.

meniu orizontal

marți, martie 08, 2011

Regulament

Comentariile si mesajele cu continut calomnios si care aduc atingere demnitatii unei persoane, indiferent daca aceasta este sau nu prezenta printre userii acestui blog, vor fi sterse fara avertisment.

Nu sunt admise atacurile la persoana, considerand ca un dialog decent presupune combaterea ideilor, si nu a celui care a postat.

Libertatea de exprimare nu trebuie sa fie confundata cu un limbaj agresiv, nepoliticos si tendentios.

Pentru a pastra un caracter decent al discutiilor si al exprimarilor de pe acest blog, nu se admit mesaje care incalca forma corecta si literara a limbii romane si care includ deformari de tipul k, tz, sh , cf, bn, etc.

De asemenea, vor fi sterse fara avertisment
- mesajele care contin cuvinte triviale, obscene, indecente sau ofensatoare
- mesajele care instiga la violenta, ura de rasa, xenofobie, intoleranta religioasa , politica sau de orice alt tip.

Pentru a se evita confuziile, este interzisa substituirea sau folosirea unui nick-name asemanator cu unul deja existent in paginile acestui blog. Comentariile postate sub un asemenea nick, cu intentia vadita de a crea haos in discutie, vor fi sterse fara avertisment.

Nu se accepta blogroll si link exchange.

Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate apartine in totalitate celor care le scriu.

Acest blog este apolitic, neafiliat nici unei organizatii romanesti sau internationale si este proprietatea exclusiva a dr.Toni Victor Moldovan.Autorul isi rezerva dreptul de a face orice modificari pe care le considera de cuviinta.

Prin prezentul avertisment, consideram ca ati luat la cunostinta Regulamentul blogului si ca veti respecta conditiile impuse de acesta.

Va multumim.