.

meniu orizontal

duminică, martie 06, 2011

”Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii”

Toate afirmatiile de mai jos isi gasesc o argumentare puternica in textele vechi analizate in carte, in informatii tehnice la zi, in dovezi istorice, arheologice, etc.

Biblia, Coranul, Bhagavad-gita,Cartea lui Enoh, Upanisadele, tablitele de lut sumeriene, asiro ? babiloniene, feniciene, hittite, Cartea egipteana a mortilor, Cartea tibetana a mortilor, Enuma Elis, Popol-Vuh si alte scrieri "sacre" ale omenirii au fost daruite de zei (fiinte extraterestre evoluate) intr-o modalitate particulara si anume, prin tehnica implantului de informatie sub hipnoza. Implantate cu un scop ascuns pana astazi, ele descriu acelasi program numit de mine PROGRAMUL TERRA, care nu este al nostru, ci al LOR, adica al unor fiinte extraterestre inteligente. Logica acestor lucrari nu este sofisticata, ci necesita doar perspicacitate elementara, pasiune in conectarea informatilor, alaturi de cunostinte tehnice in multe domenii. 
De 30-40 ani de cand vorbim de legi ale fizicii, de A.D.N., de genetica, de astrofizica, de fizica atomica, de tahioni, de energia viului si de alte stiinte exacte, decodarea lucrarilor de mai sus este posibila. Pasii modesti, dar
importanti facuti de lumea occidentala in redescoperirea fiintei energetice OM, intregesc un tablou al PROGRAMULUI TERRA ce a fost stirbit pana astazi.

Fiinta umana este ceva mai mult decat pare la prima vedere, decat ne invata medicina occidentala. Cu cat aprofundam mai mult fiziologia, cu cat medicina energetica se dovedeste a fi o cale eficienta de tratament, cu cat neurofiziologia demonstreaza ca memoria, personalitatea, eul nu-si au un sediu in creier, ci acest organ are rolul doar de interfata a computerului complex numit OM, cu cat hipnoza regresiva descopera memorii structurate in afara fiintei somatice, etc., cu atat mai mult astazi redescoperim ceea ce anticii stiau de mult: OMUL ESTE TRUP SI DUH, CARNE SI SPIRIT, MATERIE SI ENERGIE sau altfel spus, MATERIE POZITIVA SI MATERIE NEGATIVA. Modelul holografic al fiintei somatice (fizice), conform caruia fiecare unitate de structura - celula contine informatia intregului, respectiv informatia A.D.N., se extinde asupra fiintei de materie-energie totala OM. Materia negativa din noi contine unitati de structura ce detin informatie A.D.N. organizata energetic. 
Aceasta informatie este identica pentru aceeasi fiinta, cu informatia A.D.N.M.P. (A.D.N. in materie pozitiva) a corpului fizic. Altfel spus, corpul spiritual detine informatie A.D.N. in materie negativa (A.D.N.M.N.). Conform definitilor enuntate de scrierile vechi, "moartea cea dintai" reprezinta moartea corpului somatic, respectiv imposibilitatea energiilor vitale de a relationa informatia A.D.N.M.N. cu cea A.D.N.M.P. In urma acestei morti, care este de fapt moartea despre care vorbim in mod curent, corpul spiritual cu markerul A.D.N.M.N. al respectivului om, isi incepe voiajul astral. Scrierile vechi descriu si "moartea ce-a de-a doua" - moartea corpului spiritual, ce survine in anumite conditii, de exemplu, prin supunerea corpului spiritual radiatiei nucleare.

Ca intr-un joc de puzzle, fiecare dintre scrierile enuntate mai sus ne ofera elemente ale programului, ce intregesc imaginea de ansamblu. Mai multe scrieri vechi (indiene - mai ales Chandogyia-Upanisad, asiro-babiloniene - Epopeea creatiei lumii - Enuma Elis, etc.) descriu evolutia filogenetica a viului in Galaxie pana in momentul aparitiei primelor fiinte inteligente, capabile sa practice terapiile genetice. Din acest veritabil nod filogenetic al viului, se poate vorbi despre evolutia filogenetica a ... creatiei, adica de o evolutie artificiala a fiintelor umanoide galactice, condusa prin tehnici de terapie genetica. Fiinte extraterestre umanoide, care practica din vremuri pierdute in negura timpului terapiile genetice, au renuntat la inmultirea sexuata.

Modalitatea de reproducere, de fapt, de fabricare de noi semeni ai speciei, consta in racordul unui corp somatic obtinut prin clonarea celulelor somatice rezultate prin proiectarea lantului A.D.N.M.P., cu un corp spiritual compatibil genetic, obtinut in urma unor programe de inginerie genetica standardizate, aplicate unor populatii "primitive", ce locuiesc pe planete tip Terra. Programele de inginerie genetica LE ofera pe langa cea mai ieftina modalitate de reproducere, o evolutie genetica rapida, din treapta in treapta, marca A.D.N. a supercivilizatiei evoluand in paralel cu marca genetica a programelor de inginerie genetica. Dintr-un nod filogenetic comun, s-au desprins ramuri intregi de fiinte inteligente nascute fiecare din programe de inginerie genetica distincte. Fiintele astfel obtinute, numite in Biblie ingeri, beneficiaza de terapie genetica inca din procesul de fabricatie, astfel incat reusesc sa traiasca aproximativ 1000 de ani pamantesti. Supercivilizatile
din Galaxie au renuntat de asemenea, la locuirea unor planete. Intreaga lor activitate se desfasoara intr-o temporalitate, pentru noi, aberanta, in statii spatiale enorme ce le ofera multiple avantaje. Scrierile de mai sus descriu doua astfel de statii realizate tehnic asemanator, discutate in cartea mea.

Intre avantajele oferite de "traiul galactic" se numara posibilitatea stapanirii factorului timp. Jocul distorsiunilor temporale face ca un program de inginerie genetica initiat pe o planeta tip Terra sa dureze din punctul lor de vedere maximum sute de ani, in timp ce pentru observatorul timpului linear terestru, acelasi program dureaza intre 4000 si 6000 de ani. Terra este, se pare, proprietatea unor supercivilizatii ce practica cicluri economice de productie de corpuri spirituale compatibile genetic cu ele. Actualul program, in a carui coada ne aflam este, se pare, al cincilea. Biblia prezinta magistral actualul program ce se desfasoara intre Potop si Apocalipsa si il incadreaza intre alte doua programe vag descrise. Alte scrieri vechi sau mituri amintesc mai clar cele patru programe trecute.

Progresul inregistrat in genetica ne ajuta sa intelegem astazi actiunile trecute ale fiintelor extraterestre pe Terra. Daca in anii '80 -'90 se estima ca genomul uman contine aproximativ 100.000 de gene, astazi, cu ajutorul decisiv al informaticii, putem sa estimam cu mai multa exactitate acest numar; putem sa analizam destul de fidel harta genetica a unui individ.

Proiectul Genomul Uman aflat in desfasurare isi propune sa analizeze intreaga secventa a genelor umane. Pana in anul 1999 erau mai multe estimari asupra numarului de gene, situate in plaja de la 50.000 la 200.000 de gene. In decembrie 1999, dupa ce la Centrul Sanger s-a determinat secventa cromozomului 22, s-a facut prima estimare mai aproape de realitate privind numarul total de gene - intre 30.000 si 40.000. In principal, doua centre de cercetari isi disputa cursa cartografierii hartii genetice a omului: Celera Genomics din Maryland si International Human Genome Sequencing Consortium.

In februarie 2001 ambele centre de studii estimau numarul de gene umane la 32.000, plus sau minus cateva mii (28.000 - 35.000). Pana la 15 iulie 2001 se reusise determinarea completa a secventelor cromozomilor 21, 15 si 19 si a unor procente variabile din ceilalti cromozomi (47,1% din totalul genomului). Cu cat inaintam, estimarea va fi mai exacta, iar noi mai nedumeriti sub anumite aspecte. Se asteapta ca secventa sa fie completa in cursul anului 2003.
Cea mai mare surpriza a geneticii umane de pana acum consta in gasirea unui numar de gene cu mult mai mic decat cel estimat initial.

Organisme simple cum ar fi cel al bacteriei Haemophillus influenzae (1740 de gene), al musculitei de otet - Drosophila Melanogaster (13.061 de gene),, al viermelui Caenorhabditis elegans (19.099 gene) sau al A. thaliana (25.000 de gene), detin un numar apropiat de gene de cel al omului. O buna parte dintre acestea sunt chiar comune, in sensul ca codifica sinteza acelorasi tipuri de proteine. Prima intrebare care-i vine in minte oricui este: ?In ce consta superioritatea omului?? Va prezint unul dintre raspunsuri.

Evolutia naturala produce indivizi cu caractere genetice hibride (amestecate). Exprimarea fenotipica (aspectul fizic) nu este decat un rezultat al legilor segregarii caracterelor genetice, care fac sa se exprime doar o parte dintre caracterele inscrise in genom (harta genetica). La analiza genomulul (A.D.N.), ies la iveala si alte caractere genetice neexprimate fenotipic, care apartin individului ca o mostenire de la ascendenta genetica (parinti, bunici, strabunici, etc.) Cu cat ascendenta genetica este mai variata rasial sau provenind din zone mai indepartate, cu atat individul detine un numar mai mare de gene. Cu cat un individ are o ascendenta genetica unirasiala, din indivizi apartinand aceluiasi areal sau chiar unei singure familii extinse la un numar mare de indivizi, cu atat numarul genelor inscrise in genom este mai mic. Trebuie spus, ca dupa determinarea hartii genetice, visul oricarui inginer genetician ar fi sa simplifice formula A.D.N., astfel incat sa controleze un numar redus de gene. Teoretic, genele concurentiale pentru acelasi caracter genetic ar trebui indepartate. Este mult mai usor sa controlezi 30.000 de gene decat 100.000. Dar ce ati spune de numai 10.000 de gene sau chiar de mai putine? Spre exemplu, pentru culoarea ochilor, am indeparta din genom genele ce determina ochii verzi ai bunicii, albastri ai strabunicului, negri ai mamei, etc. si am pastra strict genele ce determina ochii caprui ai tatalui. Cu timpul am obtine serii de oameni cu ochii caprui. Va dati seama, cate gene putem sa indepartam din genom si asta numai pentru un singur caracter genetic. Va dati seama, ca detinem de fapt in genom toate aceste culori care apartin ascendentei noastre genetice, dar care nu se manifesta fenotipic, deoarece nu se transmit toate dominant? Si totusi, ce multitudine de culori au avut ochii primilor oameni? Nu vom sti niciodata...

