie a Programului Terra... haha.... acum 20 de ani, ma gandeam ca foarte putini vor cumpara cartea... Am gresit... cartea a fost masiv cumparata, iar dintre cei ce au cumparat-o poate numai jumatate au reusit sa o termine de citit, iar dintre acestia poate un sfert au si inteles mesajul meu. Din editia veche nu se mai gaseste nici un exemplar pe piata."... am citit și recitit cartea descărcată de pe internet,de 3 ori. De fiecare dată "aflu" ceva nou, ceva ce pare că nu a existat la prima citire, cu toate că recitesc același fișier. Astăzi, după 6 ani de căutări și încercări să cumpăr cartea, o am în posesie - ediția din 2000 găsită pe okazii.ro, absolut nouă. Aștept cu nerăbdare noua ediție!

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu ne abandonați, domnule Toni. Munca dumneavoastră este, a fost și va fi apreciată. Exemplarul cărții P. T. pe care îl dețin, este cartea mea de căpătâi și am împrumutat-o multor prieteni, evident în speranța că o vor înțelege. Nu chiar toți au reușit. E greu, într-adevăr, eu am citit-o de mai multe ori, la distanță de zeci ani. Și de fiecare dată am fost uimită de logica lucrării. Nu am cuvinte să vă mulțumesc și vă rog să nu vă pierdeți motivația. Aștept cu mult interes noua dumneavoastră lucrare și cred că pot spune în numele multora, că oricât de lungă și dificilă va fi, ne-ați câștigat încrederea și admirația, așa că o vom parcurge și studia cu plăcere și dorință de cunoaștere. Așa cum Avraam a încercat să mijlocească pentru cei puțini importanți din Sodoma, oricât de mic ar fi numărul celor care dorim să știm adevărul adevărat, este menirea dumneavoastră, se pare, vreți nu vreți, să ne îndrumați prin negura acestor încrengături referitoare la existența vieții, cu geniul și răbdarea de care dispuneți. Apreciem mult și formatul pdf, dar o carte trebuie tipărită. Mult succes și mii de mulțumiri. O. J.

    RăspundețiȘtergere
  31. https://www.youtube.com/watch?v=S3JVr_p-Hsk

    RăspundețiȘtergere
  32. https://www.youtube.com/channel/UCAFPzQ-KORqJvMHK0h-SwMA/videos

    RăspundețiȘtergere
  33. Bună seara, domnule Moldovan, oare cîte vom mai avea așa!?
    În această seară ploioasă, cu răsturnări de găleți din cer, printre străfulgerări și tunete în surdină, aici, la Ploiești, caut și eu să aflu o continuare..., ca toți prietenii care au scris mai sus și mulți, mulți alții... Inutil să mai spun că am citit cartea de cinci ori, unele fragmente de 10-15 ori; am găsit răspunsuri la cîteva întrebări și o groază de alte întrebări! Și o mare frustrare, că servim unui scop perfid, josnic, egoist, fără puterea de a schimba ceva și de a permite dezvoltarea civilizației umane, cu bune și cu rele!
    Dacă vă este teamă că prin continuarea decriptării unor informații vom atinge masa critică de sceptici, iar Cavalerul negru ne va dibui, cred că oricum, bolovanul s-a pornit la vale, dacă privim cu alți ochi problema pandemică mondială și focarele de anarhie care apar, planificat, peste tot.
    Așa că, în numele știutorilor, dar și al neștiutorilor care vor afla ei, vă adresez rugămintea de a intra mai informați în noua etapă!
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  34. Bună ziua tuturor,unde as putea gasi si eu sa cumpăr cartea domnului Moldovan, am găsit una pe okazii.ro dar nu vor s-o expedieze în Germania și în tara nu am pe nimeni. As dori tare mult carea în format hârtie dacă cineva ma poate ajuta va rog sa ma contacteze la 0049017636664928. Mulțumesc frumos

    RăspundețiȘtergere