.

meniu orizontal

sâmbătă, decembrie 04, 2021

RĂSPUNSURI LA COMENTARII 3

 Sunt nevoit sa fac o nouă postare căci răspunsul este prea lung și nu/mi este acceptat de formatul blogului. 

Anonim2 decembrie 2021, 15:51 

Mă bucur că ați publicat comentariul atât de repede. Îmi imaginez că a fost un efort uriaș, de aceea am vrut să știți că nu ați scris doar pentru Dv., deși poate fi și aceasta o formă de terapie! Nu pun acupunctura pe aceeași treaptă cu ipotezele lui Gariaev. La o căutare sumară pe Pubmed, găsiți zeci de mii de articole pe subiectul acupuncturii, trial-uri clinice și meta-analize etc. 

Nu cred că mai încape îndoială că acupunctura funcționează în anumite patologii. Dacă ați deschis o discuție întreagă pornind de la comentariul meu (pentru care vă mulțumesc), v-aș mai adresa câteva întrebări, așa cum îmi vin în cap: 

1. Legat de Zeul Dublu Leu... Având în vedere că singura celulă umană haploidă este gametul, cum ar putea funcționa o celulă obișnuită cu doar 23 de cromozomi? Ar trebui ca fiecare genă să aibă o structură fără greș, precisă până la nucleotidă. O singură mutație ar putea avea efecte catastrofale, având în vedere că nu există și alternativa alelă. Mi-e greu să-mi imaginez o astfel de celulă, care moștenește 1/2 din genom, partea paternă, și continuă să funcționeze. Am pregătire medicală, puteți folosi termeni de genetică. 

2. Ideea portalurilor STO e inspirată din Zohar?

 3. Spuneați că Ra-Khepera este echivalentul Zeir Anpin. (Apropo, absolut ingenios artificiul Khepera pentru metmorfozare din aproape în aproape! Repet, dacă l-ați vinde ca SF, ați avea și mai mare succes.) Revenind, Zeir Anpin este menționat a părăsi CG, la fel ca Ra, pentru a se ridica deasupra Malchut (Amenti)? Sunt curios de similitudini. 

4. Ar fi interesant ca în volumul viitor să scrieți un capitol separat despre ce credeți în legătura cu etica acestor civilizații. Fac o paralelă între noi și ei. Noi suntem atât de avansați, încât nu ne interesează foarte mult despre anumite specii, să zicem vaca în mediul industrial de exploatare. Ținem vacile în cuști, le menținem gravide toată viața lor pentru a le lua laptele, le luăm vițeii și îi sacrificăm, iar când nici ele nu mai pot oferi nimic, le omorâm și le mâncăm. Asta nu ne împiedică să facem reclame cu vaci fericite care pasc pe munte. Nu zic, or fi pe la țară, dar majoritatea cresc în baterii și sunt exploatate în mod crud. Credeți că distanța de dezvoltare dintre noi și ei presupun o relație similară, în care ei ne desconsideră și ne consideră niște unelte? Consideră ei suferința noastră un rău necesar supraviețuirii speciei lor, specie care are niște obiective ce transcend trecătoarea suferință umană? Aș fi curios ce credeți despre asta. Atât aș fi vrut să vă întreb, sper că vă mai pot scrie întrebări pe măsură ce îmi vin în minte. Numai bine, Un cititor vechi

RĂSPUNS:

0. Acupunctura funcționează practic în toată patologia și in fiecare stadiu al bolii. Efectul acupuncturii este salutar ca prevenție a bolii, este terapeutic în stadiul primar alături de alte terapii și este greu de evidențiat ca efect  în stadiile avansate de boală de organ și sistem.

Ipotezele lui Gariaev sunt susținute de studii clinice. Se poate citi pe net.

1. Zeul Dublu Leu a fost probabil cel mai greu de deslușit și cel mai greu de interpretat. Și pentru mine a fost în final o relevație, deorece, cu fiecare citire și cu fiecare integrare a informației în totalul informației din CEM coroborată cu Cartea despre Am-Duat mi-am remodelat interpretarea... Am fost fascinant de greu!