Trebuie sa stiti ca si zeii au gandit la fel. De fapt, nu si-au spus zei decat dupa momentul practicarii terapiilor genetice. Si atunci, in fata marii surprize a celor numai 30.000 de gene in locul a peste 100.000 nu ne ramane decat sa ne intrebam:

Unde ne sunt genele? Sau altfel spus, CINE ne-a simplificat A.D.N.-ul?

Aceasta carte, tocmai asta incearca sa va explice... si anume faptul ca detinem o formula A.D.N. simplificata ... de catre UNII CARE STIU SA SE JOACE CU GENELE.

Fiintele extraterestre sunt homozigote (au puritate genetica crescuta). Detin un A.D.N. usor, simplu, ce ofera o situatie genetica ideala: genotipul este identic sau aproape identic cu fenotipul. Caracterele lor somatice nu sunt rezultatul unei exprimari fenotipice concurentiale intre caracterele genetice inscrise in lantul A.D.N., conform legilor segregarii caracterelor genetice. Formula lor A.D.N. extrem de simpla nu detine caractere genetice ale ascendentei genetice, ci in spatele fiecarui caracter exprimat fenotipic se afla doar genele raspunzatoare de acel caracter. Aceasta simplitate ofera o manipulare genetica facila si un racord corp spiritual-corp somatic eficient si usor controlabil atat timp cat genetica corpului spiritual este de asemenea simpla si compatibila genetic cu marca A.D.N. a supercivilizatiei. Treptele de evolutie genetica artificiala sunt numeroase si fac ca nici macar zeii sa nu-si mai cunoasca intreaga ingrengatura genetica. 
Este demn de retinut faptul ca toata aceasta evolutie are ca prim obiectiv simplitatea genomului, simplificarea formulei A.D.N. Stadiul evolutiv al fiintelor extraterestre implicate in PROGRAMUL TERRA, este destul de apropiat. In esenta, stadiul tehnic corespondent treptei LOR de evolutie genetica LE permite sa analizeze complet lantul A.D.N. in materie pozitiva si chiar sa-l proiecteze in laborator, din elementele chimice constituente ("din tarana"). Pot de asemenea sa faca analiza genetica "grosiera" a unui corp spiritual, sa produca in laborator componente energetice ale A.D.N.M.N. si chiar sa faca o "chirurgie" a acestor structuri inlocuind unele fragmente nedorite cu altele in scopul obtinerii unui produs compatibil genetic cu structura A.D.N.M.P. proiectata. Dar, asa cum noi in actualul stadiu de dezvoltare a geneticii nu putem sa producem macromolecula A.D.N. din elementele constituente, nici Ei nu pot sa produca un corp spiritual (A.D.N.M.N.) De aceea, au nevoie de programe de tip PROGRAMUL TERRA, prin care compatibilizeaza structuri energetice A.D.N.M.N. (corpuri spirituale recoltate) cu marca genetica standard produsa la un moment dat in laborator.

Modalitatea de compatibilizare a populatilor vechi ale Pamantului cu marca LOR A.D.N. este descrisa cel mai bine in Biblie, fiecare etapa a programului de inginerie genetica fiind prezentata in amanuntime, cu toate subtilitatile ei.
De fapt, axul central al cartii de fata il reprezinta disecarea programului de inginerie genetica descris de Biblie. Este vorba despre un program de compatibilizare in trepte a unor populatii vechi, cu marca A.D.N. a supercivilizatiei lui Dumnezeu.

Programul actual este bine incadrat temporal in istoria Terrei. Aflam din "Facerea" ca Dumnezeu a creat lumea in sase zile, dupa care s-a odihnit o zi. De fapt, aceste "zile" - perioade, echivalente cu aproximativ 650 de milioane de ani corespund prin descrierea biblica cu ceea ce stiinta moderna ne invata. Practic, interventia extraterestra apare doar la sfarsitul zilei a cincea, prin plasarea omului pe Terra. Avem deja dovezi ale existentei fiintei umane acum 650 - 700 milioane de ani...

Istoria mai amanuntit descrisa de Biblie incepe acum circa 10.000 de ani. Ciclul de dezvoltare umana de dinaintea potopului este relativ bine descris de Biblie. Dumnezeu il proiecteaza pe Adam I "dupa chipul si asemanarea sa", apoi il racordeaza la un corp spiritual compatibil genetic, luat din banca de corpuri spirituale, denumita "pomul vietii". Asfel, Adam devine viu. Proiectia Evei I este mult mai usoara. Din Adam I este prelevat A.D.N. - "coasta", iar acesta este prelucrat genetic. Biblia afirma ca Adam I si Eva I erau doar vii, nu aveau "duh dadator de viata vesnica". Erau proiectati diferit de genetica fiintelor extraterestre ale supercivilizatiei Dumnezeului biblic. Rolul lor a fost acela de a initia un preprogram de apropiere a caracterelor genetice ale pamantenilor ce proveneau din programul anterior cu marca genetica viitoare a ingerilor. Din Adam I si Eva I se vor naste Cain - agricultorul si Abel - pastorul. Cain il ucide pe Abel si astfell se realizeaza revolutia agricola. In aceasta perioada cei inclusi in program isi schimba obiceiurile alimentare, fiintele extraterestre aducand o multitudine de plante agricole, inginerate genetic, menite sa asigure reusita programului de inginerie genetica. "Urmasii" lui Cain detin practic acelasi material genetic cu al lui Cain, deoarece sunt obtinuti prin fecundatie artificiala din factori ereditari ce provin din Adam I si Eva I. Sarcina lor este aceea de a spori numarul celor inclusi in program si de a ridica standardul genetic al generatiilor succesive prin insamantarea succesiva a mamei - fiicei - nepoatei - stranepoatei - etc. Acest fapt era posibil datorita proiiectiei genetice de laborator a cuplului Adam - Eva I, care permitea atingerea unei varste de aproximativ 900 - 1000 de ani. Dupa aproximativ 1500 de ani, atunci cand populatia nou creata ajunge la un anumit standard genetic, inginerul genetician sef - Domnul ia decizia proiectarii unui nou cuuplu, de data aceasta, "cu duh dadator de viata? - Adam II si Eva II. Ei au de aceasta data marca genetica deziderat a viitorilor ingeri ai Domnului. "Copilul" lor, Set, capul de serie al programului anterior detine caractere genetice tip Adam II - Eva II. Biblia chiar subliniaza ca numai din acel moment incepe neamul oamenilor. Interesant este faptul ca si "urmasii" lui Set reusesc sa traiasca in jur de 900 de ani pamantesti. Asta se datoreaza faptului ca toti acesti "urmasi" sunt obtinuti prin fecundatie artificiala din factori ereditari tip Adam II - Eva II, prin urmare, detin material genetic asemanator. Fiecare dintre ei realizeaza un areal in care, prin insamantarea succesiva a mamelor - fiicelor - nepoatelor - stranepoatelor- etc., reusesc cu fiecare generatie sa apropie caracterele genetice ale celor mai tineri descendenti de caracterele genetice ale marcii genetice standard a viitorilor ingeri. Este perioada in care Biblia subliniaza faptul ca fiicele oamenilor nasc numai fiice. In aceasta faza baietii nu au nici un rost. Atunci cand caracterele genetice ale celor mai tinere descendente s-au apropiat suficient de caracterele genetice ale marcii genetice standard a supercivilizatiei, inginerii geneticieni au controlat nasterile in sens invers, nascandu-se prioritar baieti. A urmat perioada de recolta a acestor baietei, al caror corp spiritual, dupa o prelucrare genetica laborioasa a fost racordat la cate un corp fizic obtinut in laborator. "Productia" a continuat atat timp cat s-au putut pastra nealterate seriile pure din punct de vedere genetic, descendente din Set, Enos, Cainan, Maleleil, Iared, Enoh si Matusalem. Acesti capi de serii genetice, cu caractere genetice usor diferite, au fost "tatii" celor "sapte feluri de rod" ai programului anterior. Lameh era deja un hibrid, nereusind sa traiasca decat 753 de ani.

In momentul in care seriile genetice cu puritate crescuta s-au amestecat, "produsii" fiind hibrizi, recoltele au incetat si zeii au imaginat imediat urmatoarea marca genetica a supercivilizatiei, evident mai simpla, cu un numar mai mic de gene. Trebuie subliniat tot timpul faptul ca Terra este "proprietatea" unui complex de supercivilizatii care practica programe de inginerie genetica simultane in areale diferite. Toate programele au un debut si un final simultan; au probabil si cam aceeasi perioada de recolta. Zeii coopereaza in momentele "apocaliptice". Deseori apar insa si neintelegeri intre zei, concurenta in programele de inginerie genetica reflectandu-se mai tarziu in posibilitatea de a controla demografic si tehnic un anumit teritoriu din spatiul cosmic. Sa nu credeti ca programele zeilor sunt perfecte. Textele vechi mentioneaza dese erori de comanda, de indepliniri de ordine, de programe abandonate ... si toate acestea , pentru ca intre ei si noi exista o ...compatibilitate genetica.

Ne intoarcem in spatiul programului dumnezeului biblic, unde lumea "se stricase", seriile genetice se amestecasera. In aceste conditii, pe fondul deciziei zeilor de a pune capat programului anterior, se naste Noe, marca genetica a viitorului program de inginerie genetica. Cartea lui Enoh are meritul de a ne lamuri in privinta acestui aspect. Noe era ceva cu totul nou. Nu semana nici cu ”mama", nici cu "tatal", nici macar cu ingerii din ceruri. Venit pe calea proiectiei in laborator si a implantului uterin, Noe era programat sa supravietuiasca potopului si sa fie nascator de popoare. Potopul este descris de toate mitologiile vechi. Enuma Elis - epopeea sumeriana a creatiei, descrie potopul ca pe o actiune complexa a zeilor, in care s-a folosit toata gama armelor de nimicire in masa. Revarsarea apelor nu a fost decat ultimul act al actiunii de distrugere a vechii omeniri. Zeii si-au reluat apoi programele cu capetele de serie de tip Noe, salvate chiar de ei de la pieire. 
Evident, alaturi de acesti indivizi protejati au supravietuit si destui hibrizi, care au trecut pragul intre cele doua programe. Noe, veritabila marca genetica va reusi sa traiasca 950 de ani. Fiii sai, Sem, Ham si Iafet, proiectati genetic diferit, au servit unor scopuri diferite. Pe linia lui Sem avea sa se dezvolte arborele genealogic din care se va dezvolta mai tarziu poporul evreu. Ham si Iafet au fost proiectati pentru crearea patului genetic al poporului evreu. Cu trecerea timpului, caracterele genetice mostenite de la Noe aveau sa se piarda in marea masa, astfel incat, descendentii au trait din ce in ce mai putin. In aceasta perioada de circa 1230 de ani, incadrata temporal intre potop si nasterea lui Iacov (Israel), au loc doua actiuni majore: una de pregatire si prelucrare a patului genetic pe care urma sa se implanteze viitorul popor evreu si una de crestere continua a compatibilitatii caracterelor genetice ale arborelui precursor al poporului evreu. Este usor demonstrabil a acest arbore este presarat la tot pasul cu "noduri genetice" importante, rezultate ale implanturilor uterine cu material genetic controlat. Avram, Isaac, Iacov sunt astfel de "noduri genetice". Ele au indeplinit dubla functie; atat functie in arborele genealogic central, cat si functie de pat genetic, prin insamantarea unui mare numar de "tiitoare". Atunci cand patul genetic a fost pregatit, inginerul genetician sef a demarat crearea celor douasprezece serii genetice cu puritate crescuta ale poporului evreu. Din "nodul genetic" Iacov se nasc aparent cei 12 copii - capi de serie. Este usor demonstrabil si la vedere pentru un ochi tehnic faptul ca toti cei 12 sunt rezultate ale implanturilor uterine cu material genetic controlat. Povestea acestor copii este interesanta. Iosif ajunge nu intamplator in Egipt, unde se desfasura un program diferit, sub bagheta altor zei, usor diferiti genetic. Sub pretextul foametei din Canaan, cei 11 frati ajung dupa un timp la Iosif, in Egiptul imbelsugat. Biblia, construita magistral, ne lasa sa verificam cu usurinta faptul ca trambitata foamete din Canaan este o gogorita. Cei 11 frati ajung in Egipt nu dupa doi ani de foamete, ci dupa circa 80 de ani de la intoarcerea familiei lui Iacov in Canaan. Diferentele genetice evidente, rasiale dintre vechii egipteni si evrei faceau ca cele doua populatii sa nu se amestece. Acest fapt este bine subliniat de Biblie. Dezvoltarea numerica fara risc de hibridare (amestecare de populatii) este argumentul major, de ordin genetic, pentru care inginerul genetician sef isi transfera produsul in Egipt. Daca acest grup populational restrans ar fi ramas in Canaan, ar fi avut un mare risc de hibridare cu patul A.D.N. ce avea caractere genetice mult asemanatoare. Concomitent cu dezvoltarea numerica a evreilor, continua in Canaan prelucrarea genetica a patului A.D.N. pe care avea sa fie instalat mai tarziu poporul evreu. Dupa aproximativ 350 de ani Domnul isi scoate cu mare tam-tam poporul din Egipt, ocazie cu care isi etaleaza forta tehnologica pe care numai astazi o putem intelege. Spre exemplu, ultimul argument al inginerului genetician sef in fata faraonului este atacul cu arma bacteriologica (inteligenta, selectiva) asupra egiptenilor, moment care nu este comemorat, ci sarbatorit de lumea crestina ca sarbatoare a Pastelui!

De departe, cea mai interesanta perioada a istoriei biblice a evreilor este cea petrecuta in desert. In acest interval de 40 de ani, poporul este despartit de alte neamuri, cu care ar fi avut un risc de hibridare si este asezat in cele 12 serii genetice. Acest lucru se datoreaza nu numai condicilor preotesti, ci in special dotarii comunitatii evreiesti cu aparatul denumit chivot, instalat in "cortul adunarii". Am demonstrat in carte, fara nici o indoiala ca acest aparat era un scanner capabil sa analizeze A.D.N.M.N. (structura A.D.N. a corpului spiritual) si sa incadreze membrii comunitatii in una din cele 12 serii genetice sau sa dovedeasca o structura genetica hibrida. Tot in aceasta perioada poporul evreu primeste un pachet consistent de legi, bine gandite, spre reusita mentinerii si dezvoltarii seriilor genetice cu puritate crescuta. Dintre ele se detaseaza prin importanta legea non-hibridarii (a interzicerii amestecului cu alte popoare), continuta in legile luiMoise. In desert au loc si primele recolte de evrei, mascate sub pedepse primite de la Domnul pentru motive puerile. Este folosita intensiv toata gama de procedee menite sa asigure puritatea genetica a seriilor, cresterea compatibilitatii genetice cu marca A.D.N. standard a supercivilizatiei si obtinerea unei bune recolte de baietei.

Apoi, cronologic, Domnul cucereste Canaanul pentru poporul evreu cu ajutorul armelor moderne. Concomitent, imputineaza populatiile nedorite, intr-o maniera selectiva, lasand in viata acele popoare mai apropiate genetic de evrei. Fiecare serie este dispusa intr-un areal distinct, ingradit de bariere geografice. Mentinerea seriilor genetice cu puritate genetica crescuta a permis recoltele periodice de evrei si a fost realizata in principal prin actiunea complexului: chivot - legea non-hibridarii. Controlul genetic aal actiunii legii a fost realizat tehnic de aparatul numit chivot. Timp de aproape 1500 de ani, pana la Iisus, ingerii au avut o prezenta discontinua, dictata de semnalizarile chivotului. Iata cum functiona tandemul chivot - legea non-hibridarii. Legea interzicea amestecul cu alte popoare, dar, culmea!, chiar Domnul "ii dadea pe evrei in mana popoarelor din jur" pentru perioade de 20-40 de ani. In acest timp o parte dintre evrei incalcau legea, dar erau inregistrati de chivot drept hibrizi. Conform legilor lasate de inginerul genetician, fiecare evreu de sex masculin trebuia scanat de trei ori pe an de chivot. Fiind un aparat cu functie de monitorizare a unui program, atunci cand inregistra 1% hibrizi, chivotul dadea alarma si ingerii soseau de urgenta pentru epurarea genetica a poporului. In fata comunitatii erau ucisii cei care "pentru pantece" incalcasera legea, impreuna cu descendentii lor. Condicile preotilor si chivotul asigurau acuratetea operatiunii. Imediat erau declansate razboaiele de epurare genetica impotriva acelor popoare cu care se amestecase poporul evreu. Purtate cu arme moderne de nimicire in masa, aceste razboaie aveau dublu scop: imputinarea si indepartarea popoarelor vecine pe de-o parte si capturarea de tinere virgine din sanul acestor popoare inrudite genetic. Caracterele genetice asemanatoare faceau din aceste tinere nascatoare ideale de .... evrei obtinuti prin metoda implantului uterin cu material genetic controlat. Astfel, recoltele ingerilor proveneau din doua surse: "fii ai fagaduintei" - obtinuti prin implant uterin si copii "drepti", rezultati prin actiunea legii non-hibridarii. Toata perioada este caracterizata de "pedepse" ale Domnului, adevarate masacre asupra propriului popor si de invrajbiri intre semintii care duc la recoltarea masiva a uneia sau a alteia, evident, dupa nevoile ... Domnului.

Despre marcare, recoltare, culegere, triere, prelucrare a corpurilor spirituale recoltate si modalitatea de fabricare a fiintelor extraterestre se poate citi pe larg in carte. Prelucrarea - compatibilizarea genetica finala a corpullui spiritual recoltat are loc in interiorul complexului viu Dumnezeu (superfiinta in materie eterica, negativa, compusa din cate un corp spiritual din fiecare serie genetica standard) - Miel (supercomputer detinator al marcilor A.D.N. standard)) - raul vietii (flux energetic in care circuula corpuri spirituale) - pomul vietii (container in care sunt depozitate corpuri spirituale), existent in statiile fiecarei supercivilizatii care are o astfel de modalitate de inmultire. Fiziologia complexului viu de mai sus si modalitatea de control si modelare a unui corp spiritual compatibil recoltat sunt descrise magistral mai ales in Cartea Tibetana a Mortilor si in Povestea Unui Amarat, din scrierile asiro - babiloniene si sunt prezentate pe larg,in lucrarea mea.

Terra functiona pentru toate superciviliuzatiile implicate in Programul Terra ca o fabrica de "produse finite", fiecare corp spiritual recoltat fiind prelucrat genetic complet, apt sa fie racordat la o soma (trup) de inger. Acest lucru a fost posibil prin copierea sistemelor vii de tip Dumnezeu - Miel - raul vietii - pomul vietii, existente in statiile superrcivilizatiilor din Galaxie, in bazele din interiorul Pamantului. Dupa Potop, supercivilizatia lui Dumnezeu (a dumnezeului evreilor) a schimbat marca A.D.N. si a dezvoltat in vechea Palestina un nou program in douasprezece serii genetice, mai performant in homozigotare (puritate genetica ) decat programul anterior. Schimbarea marcii genetice nu este un lucru atat de simplu. O parte a supercivilizatiei ce detinea spatiul geografic cuprins in Orientul Apropiat si Mijlociu nu a putut urma noul standard de homozigotare. Scindarea de ordin genetic a acestei supercivilizatii, s-a tradus intr-o scindare geografica, militara, politica. Cele doua fractiuni: a dumnezeului Biblic, mai performanta ca homozigotare si a lui Satana, care a continuat un program in sapte serii genetice cu puritate crescuta, s-au sabotat si s-au razboit permanent pe cerul Terrei. Supercivilizatia Dumnezeului Biblic a ramas detinatoarea marei baze cosmice cubice "Noul cer, noul pamant, noul Ierusalim", descrisa magistral in Biblie, in timp ce Satana si ai lui ingeri au controlat baza din interiorul Pamantului, Luna si probabil o parte dintre celelalte baze din sistemul solar.