În privința celulelor haploide ale ființelor extraterestre , este cât se poate de logic și de simplu. Chiar nu au nevoie de celule diploide. Eu, evident a trebuit să reiau meioza explicată pentru că și eu uitasem toate aspectele meiozei .  Se poate reciti spre exemplu pe wiki,

https://ro.wikipedia.org/wiki/Meioz%C4%83

sau pe youtube, cu film de animație. :

https://www.youtube.com/watch?v=16enC385R0w

Întotdeauna gametul, adică acel set unic de 23 de cromozomi va deține o parte din ascendența genetică a mamei, amestecată cu ascendența genetică a tatălui, datorată în principal fenomenului de cross-over a materialului genetic din celula diploidă. Cei 23 de cromozomi au absolut toate ingredientele necesare formării unei ființe complete. Spermatozoidul reunește un set complet de caracterele genetice umane care se regăsesc parțial în ascendența genetică a părinților individului respectiv. Același lucru se poate spune despre ovul, care mostenește o parte dintre caracterele genetice ale ascendenței genetice a mamei., dar tot într-un set complet de caractere, care pot da naștere unei femei ce deține o parte dintre caracterele genetice ale ascendenței sale genetice.

Zeul Dublu Leu face cred mai mult decât atât, lucru pe care nu l-am scris în carte, dar de care sunt aproape sigur. Și anume, ZDL îndepărtează din genomul energetic nu numai cei 23 de cromozomi ce provin de la mama sufletului în cauză, ci chiar și memoria genetică a mamelor ascendenței genetice a sufletului. Ce argument aș avea ca să susțin asta? Învățătura lui Ptah-Hotep ne intoxică cu cerința absurdă și repetitivă ca sufletul fiului să aibă mereu în oglindă strict structura sufletului tatălui său. Cu alte cuvinte, oricare dintre fiii ascendenței - liniei genetice trebuie să fie strict identic cu tatăl său. Asta presupune un PIG intens homozigotat, în care străinii nu aveau ce sa caute, în care ascendența genetică aproape că nu se vede, în care variabilitatea genetică este aproape de zero, cam ca la populația Aymara.

2. Da, procesul l-am văzut prima dată în Zohar, dar nu atât de sistematizat ca în CEM. Evident, am să îl reiau și în analiza Zoharului într-un mod aproape similar, cu mai puține descrieri tehnice, dar cu mai multe alte feluri de detalii. Cele două cărți se îmbină magistral în informație.

3. Da, Zeir Anpin este echivalentul lui Ra-Khepera. Zoharul a fost și mai ingenios în denumirri, zic eu. Echivalentul lui Ra este Arich Anpin... Arich Anpin diversificat genetic în șase clase necesare metamorfozării devine „soarele”, „bărbatul”, „Pomul Vieții” numit Zeir Anpin. Sunt foarte multe similitudini pe care le păstrez pentru următoarea carte, dacă apuc să o scriu ...sau mai bine zis să o adun, căci este scrisă 80%...

4. Modalitatea în care sunt scrise aceste cărți ne dovedește că aspectele LOR etice corespund major celor ale noastre . Doar sunt făcuți după chipul și asemănarea LOR. Comparația cu vacile este interesantă sub aspectul că scopul scuză mijloacele. Am abordat problema etică în primele ediții ale PT, nu foarte detaliat ce-i drept. Cert este că sunt foarte avansați tehnic față de noi și își pot permite totul în fața noastră. Dacă citiți Coranul sau textele indiene vedeți mai clar modul în care suntem văzuți, tratați; respectiv ca pe un bun propriu, un produs cu care chiar fac ceea ce doresc, fără a-și pune probleme prea mari de etică. Programul primează.

Numai bine și Dv.

Scriam acum cațiva ani pe acest blog uitat în timp și spațiu că mi se pare inechitabil eu cel deconspirat până la ultima picătură înghițită de ceai verde să stau de vorbă cu anonimi. Parcă și un pseudonim sună mai bine decât un anonim. Era o idee!

O seară bună Dv și tuturor anonimilor și deconspiraților care ne citesc!