Programul evreu a fost exploatat economic timp de aproximativ 1500 de ani (intre 1500 i.e.n. - anul 1). Conflictul politic si militar intre cele doua supercivilizatii scindate genetic, obiectivat in razboaiele spatiale si terestre intre ingeri, apare descris in Cartea lui Enoh si in Biblie. Prezenta pe Terra a ingerilor supercivilizatiei lui Dumnezeu a devenit din ce in ce mai dificila cu cat ne apropiem pe axa lineara a timpului de anul 1. Spre exemplu, deportarea evreilor in Babilon, in anul 587 i.e.n. nu are loc decat ca urmare a unei prezente militare insuficiente a ingerilor dumnezeului biblic in spatiul vechiului Canaan. Substratul acestor evenimente il aflam mai ales din Cartea lui Enoh. Robia evreilor reprezinta de fapt o infuzie de simplitate genetica intr-un program mai putin performant in ceea ce priveste homozigotarea. Programul dumnezeului Biblic este reabilitat dupa 70 de ani. Acesta a fost timpul terestru linear necesar unei expeditii militare teleportate sa ajunga pe Terra de la baza cosmica. Coranul ne ofera scala de timp a unei distorsiuni temporale datorata teleportarii: "sura treptelor pe care suie ingerii intr-o zi a carei masura pentru voi este de cincizeci de mii de ani"; adica, - un minut de teleportare = 35 de ani. La urmatoarea misiune a ingerilor dumnezeului biblic, care are loc in perioada Macabeilor, lupta cu ingerii programelor invecinate devine mai intensa si are loc chiar deasupra Ierusalimului, fapt mentionat de Biblie. Programul devine extrem de greu de mentinut si de controlat. In aceasta situatie, supercivilizatia lui Dumnezeu a incercat sa distruga toate programele de inginerie genetica de pe Terra, conform dictonului "sa moara si capra vecinului". Acesta este motivul aparitiei lui Iisus, cel care aduce "legea cea noua", menita sa aduca "mantuirea pacatelor". Singurul pacat biblic era acela de incalcare a legii non-hibridarii impusa de Moise. Iisus omite constient din legea noua legea non-hibridarii si lasa loc liberei hibridari a seriilor (amestecului seriilor), pana atunci, pure din punct de vedere genetic. Mai mult decat atat, incearca propagarea noii legi la "toate neamurile" incercand distrugerea programelor celorlalti zei, vizand astfel limitarea inmultirii concurentilor galactici. Supercivilizatia lui Dumnezeu a disparut din preajma Terrei acum 2000 de ani dupa o perioada in care este principalul masurator al timpului nostru linear. Inainte de aceasta disparitie a realizat trei distorsiuni temporale importante ancorate in viitorul nostru, care verifica distrugerea actualului program si ne ofera informatii despre istoria sfarsitului civilizatiei noastre.

Am subliniat mai devreme faptul ca programul desfasurat de ingerii dumnezeului biblic nu este singurul. Rasele umane actuale si subtipurile rasiale existente nu sunt decat urmarea programelor de inginerie genetica dezvoltate de diverse supercivilizatii extraterestre, "dupa chipul si asemanarea dumnezeului lor", adica dupa o marca genetica standard. Cartea contine analiza textelor vechi care descriu si alte programe din: Orientului Mijlociu si Apropiat - Fenicia, Asiria, Babilonia, Sumeria, - din Grecia, din Egipt, din Dacia, din India si din America Centrala. Spre exemplu, in India, zeitati numite "Cei patru mari Manu" desfasurau un program in patru serii genetice pure numite caste. In America Centrala programele s-au desfasurat in sapte serii genetice cu puritate crescuta, ultimele recolte avand loc in preajma sosirii europenilor in "Lumea Noua?. Am scris pe larg despre recoltele umane practicate in antichitate, despre modul in care zeii, prin intermediul implanturilor cerebrale si de informatie montate personalitatilor lumii antice, au reusit sa manipuleze istoria in scop propriu, au reusit sa determine personalitati, sa provoace razboaie paradoxale, cu finalitate cunoscuta, necesare recoltelor umane de anumite tipuri. Citind aceasta carte veti privi cu alti ochi nasterile si prabusirile Babilonului, Asiriei sau campania militara a lui Alexandru Macedon.

Dupa regizarea actului Iisus, "noua lege" a fost greu de stavilit. Popoarele cu puritate genetica mare, cum ar fi spre exemplu dacii - "cei mai drepti dintre traci" (Herodot), au renuntat la religia proprie care continea o forma a legii non-hibridarii si au adoptat crestinismul. Cum acesta nu mai contine o lege a non-hibridarii, cu timpul, aceste popoare nu au mai fost interesante nici chiar pentru proprii zei. Singurul popor din zona care nu a acceptat crestinismul este .... poporul evreu, care, nesesizand subtilitatea noii legi, a continuat sa respecte cat de cat legea veche, chiar daca si-a cam pierdut semintiile. In aceste conditii, chiar cu o puritate genetica mai mica, evreii au devenit interesanti pentru zeii altor programe care s-au desfasurat cu marci genetice mai putin pure. Pe acest fond apar cruciadele, soldate cu un numar mare de victime in randul evreilor. Prigonirea si decimarea acestui popor de-a lungul secolelor reprezinta de asemenea recolte de corpuri spirituale cu puritate genetica mare.

Practic, ultimii 2000 de ani ai istoriei noastre s-au aflat sub controlul zeilor ce detin bazelor intraterestre, numiti de mine in aceasta carte - Lumea Intraterestra. Aceasta lume ascunsa, responsabila prioritar de fenomenul O.Z.N. detine cam aceeasi tehnica cu supercivilizatia lui Dumnezeu si se afla la baza progresului tehnic uman, "impins" in stadiul actual prin tehnica implantului de informatie sub hipnoza. Tot ea, cu ajutorul tehnicii implantului de informatie si a supunerii vointei omului, a putut manipula istoria contemporana folosindu-se de cei mai buni primitori de implant de informatie - evreii. Daca in antichitate zeii manipulau istoria folosindu-se de razboaie, de paradoxuri militare, in scopul recoltarii unor corpuri spirituale compatibile, trebuie sa aflati ca nimic din istoria contemporana nu este intamplator. Spre exemplu, Al Doilea Razboi Mondial a avut doua obiective: o recolta importanta de evrei si crearea statului Israel. Interesant este faptul ca Hitler - actorul numarul unu al acestei piese de calitate mizerabila, a pus umarul la realizarea ambelor obiective. Holocaustul celor sase milioane de evrei a constituit o veritabila "marfa" pentru Lumea Intraterestra care a oferit in schimb tehnologie de varf pentru nave cu propulsie de tip O.Z.N. In acelasi timp, Hitler a finantat si a colaborat cu gruparea ultraradicala Stern ce avea drept obiectiv eliberarea Palestinei! Crearea statului Israel este o afacere interesanta a secolului nostru, zeii oferind in contrapartida aliatilor tehnologia necesara experimentului "Philadelphia". De ce toate acestea? Programul este in ultimele secvente. "Zeii" se asigura de ultimele recolte. Intotdeauna recoltarea corpurilor spirituale compatibile s-a facut in urma unei cercetari genetice de stabilire a compatibilitatii si de marcare cu un marker (unitate de structura genetica). Markerul a facut posibila migrarea corpului spiritual spre un captator. Cercetarea genetica preapocalipticaeste o munca migaloasa. Ea a fost mult usurata de crearea statului evreu ce a facut posibila adunarea varfului de compatibilitate genetica cu ingerii intr-un loc restrans.

Dupa Potop, supercivilizatia lui Dumnezeu a montat un satelit sofisticat de supraveghere a programului propriu de inginerie genetica, respectiv al vechii Palestine. Satelitul, identificat astazi de puterile spatiale ale Terrei, are printre altele misiunea de a observa stadiul tehnic al omenirii si... gradul de intelegere a Bibliei. In fiecare capitol al acestei carti supercivilizatia lui Dumnezeu avertizeaza omenirea ca sfarsitul civilizatiei noastre va fi provocat de EI printr-un atac nuclear. Momentul apocaliptic ofera captatoarelor de corpuri spirituale montate prioritar de cele doua lumi extraterestre aflate in conflict, corpuri spirituale transformate genetic sub actiunea radiatiei nucleare. "Judecata de apoi" este un veritabil triaj genetic ce are loc dupa criterii precise in fiecare dintre tabere. De asemenea, fiecare dintre tabere este dotata cu propriul "iad" - "iezer de foc" - loc de distrugere a corpurilor spirituale incompatibile cu marca genetica standard.

Traditia veche ebraica sustine ca textele sacre vor putea fi decodate in sapte modalitati tehnice care converg, bineinteles spre acelasi rezultat. Dupa cum observati, decodarea Bibliei presupune cunostinte de genetica si de fizica. Atunci cand omul are acces la "pomul vietii" - genomul uman, la tehnicile de terapie genetica, atunci cand ajunge in era nucleara, este capabil sa inteleaga tainele scrierilor vechi si observa ca principalul inamic al omului este chiar creatorul - modelatorul sau. Inversarea afectiunii omului fata de Dumnezeu este sesizata de satelit, care semnalizeaza statiei supercivilizatiei lui Dumnezeu. Ea intervine cu un atac nuclear (apocalipsa), inainte ca omul sa devina suficient de dezvoltat tehnic, militar, inainte ca el sa practice eficient terapiile genetice, eventual sa schimbe marca A.D.N. Astfel, practic Biblia, prin decodarea ei, asigura incheierea unui ciclu de evolutie umana pe Terra. Unul dintre versete chiar spune ca "Noul Testament este sapat in litere spre moarte". Particularitatea programului in curs consta in faptul ca satelitul nu semnalizeaza de aceasta data statiei centrale schimbarea afectului omului fata de Dumnezeu ci, raporteaza un alt eveniment din punct de vedere tehnic, oarecum echivalent: atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului. Acest eveniment situat in viitorul nostru apropiat a fost detectat printr-o distorsiune temporala si implantat ca informatie lui Iezechiel. Imediat dupa detectarea lui neprecizata insa temporal, supercivilizatia lui Dumnezeu a practicat o a doua distorsiune temporala majora privind sfarsitul veacurilor, informatia rezultata fiindu-i implantata lui Daniel. Acesta descrie in cele "saptezeci de saptamani de ani", care pentru noi inseamna zeci de ani, conform jocului distorsiunilor temporale, istoria sfarsitului nostru, marcata de Al Treilea Razboi Mondial. Temporalitatea aberanta a supercivilizatiei lui Dumnezeu este cuplata la temporalitatea noastra lineara numai
segmentar, pe perioade de istorie comuna. Ultima saptamana de ani descrisa de Daniel este disecata intr-o alta distorsiune temporala oferita ca informatie lui Ioan Teologul, in anul 96 e.n. Ea este caracterizata printr-o prezenta continua a supercivilizatiei lui Dumnezeu in preajma Terrei si dureaza sapte ani, timp in care ingerii lui Dumnezeu vor practica ultima cercetare genetica in scopul realizarii unei ultime recolte de doar 144 000 de "alesi".

Biblia si alte scrieri vechi analizate in lucrarea de fata, au fost decodate, probabil intr-un mod asemanator celui de fata, de institute specializate ce apartin prioritar marii finante. Pe de alta parte, institute si persoane particulare se afla intr-o cursa contra cronometru pentru decriptarea computerizata a Bibliei. Lucrarile "Cracking The Bible Code" de Jeffrey Santinover, M.D. si ?The Bible Code? scrisa de Michael Drosnin sunt graitoare in acest sens. Aceste lucrari demonstreaza ca Biblia a fost incriptata cu ajutorul unor supercomputere cuantice care ofera posibilitatea incriptarii mai multor date, simultan, in modalitati diferite, pe un numar restrans de litere. Interpretarea primara a textelor oferita de stiintele moderne (genetica, fizica, etc.) in modalitatea abordata de mine, ofera tabloul general al Programului Terra, fara prea multe informatii in ceea ce priveste incadrarile temporale ale evenimentelor viitoare. De la acest nivel insa, munca este preluata de supercomputere, care stiind ce trebuie sa caute (un eveniment detectabil prin metoda primara), pot sa identifice situarea temporala a acelui eveniment. Concret, din descrierile lui Iezechiel, se poate afirma cu certitudine faptul ca Ierusalimul va fi distrus printr-un atac nuclear lansat de Irak. Informatia introdusa in computer este analizata prin metoda literelor spatiate si rezultatul este edificator. Evenimentul, nu numai ca este descris la randul lui si prin aceasta metoda, dar apare si incadrat temporal. Doar doi ani apar grupati in text alaturi de acest eveniment: 5760 (anul 2000) si anul 5766 (anul 2006), cu probabilitate statistico ? matematica pentru cel din urma. Situatia este asemanatoare celei din timpul razboiului din Golf, cand N.S.A. (Agentia Nationala de Securitate a S.U.A.) dispunea de trei date probabile referitoare la atacul irakian cu rachete Scud asupra Ierusalimului. Anul 5760 a trecut. Evenimentul va avea loc cu siguranta in 5766, adica, mai exact intre octombrie 2005 si octombrie 2006...si absolut nimic nu-l poate opri. Parerea mea este ca supercomputerele de la N.S.A. au aflat cu exactitate data evenimentului. Prezenta bratului inarmat al marii finante evreiesti in Golful Persic, embargoul politic si militar la care este supus statul Irak, intreaga nebunie politico ? militara din zona, demonstreaza ca si altii asteapta "cu sufletul la gura" acest moment crucial. Interdictia aeriana impusa Irakului intre paralelele de 33 si 36 de grade latitudine nordica este fara sens si aproape sigur nu va putea fi mentinuta in viitorul apropiat. Sistemele antiracheta imaginate pentru a preintampina evenimentul ... nu vor functiona. Istoria viitorului este puternic ancorata de atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului, de momentul cand "sabia fulgeratoare a regelui Babilonului" va transforma in zgura Ierusalimul. ?Curcubeul? ? satelitul montat de Supercivilizatia dumnezeului biblic, va semnaliza proprietarilor lui ca omenirea este in era tehnologiilor avansate. Conform jocului distorsiunilor temporale, echipajele teleportate pe Terra, vor ajunge aici cu distorsiune temporala, corespunzatoare unui timp linear de aproximativ 50 de ani. Conform Cartii lui Enoh, din acel moment ingerii lui Dumnezeu vor avea nevoie de 58 de ani, pentru ca, in generatii succesive, sa poata prelucra materialul genetic corespunzator urmatoarei marci A.D.N. a supercivilizatiei. La capatul celor 58 de ani se incheie apocalipsa, distrugerea controlata, in etape, a civilizatiei noastre. Decriptarea computerizata a acestui eveniment, il situeaza temporal in anul 2113. Pana atunci omenirea va asista la cateva evenimente importante. Intre acestea, Al Treilea Razboi Mondial descris de Biblie si de Nostradamus, va deturna atentia oamenilor de la evenimentele cu adevarat importante, pregatitoare pentru "sfarsitul veacurilor".

Cand incepe razboiul? A INCEPUT DEJA!

Practic, caderea World Trade Center (W.T.C.) din New York marcheaza intrarea in ultimul razboi mondial. A judeca global si la rece acest lucru nu este o problema; este chiar foarte simplu. Programul LOR dureaza aproximativ 5875 de ani, de la nasterea lui Noe, pana la sfarsitul Apocalipsei. Are etape foarte clare, pe care le-am parcurs impreuna in aceasta carte, cum ar fi: producerea marcii genetice, selectarea populatiilor care intra in programele de inginerie genetica, crearea seriilor genetice cu puritate crescuta, perioada de recolta, intervalul liber si ... perioada de distrugere a programului, perioada ce se suprapune aceleia de selectare si producere a noii marci genetice de tip Noe, necesara urmatorului program. Trebuie inteles ca EI au timp, ca timpul lor este diferit si ca istoria noastra este planificata la scala timpului LOR. De aceea, cei 110 ani destinati stergerii de pe fata pamantului a actualului program nu sunt nici prea multi, nici prea putin, ci probabil, numai bine adaptati. Daca privim inapoi, observam ca descrierea distrugerii programului anterior variaza, doar operatiunea numita potop fiind prezenta in toate miturile. Fiind ultimul act al, unui cataclism mult mai complex si cu desfasurare mai extinsa temporal, a fost mai bine retinut de resturile populatiilor care i-au supravietuit. Cosmogonia sumeriana Enuma Elish aminteste insa si de celelalte arme si artificii tehnice folosite de zei, care au precedat potopul si care au contribuit esential la stergerea urmelor programului anterior. Este clar pentru mine, ca demolarea celui mai tehnic dintre toate aceste programe nu se poate face intr-o zi. Asta ar insemna sa ucida planeta; ori lucrul acesta nu se va intampla. Distrugerea va fi progresiva si va afecta in primul rand factorul uman. Progresiv va fi distrusa infrastructura, iar populatia va fi nimicita. O buna parte din aceasta ”munca”o vom face chiar noi, cu propriile stocuri de arme, inclusiv cele de distrugere in masa. Zeii au hotarat numai momentul initierii lantului de actiuni distructive si sunt dirijorii din umbra ai acestei operatiuni.

Globalizare, mondializare ... guvern mondial ... sunt cuvinte care capata greutate. Posesia informatiei, finantelor, mass-media, confera putere. Guvernul mondial are nevoie insa si de arme si pentru ca se sprijina pe cea mai bogata natiune, asa cum este normal, S.U.A. este cea care va produce armele necesare dominarii, subjugarii, distrugerii. O cursa a inarmarii pe care guvernul mondial o poarta ... singur este menita sa controleze lumea urmatorilor 50 de ani. Pana in aproximativ 2055 guvernul mondial va distruge baza tehnico materiala a omenirii, infrastructura Terrei atat cat se va putea, fara ca pamanteanului sa i se para ca ar fi implicata vreo forta extraterestra. Distrugerile datorate fortelor pamantene vor fi mai ?blande?, dar mai extinse temporal si continue. Europa, Nordul Africii, Orientul Mijlociu si Apropiat si posibil alte zone din Asia vor suferi distrugeri sistematice, continue, cu diminuari importante ale populatiilor. Africa neagra va fi decimata de S.I.D.A., Ebola si alti virusi creati in acest scop. America de Sud, specializata in lovituri de stat, razboaie civile, razboaie sangeroase interstatale rezultate a diferendelor de granite, isi va diminua si ea populatia semnificativ. Discrepanta intre structurile tehnice specializate ale guvernului mondial si restul lumii se va accentua. Unde sa ne refugiem? Taigaua siberiana, teritoriile de nord canadiene, Patagonia, selva braziliana, Desertul Namib, Australia centrala, Podisul Tibet, si alte zone continentale depopulate natural, neindustrializate, in care mana omului tehnic nu se vede, va asteapta! Din pacate, imi veti ignora avertismentul. Aproape toti sunteti angrenati intr-un mecanism socio-economic care va asigura ziua de maine, ce pare mai importanta deocamdata fata de anii ce vin... Putini se vor putea desprinde. Oricum, nu descendentii lor vor fi baza pe care se vor cladi viitoarele programe de inginerie genetica, pentru ca ei vor fi generatori de hibrizi in acele spatii. Doar populatiile naturale ale acelor teritorii vor fi interesante pentru inginerii geneticieni extraterestri.

Dupa 2055, nimic nu va mai conta. Istoria se va agrava. Lumea Intraterestra care asigura sprijin logistic si informatie stiintifica guvernului mondial marioneta, va trebui sa faca fata confruntarii teribile cu civilizatia dumnezeului biblic. Tehnologiile spatiale pentru asta sunt concepute. Biblia ne spulbera insa, orice iluzie in privinta eficientei acestor tehnologii. Dupa parerea mea, evenimentele descrise in Apocalipsa au loc intre anii 2055 si 2113, adica dupa revenirea ingerilor dumnezeului biblic in spatiul terestru. Distrugerile descrise in Apocalipsa le sunt datorate.

In toata perioada celor 110 ani de distrugeri un loc aparte il ocupa constructia oraselor subterane in S.U.A. si in alte spatii. Studiile genetice pe material uman si animal supus radioactivitatii indelungate, cunoscute opiniei publice sub denumirea de "mutilari de animale", studii practicate de "zei", in colaborare cu serviciile marii finante servesc punerii la adapost a materialului genetic uman, necesar demararii viitorului program de inginerie genetica, la fel cum Noe si altii au fost salvati de furiile potopului indus de "zei". Totul este ciclic. De fapt, fenomenul O.Z.N., in vizibila expansiune astazi, este urmarea unei cercetari genetice in masa practicata de ingerii lumii intraterestre, fapt ce demonstreaza ca momentul apocaliptic este aproape.