Anonim2 decembrie 2021, 22:00 

Lucrurile cu adevarat interesante dintr-un anumit domeniu nu vin neaparat de la profesionistii domeniului ci de la cei pasonati de domeniu . Pasionatii vor fi in general mai putin dogmatici si au in general constiinta libera de alte angajamente sau atasamente . In plus acel entuziasm , poate chiar o anumita surescitare , transpare , in cazul lor , dincolo de cuvinte . Am avut senzatia , citind cartile dumneavoastra , ca ma aflu in mijlocul laboratorului in care faceti experienta revelarii unei realitati .Cei mai multi din "profesionistii domeniilor" pare ca vor sa-si incripteze mesajul in spatele unui "jargon profesional" in loc sa-si lumineze auditoriul . Apreciez deschiderea si buna credinta in cazul dumneavoastra unde comunicarea se face , pe cat posibil , clar , fara formulari ambigue si inselatoare .Contribuiti in modul dumneavoastra particular la revelatiile ce vor denclansa tocmai Sfarsitul de Program . Ma refer la constientizarea ce depaseste masa critica . Am citit prima dumneavoastra carte destul de recent si recunosc ca m-a impresinat in mod deosebit continutul dar si abordarea lipsita de nenorocita de corectitudine politica . Adica , cum ar spune unii , lumea asta mai are o sansa , lucru ce nu rezulta din mesajul cartii ci din prezentarea ei . Si asta o spun , petru ca prea des se ascunde adevarul verde in fata , pentru ca daca l-am sti am putea avea reactia salvatoare . Dar politica strutului ne bantuie . Am citit ultima dumneavoastra carte care mi-a dovedit inca o data in plus ca sunteti o specie rara . Am avut senzatia ca fac parte dintr-un club exclusivist si pot spune fara sa gresesc ca am avut acces la o cunoastere initiatica . Uneori avem nevoie ca altcineva sa faca analizele si sintezele si sa extraga pentru noi partea utila si relevanta . Si asta pentru ca suntem comozi , puturosi sau pur si simplu timpul ne omoara . Am convingerea interioara ca pretul cartilor nu acopera in nici un caz valoarea lor . Va doresc sa aveti un creier limpede , o minte cuprinzatoare , sanatate , timp si ce-o mai trebui pentru urmatoarea carte .

Raspuns: 

Vă multumesc pentru mesaj și aprecieri. Este probabil cel mai frumos mesaj de apreciere a muncii mele, pe care l-am primit.  Sper și eu din toată inima să reușesc să-mi duc la capăt măcar PT în Caanan. Este foarte pretențioasă, complexă și plină de surprize. Dacă ar fi să o dotez cu toate detaliile iese cam de două ori cât ultima carte... efortul de a o scrie este mare și cred că nu vor fi prea mulți care sa facă efortul să o citească... Ar trebui sa ma grăbesc înainte ca eventual dezbaterea unei astfel de teme sa fie interzisă dintr-un motiv sau altul.   

O seară frumoasă! Sunt de gardă, dar chiar acum este liniște! 




7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este incredibil ,ce se întâmplă,pe youtoube.Au șters toate comenturile referitoare la discuția avută,privitor la racheta care ar fi putut pune capăt PIG în timpul Războiului din Golf.
    D-le Moldovan,În cazul unui atac nuclear din partea Iranului asupra facilităților nucleare israeliene din Deșertul Negev sau aspura Ierusalimului sau alt oraș important din Israel,ar putea declanșa faza finală a PIG?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua si La multi ani !!! Ne tineti si pe noi la curent cu progresele Zoharului? Sa il asteptam pana de Pasti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca ati parasit si blogul si cititorii. Si nu mai scoateti nici Zoharul. Cineva spunea ca Zoharul e blestemat...cine incearca sa il descifreze o pateste...nu sunt superstitioasa dar vazand tacerea dvs...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sărut mâna!
    Nu prea am mai avut timp de nimic . În plus, istoria se precipită și pentru o bună parte din Europa s-ar putea să se sfârșească foarte curând. Amenințarea este reală, foarte serioasă și pregătită minuțios de multi ani. Nici măcar eu nu am ascultat de propriile-mi avertismente și nu ma aflu astăzi, la prag de istorie în Namibia. Nu voi detalia subiectul. Dacă vom trece cu toții cu bine, vine și decodificarea Zoharului...

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreti sa explicati, va rog, cum ati ajuns sa renuntati la ateism?( v-am vazut intr-un filmulet in care ati spus ca nu mai sunteti ateu)
    Multumesc pentru tot, pentru aproapelinistea ce am obtinut- o dupa ce am citit cartea!
    Dar,inca ma intreb .de ce , daca Ei sunt rauvoitori s-au lasat oarecum ,in scrierile vechi, descoperiti de oameni ca domnia voastra?Doar le statea in putere sa nu lase nicio urma, nu?!

    RăspundețiȘtergere