Cei care conduc lumea, conform intereselor lumii intraterestre, cei care ne ofera istoria oficiala, se afla in contact permanent cu aceasta lume ascunsa. Sistemul financiar mondial, sistemul de datorii statale asigura finantarea programelor ce limiteaza atacul nuclear din spatiul cosmic. Organizatiile secrete suprastatale, marea finanta evreiasca, Biserica ne ascund constient adevarul despre noi, in scopul functionarii acestui sistem financiar.

Se pare ca toti zeii "beneficiari" din Galaxie sunt interesati in inlocuirea actualului ciclu de dezvoltare umana pe Terra cu un altul, deoarece populatiile Terrei sunt in parte hibride si mult prea dezvoltate din punct de vedere tehnic. Dupa acest program marca A.D.N. a viitoarelor populatii va fi schimbata cu o alta mai simpla, pentru ca evolutia genetica a zeilor este spre simplitate genetica.

Aceasta carte, alaturi de altele care se scriu poate chiar in momentul de fata, va face posibila cunoasterea unei bune parti a adevarului despre noi. Segmentul de istorie pe care il parcurgem face posibila decodarea scrierilor vechi aici - in Romania sau in alta parte. Din punctul LOR de vedere acest program este incheiat, deoarece sfarsitul sau a putut fi vizualizat. Ramane doar sa parcurgem impreuna istoria viitorului.

Asteptam viitorul mai mult sau mai putin pregatiti. Avem dreptul sa cunoastem macar o parte din adevar? In mod sigur, parerile sunt impartite chiar si intre dumneavoastra, cei ce cititi aceste randuri. Daca randurile de mai sus vi se par o nebunie, nu cititi aceasta carte. Luati-o ca pe o poveste fantastica, un cosmar rupt de "realitatea" in care traim. Oricum ar fi, trebuie sa stiti ca se va intampla ceea ce deja s-a intamplat!

25.11.2009

57 de comentarii:

 1. Imi cer scuze, nu am citit cartea dumneavoastra dar, totusi, ma gandesc ca din acest "rezumat" de mai sus as fi putut sa-mi fac o parere in privinta scopului acestei "conspiratii genetice" a acestui efort vesnic. Despre "originea" dumneavoastra nu am nici un fel de indoiala, dar lasand la o parte divinizarea unei etnii sau a alteia, ce vreti sa spuneti, care este directia in care trebuie sa mearga cititorul, unde este influenta, atingerea... este doar propaganda si restul buimaceala? Cui i se adreseaza aceasta miscare este de initiere, acceptare, avansare, ofranda, ce-nseamna toata cartea asta? Ma gandesc ca tinta este una aparte si putin numeroasa asa ca o sa aveti abordari de genul asta... sau deloc. Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se adreseaza acelor persoane care nu vor sa mai fie manipulati de catre persoane MALEFICE
   Adica toate acele persoane care iti sunt profesori,preoti,primar,in functii de conducere indiferent de gen , toate persoanele care te indeamna sa crezi in "dumnezeu si in spusele lui" ... Documenteaza-te despre REPTILIENI

   Ștergere
 2. Când am venit în Suedia, am constatat slaba pregătire teoretică a medicilor, ca să nu mai zic de cea a celor care urmează o specializare sau a studenţilor. Am început să scriu cursuri de specialitate ca să-i ajut să progreseze ... şi să mă ajut chiar şi pe mine, ca să putem comunica şi să vorbim aceeaşi limbă medicală.
  La primul curs au obosit şi au cerut să mai tai din el; am mai tăiat, dar nu a fost de ajuns...şi tot aşa, am tăiat până când au primit în cele din urmă un fel de „rezumat”. Prin urmare sunt în continuare „buimăciţi”.
  În primul rând nu ştiu la ce rezumat vă referiţi. Singurul rezumat scris de mine este cel pentru PT - ediţia de acum 14 ani. Mai este valabil doar în parte întregii teorii. Evident, de atunci am mai acumulat şi eu informaţie. Pe de altă parte, acel rezumat a fost mereu nemulţumitor pentru mine. Cu cât reduci problematica acestei cărţi la doar câteva pagini, cu atât povestea pare mai incredibilă. Un bun rezumat cred că s-ar face în minim 30 de pagini, poate că tocmai de aceea nu l-am rescris; dar poate că ar trebui să-l rescriu. Nu m-am gândit însă că cineva va face o recenzie a.... rezumatului. În orice caz, cartea, zic eu este departe de a face o propagandă pentru ceva anume, nu divinizează nici o rasă (cred eu), nu are o „ţintă” specifică în afara celor ce şi-au pus aceleaşi întrebări ca şi mine şi mai mult decât atât, nu are intenţia să buimăcească pe cineva, ci mai degrabă să „debuimăcească”. Am încercat să prezint de cele mai multe ori informaţia destul de echidistant, neutru. Dacă aveţi vreun interes de cunoaştere în sfera asta, citiţi cărţi şi nu rezumate. Cele bune!
  Toni Victor Moldovan

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna ziua,
   Am citit cartea cu sufletul la gura atunci cand a aparut.
   Este extraordinara si impresia mea era ca nu ar fi putut fi scrisa fara ajutor "extraterestru". Si acum parerea mea este cam aceeasi, doar culoarea "extraterestilor" ramane un mister si este posibil sa nu-l stiti nici dvs.
   Dincolo de bulversarea pe care am observat-o si la mai multi alti comentatori de pe blog, pot spune esenta impresiei mele despre carte: O FOARTE MICA MINCIUNA INVELITA INTR-UN FOARTE MARE ADEVAR!
   Din aceasta cauza efectul cartii poate fi devastator pentru cei cu putina credinta si anume departarea de Dumnezeu (Oare nu acesta este scopul real al cartii???).
   Bun, hai sa subliniem simplist niste aspecte:
   -Cand venim pe lume corpul nostru PRIMESTE un suflet, cand murim sufletul nostru pleaca de unde a venit. Pe pamant, cat traim, cine suntem "NOI", trupul sau sufletul?
   Pai, daca suntem trupul nu avem de ce sa ne suparam ca nu il ia nimeni, ramane pe pamant pana putrezeste.
   Iar daca suntem sufletul, atunci acesta se intoarce de unde a venit; oare nu ne este dor sa ne intoarcem odata acasa?
   -Apoi sa fim onesti si sa dau doar un exemplu: un proprietar de pepiniera o recolteaza cand vrea si cum vrea. Este vreunul din "NOI" care in astfel de situatii are vreun dram de constiinta sa intrebe puietii ce parere au?
   -Si ganditi-va la parintii nostri si chiar la noi, cum ii "ducem cu zaharelul" pe copii nostri cand sunt mici doar ca sa le fie bine, desi de multe ori realitatea este alta.
   Si cand cresc si nu te mai intelegi cu ei ce faci? Faci altii...(glumesc, dar nu intotdeauna se glumeste).

   Atunci, hai sa ne uitam in oglinda si ne va fi mai usor sa intelegem adevarul care se vrea relevat in carte.
   Personal, sunt convins ca proprietarii sufletelor noastre fac ce este bine si pentru noi.

   PS: Apropo, daca pe pamant nu stim (sau sunt pareri diferite) cine suntem "NOI" trupul sau sufletul, dupa recoltare si "asamblarea" noii entitati, aceasta ce va fi: "NOI" sau "EI"?


   Ștergere
 3. Salut Victor!
  Cartea ta este formidabila , este plina de esenta si orientata intr-o directie buna a cunoasterii insa un om de rand nu ar fi capabil de asa ceva.nu ma gandesc decat la faptu ca oare nu cumva si la tine este un implant de info?As fi onorat daca ti-as putea rupe 30 de minute din rutina ta sa am placerea sa te cunosc si sa iti pun cateva itrebari la care ma chinui sa gasesc raspuns.Sunt in Oslo de noua ani si sper ca te voi cunoaste intr-o zi:)
  Gabriel

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua! 2006 a trecut de ceva vreme. Oare mai poate fi crezeut ceea ce spuneati in acest rezumat? In alta ordine de idei... cu ce ne-ar ajuta pe noi, ca simpli donatori de suflete, caci inteleg ca asta ar fi corpul a.d.n.m.n., daca am aflat de acest plan. si intr-un caz si intr-altul, daca sunt folosite armele nucleare, acest corp a.d.n.m.n - moare, nu castigam nici noi caci ardem in focul gheenei, dar inteleg ca nu castiga nici "zeii", nemaiavand hainute, caz in care totul pare de un absurd cosmic. in alta ordine de idei, de ce ati ales aceasta denumire pentru corpul fizic si cel spiritual, ma refer aici la materie. corpul spiritual nu este informatie? doriti inducerea ideii ca nu exista decat materie in univers? in rest, mi-e clar ca suntem "opera" unor inginerii genetice, scopul lor nu mi-e atat de clar.

  RăspundețiȘtergere
 5. scopul lor e perpetuarea raselor lor... cum noi plantam ridichi in curte pentru a le manca, la fel si aliens planteaza populatii pe planete gen Terra!

  RăspundețiȘtergere
 6. 2000, 2006, 2012?

  2012 - orient vs occident? irak vs ierusalim, china vs sua?
  2013 - printul william ales ca , conducator al noii ordine mondiale + rfid?
  ...
  2030 - extraterestrii se arata omenirii?

  Interesting!

  RăspundețiȘtergere
 7. DIN CE LOJA MASONICA FACETI PARTE?

  RăspundețiȘtergere
 8. fenomenal
  nu credeam ca o sa ajung intr-o situatie atat de neclara
  iti respect teoria , trebuie luata in calcul si nu neglijata, insa totul are un sfarsit
  o teorie care o regasesc si in alte parti dar cu alta forma
  important este cum percepem
  respect

  RăspundețiȘtergere
 9. Pe cine a eliberat Iisus cand a coborat in "iad"?
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 10. Acum aproximativ trei luni mi-am pus următoarele întrebări: "De ce mă doare sufletul? Ce înseamnă asta? Care-i treaba cu sufletul?" Mi s-a întâmplat de multe ori în viaţă să mă doară sufletul, dar acum am hotărât să şi caut informaţii despre asta.
  Și ce credeţi că s-a întâmplat?
  Iniţial am găsit diferite informaţii referitoare la suflet, (care mi-au confirmat că nu este ceva nefiresc ceea ce simt), începând cu cele datând încă din antichitate, pană la cele din zile noastre, inclusiv cele ştiinţifice. Da, există şi unele explicaţii ştiinţifice! Trebuie doar să cauţi.
  După care am hotărât să cumpăr diferite cărţi, bineînţeles citind înainte despre ele.
  Mai întâi am citit o sinteza a primei cărţi (dintre cele 4) scrisă de James Redfield, carte numită "Profeţiile de la Celestine" (link: http://www.scribd.com/doc/27438119/Profetiile-de-La-Celestine-Sinteza). După ce am citit această sinteză am simţit efectiv cum îmi râde sufletul de fericire (iar ulterior cărţile sale m-au făcut să reflectez asupra întregii mele vieţi, prin urmare vi le recomand, chiar dacă sunt ficţiune, inspirate totuşi din diferite mituri sau chiar situaţii reale, scriitorul fiind foarte bine documentat).
  După care am dat aici de sinteza acestei cărţi numită "Programul Terra" şi încă de la primele rânduri citite am simţit cum începe efectiv să mă doară sufletul (durere care chiar dacă nu este tocmai o durere fizică, starea de disconfort în capul pieptului este mai insuportabilă decat însăşi o durere de măsea). După ce am terminat de citit sinteza nu am fost om două zile. Îmi părea rău că am citit asemenea nebunie şi mă tot întrebam continuu de ce a trebuit să dau de o asemenea interpretare, care culmea mai este şi documentată (altfel nu avea cum să mă afecteze). Și bineînţeles că răspunsul a venit... până la urmă mi-am dat seama. Trebuia de fapt să fac o comparaţie între ce am simţit când am citit despre cartea "Profeţiile de la Celestine" plus multe alte carţi pozitive şi ceea ce am simţit când am citit despre cartea "Programul Terra". Doar întrebarea mea era despre suflet şi de ce doare acesta.

  RăspundețiȘtergere
 11. Este clar că există atât BINELE cât şi RĂUL, lumina şi întunericul, viziuni pozitive şi viziuni negative. La fel cum există suflete bune şi suflete rele. Iar cele rele nu sunt degeaba rele (sau inspirate negativ), ci pentru a sublinia diferenţa. Și nimic nu este tocmai o întâmplare.
  Eu mi-am primit răspunsul, rămâne să înţeleagă fiecare ce doreşte. În căutarea mea am achiziţionat peste 50 de cărţi, dar cu siguranţă această carte "Programul Terra" nu a fost printre ele.
  Sunt la începutul cercetării mele, dar din ceea ce am citit deja ţin totuşi să vă spun că fiecare avem un suflet, putând simţii efectiv singuri ce este bine şi ce este rău. Mai mult, conectându-ne la propriul suflet, ne putem pune orice întrebare, şi într-un fel sau altul răspunsul inevetabil va veni. Cel puţin la mine funcţionează, eu fiind în general o persoană cu o gândire pozitivă. Și sunt sigură că asta funcţionează la fiecare om, doar că nu suntem atenţi, nefiind educaţi în acest sens. Nici nu vă imaginaţi ce putem realiza singuri cu gândirea pozitivă conectată la propriul suflet (o picătură din întreaga energie), care şi el la rândul său este conectat la energia universală.
  Ca şi exemplu, doar una dintre experienţele mele: mama mea a suferit acum doi ani un accident cerebral, (era paralizată, având afectată inclusiv vorbirea). Eram moartă de frică. Când am ajuns la spital, m-am scuturat efectiv de frică, am luat-o de mână, am zâmbit cu tot sufletul şi i-am spus: "Gata, nu-ţi fie frică mama, am ajuns la spital şi acum te vei face bine". Sunt nişte cuvinte simple, dar chiar am crezut cu tot sufletul că va fi bine şi cumva am reuşit să-i insuflu şi ei aceiaşi încredere, fiindcă a zâmbit. Și după nici două zile mama mea şi-a revenit şi astăzi este pe picioare. Tot secretul este să ai încredere absolută atunci când te conectezi la propriul suflet şi îţi doreşti ceva.
  Nu ştiu ce credeţi despre toate acestea, sper să nu vă fi plictisit. Am vrut doar să vă transmit şi vouă o picătură din experienţele mele, mai exact cât de importantă este gândirea pozitivă şi ce putem realiza astfel...
  Scriitorului Toni Victor Moldovan care a scris această carte nu pot să-i spun decât că interpretarea sa, pur şi simplu, nu rezonează cu sufletul meu, (chiar dacă este documentată, dar totuşi nu suficient, omiţând unele informaţii atât istorice, cât şi ştiinţifice, care demolează întreaga sa interpretare din această carte). A speculat unele informaţii istorice la modul cel mai urât posibil, neţinând cont de multe alte aspecte. Cu ce scop această speculaţie? Pentru a induce frica! Știm cu toţii ce înseamnă asta. Este singurul răspuns care-l pot găsi.
  La cât de mare este universul, bineînţeles că nu suntem singuri în univers, evident extratereştrii există. Dar cum a ajuns scriitorul la speculaţia că ei ar avea un astfel de scop este dincolo de înţelegerea mea, ei însăşi existând în acelaşi univers, folosind aceiaşi energie. Dacă aceşti extratereştri sunt atât de avansaţi tehnologic încât prin inginerie genetică să cloneze chiar şi sufletul, pentru a fi compatibil cu corpul lor material de asemeni clonat, ce nevoie ar mai avea pentru propria lor evoluţie de oameni? Factorul timp! Nu are logică!
  Da, nu ne naştem întâmplător. Nici nu ne naştem doar pentru a trăi şi a muri, fară un scop, dar scopul nostru este propria noastră evoluţie spirituală (energie conştientă), odată cu evoluţia întregului univers.
  Toate cele bune vă doresc şi gândiţi pozitiv, având încredere absolută în sufletul vostru.

  RăspundețiȘtergere
 12. SUPER TARE ! :) STUDENTI BUIMACITI SI PROFESORI LA FEL DE BUIMACITI CA STUDENTII :) SE IMPLANTEAZA GREU "CREIER".

  RăspundețiȘtergere
 13. STUDENTI BUIMACITI SI PROFESORI BUIMACITI LA FEL CA STUDENTII.... GREU IMPLANTUL DE "CREIER".... lipsesc exercitiile...

  RăspundețiȘtergere
 14. Despre scheletele de oameni de 9 metri...ce ziceti...

  RăspundețiȘtergere
 15. D-le T.V. Moldovan ! Expunerea dvs privind decodarea Bibliei pare a fi adevarata si captivanta. Se nasc insa foarte multe intrebari privind calea adevarului legata de originea si dezvoltarea vietii pe Terra, in special a fiintei umane.
  Este clar ca ati bulversat constiinta a milioane de romani prin aparitia si publicarea editiilor ale PT. Cineva trebuia sa o faca. Prea suntem tinuti in intuneric si dogme.
  Ceea ce vreau sa va rog este ca la o urmatoare editie a unor asemenea decodari ale scrierilor vechi, sa explicati sau sa va exprimati convingerile daca la baza creatiei Universului - Naturii - Cosmosului sta un Creator care poate fi numit si Dumnezeu dar ca , pe parcursul creatiei s-au format civilizatii atat de dezvoltate tehnologic, de genul CDM - SD, care au devenit Dumnezeul unei intregi Galaxii. Este necesara aceasta pozitie a dvs intr-o noua editie deoarece multi din cei ce va accepta sustinerile se intreaba : Mai exista totusi Dumnezeu daca de 35.000 - 50.000 de ani CDM - SD a preluat sub control galaxia Calea Lactee si planeta Terra ? Mai are sens mentinerea credintei in fortele Universului, in Dumnezeu daca fraiele se afla in mainile CDM - SD ?
  Va doresc sanatate si astept noile dvs editii !

  RăspundețiȘtergere
 16. De o viaţă mă întrebam cum se poate ca "poporul ales" să fie într-un continuu război. E "ales", ar trebui să aibă altă cale în viitor. Această carte mi-a arătat DE CE. Şi mă uit în seara asta cum Israelul, EXACT în acestă seară, invadează Făşia Gaza, care este populată tot de israelieni. Să fie o nouă recoltare? Exact aşa sună. Aştept o nouă ediţie a cărţii, eu am citit-o pe cea din 1998, dar vreau, clar, să o mai citesc o dată, cu informaţii noi, proaspete şi interesante. Mulţumesc......T.J. Nu ştiu dacă va mai spus cineva, vreodată, dar sunteţi un GENIU.

  Oare evenimentele din această seară, avionul doborât de separatiştii ucrainieni şi invadarea Fâşiei Gaza, exact în acelaşi moment, prefigurează un nou război mondial? De obicei aşa pornesc războaiele, cu motive...

  RăspundețiȘtergere
 17. "Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.”

  De când eram copil am fost fascinat de acest pasaj...chipul NOSTRU şi asemănarea NOASTRĂ...Care "NOASTRĂ"? Dumnezeu era absolut singur la început. Îngerii, teoretic, după Biblie şi aberaţiile religioase, sunt oameni ajunşi în Rai. La început nu existau oameni....deci nu puteau să existe îngeri. Cine este "NOSTRU" şi "NOASTRĂ"? Ei...aţi descifrat bine...

  RăspundețiȘtergere
 18. Am aruncat cartea dvs imediat dupa ce am citit-o, multe aberatii fara baza stiintifica. Este stiut faptul ca mare parte a Bibliei a fost "prelucrata" de evrei. Ori ati cazut in aceeasi capcana ori sunteti mason.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. prin prisma meseriei lui,Tony Victor Moldovan are o baza foarte mare științifică.

   Ștergere
 19. Excelenta carte!
  Am "acoperit" lacune care existau urmare a cautarii personale despre Tot Ceea Ce Este!
  De zece ani fac paralelisme intre foarte multe publicatii,,,scrieri,,,,etc!
  Am inteles perfect,,,de fapt cartea este o confirmare a ceea ce personal am intuit si insusit,,,nu la nivelul profesional pe care il detineti,,, ci sa spunem unul bazic pentru cei ce cauta Cunoastere!
  Va multumesc ca existati!

  RăspundețiȘtergere
 20. Am citit si am facut personal paralelisme intre vechiul si noul testament, traducerile tablitelor sumeriene facute de Zecharia Sitchin, David Icke, Ramtha, Vedele indiene, testamentul dacilor si multe, multe altele, de curind am dat peste programul terra, care mi-a sedimentat cercetarile mele in drumul meu catre Cunoastere,
  Ma inclin cu respect te admir Victor, ma bucur ca si un roman a pus punctul pe "i" in ceea ce ma fascineaza!
  Toate cele bune!
  Hexe

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu la fel am facut. Cind am citit cartile lui Ramtha atunci mi s-a deschis drumul spiritual. Ramtha ne spune ca ADN-ul nostru a fost modificat de familia ANU (anunaki) mai precis de catre Ninharsag o femeie, sora lui Enlil si Enki, acum aprox. 360 de mii de ani. Dar este in corpul nostru ADN-ul originar. Trebuie doar sa ti-l activezi. Atunci cind te constientizezi si spui; Eu sint, eu sint ceea ce sint, eu sint divin, eu sint Dumnezeu, iti deschizi glanfa pineala la rindul ei se deschide glanda pituitara, care trimite hormoni si-ti activeaza partea inactiva a creierului. Creierul tau devine un receptor si poate accesa si decoda informatiile de la sursa. Puterea gindului omenesc atunci cind ti-ai activat constiinta, este cea mai puternica forta din univers.Nici o forta malefica nu mai poate avea influenta asupra ta. Sint multe de spus aici dar ma limitez la asta.

   Ștergere
 21. " observatorul timpului linear terestru" Cum ar trebui sa acceptam "timpul linear terestru"? Obserev o contradictie de termeni! Timp linear si terestru?

  RăspundețiȘtergere
 22. "Fiintele extraterestre sunt homozigote (au puritate genetica crescuta)." Sant de gasit la ori si ce colt de strada? De unde aceasta concluzie? Mai mult, omul o sta in dimensiunea aceasta, dar este pana la urma un concept adus din afara terei. Deci, afirmatia nu multumeste.

  RăspundețiȘtergere
 23. Ceea ce nu se specifica, populatia actuala este una degradata genetic. Nimeni nu mai poate controla ceva. Nici macar Zeii. Programul nu a dat nici macar un rezultat. Totul este in deriva. Ori si ce presupunere nu are acoperire. Un joc genetic poate duce catre o dominanta a unor segmente aberante. Poti sa le controlezi?

  RăspundețiȘtergere
 24. Intiutia nu ma inselat,acum am certitudinea ca nu sunt singura care isi cauta "originea",tot ce ati scris are logica

  RăspundețiȘtergere
 25. Aveti dreptate ! Cine scrie asa poveste ,trebuie sa aiba o minte stralucita. Aceasta carte este miscuratia sistemului mondial, si toate celelalte, care vor sa schimbe credinta omului. Omenirea se afla intr-un stadiu slab de dezvoltare datorita limitarii redusa al creierului ( 7-9% din capacitatea creierului ). Si aici nu este vorba de creier , care constituie o parte al corpului nostru pacatos , este vorba de suflet , ce nu puteti sa prindeti, nu puteti sa masurati.
  Cineva a creat aceasta lume, voi numiti inginer genetic sef , noi numim Creatorul lumii sau Dumnezeu ! Voi spuneti ca ingineria genetica este rezolvarea , eu va spun altceva - din nimic sa faceti ceva !!! sa faceti Universul , din care nu intelegeti nimic , sa faceti un om , din care iarasi nu intelegeti nimic , nici nu vorbesc de sufletul unui om -aruncati cuvintele si fanteziile inteligentei Dvs .
  Explicati Biblia cu ingineria genetica , si nu intelegeti esenta , corpul nu conteaza , pe termen lung conteaza doar sufletul , si asta nu este o forma genetica !!!!
  Religia nu este egala cu credinta !
  Legile fizicii , chimiei, sunt valabile numai pe pamant , si nici asta nu stim; facem teorii dupa teorii, axiome dupa axiome , care ajung falsuri si sunt depaste !
  Nici sa nu vorbim de timp , nici o teorie al timpului nu este buna ;timpul linear, distorsional , etc, sunt perceptiile limitate ale creierului uman ! Asta da, ca incercam , si unde ajungem?
  Nu cunoastem corpul nostru uman, atunci cum sa tratam bolile ? Si nu cunoastem sufletul uman , atunci cum sa cunoastem corpul uman ?
  Cand aceasta Lume a fost creat de Dumnezeu , unde ati fost ?Nicaieri !!!
  Daca va credeti atotputernici, va intreaba Dumnezeul, si voi sa raspundeti !! La nici cea mai simpla intrebare nu aveti un raspuns !
  Daca nu credeti ce am scris , sa nu cititi , ca veti pierde fanteziile scrise in cartea DVS !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai sufletul este genetica pur deoarece el contine codul ADN corespunzator.Apoi,in Biblie nu scrie de pomul vietii vesnice si raul vietii,ambele aflate in cetatea lui Dumnezeu care se afla in Cer numita,Noul Ierusalim ?

   Ștergere
  2. bravo Anonim buna replica

   Ștergere
 26. Buna seara domnule doctor! Interesanta carte dumneavoastra, interesant punctul dumneavoastra de vedere. Imi place si sunt de acord. Si eu ma declar o pasionata a religiiilor lumii, a dreptului la cunoastere. Dar sunt foarte curioasa care e parerea dumneavoastra... Pentru ce am fost creeati?!

  RăspundețiȘtergere
 27. Tot ce conteaza e sufletul?! Hmmmm... Atunci de ce ne sfasie durerea cand pierdem pe cineva drag?! De ce nu ne bucuram cand mor cei dragi noua ca doar in fond se duc la Domnul. Prostii. Toti am vrea sa fim vesnici si mereu alaturi de cei dragi.

  RăspundețiȘtergere
 28. in conditiile de astazi orice este posibil, nu le mai ajung baii asa ca pot face orice, razboaie cutremure, orice.

  RăspundețiȘtergere
 29. Stimați „credincioși“ – sau cum vă credeți – citiți TOATĂ biblia (cu „b“ mic!) ca pe o carte oarecare, fără patimă și fără „sfințire“(că n-aveți de ce: nu e nimic „sacru“ acolo!) și abia atunci veți vedea că n-are... nici o substanță; decât... eventual beletristică! Și nici de aia! E o modestă culegere de mituri străvechi asamblate defectuos! Când se citește așa... un verset-două – de unde zice popa! – și vă dați cunoscători, n-are nici o relevanță! Puneți-vă mai bine ÎNTREBAREA importantă: cui i-a folosit ATUNCI transformarea Bibliei în Cod de viață publică? Cine a câștigat(bani, putere, ranguri ș.a.) la vremea aceea? Acolo este „codul“. Credeți că atunci era... altfel? Era la fel ca acum: unii mai bine poziționați profitau de munca amărâților și trăiau în huzur fără să muncească! Amin!

  RăspundețiȘtergere
 30. Eheee,se vede ca mare parte din cei ce au postat cate ceva pe aici nu au vazut si ipoteza urmatoare:
  https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U

  RăspundețiȘtergere
 31. ACEASTA CARTE INTR=ADEVAR ESTE BNE DOCUMENTATA,ARE EXPLICATII STIINTIFICE PLAUZIBILE SI LOGICE.LOGICA=ADEVAR!!! BRAVO DOMNULE TONI VICTOR MOLDOVAN,VA UREZ SUCCES SI POATE MAI SCOATETI O CARTE CU UNELE INFORMATII REACTUALIZATE LA MOMENTUL DE FATA.AS DORI SA NE SUGERATI IN CRTE SI PAREREA DUMNEAVOASTRA LEGATA DE TOATE ACESTE LUCRURI,CATRE CE NE INDREPTAM NOI OMENIREA SI CE ESTE BINE SA FACEM PTR A SALVA CEVA DACA E NEVOIE SA SALVAM CEVA. REPET LOGICA DVS CUPLATA CU DOMENIUL GENETICII IN CARE LUCRATI,SUNT CONVINS CA DUCE SPRE ADEVAR. ATI FACUT FOARTE BINE CA ATI CUPLAT TOATE MARILE SCRIERI ANTICE,TABLITE,ETC,LA STIINTA MODERNA,SERVICII SECRETE,PTR CA TOATE AU O MARE LEGATURA SI DUC EXACT LA ADEVAR !!!! VA UREZ SUCCES SI ASTEPTAM O NOUA CARTE CARE SA CONCLUZIONEZE SA SINTETIZEZE ESENTIALUL DACA SE POATE !!! CU EXCEPTIA ATACULUI IRAKIAN ASUPRA ISRAELULUI,CARE SUNT CONVINS CA I S-A SCHIMBAT DATA,SAU AMANAT,CARTEA DVS ESTE GENIALA !!!! SUCCES VA DORESC SI VA RESPECT !!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 32. Cartea este editată și se poate cumpăra online? Mi-ar place s-o citesc mai pe larg, altfel am prins idea!

  RăspundețiȘtergere
 33. Nici nu ma indoiesc de "poporul ales" din care faceti parte. Ati scris numai aberatii ca intotdeauna, jidanii scriu si scriu si scriu, verzi si uscate si apoi paraziteaza mentalul uman. Ei se cred zei. Nu este asa si nu sunt evoluati. In ceea ce priveste puritatea adn-ului lor, va pot comunica, ca s-au facut cerectari de laborator si s-a constatat ca in sangele lor exista foarte multe bacterii. Iata de ce ei au incercat la noi in Romanaia sa extraga ovule umane distrugand vieti si oferind in schimb cativa lei, stiind ca victimile vor muri. Domnule Moldovan nu meritati nici o atentie si daca sunteti cumva medic SUNTETI UN PERICOL SOCIAL Punct.

  RăspundețiȘtergere
 34. Ultimul Anonim, se vede treaba că n-ai citit cartea, ori dacă ai citit-o nu ai înțeles nimic..... probabil de la ”anonimatul” cu care treci prin viață! Te-ai gândit vreo secundă că ”percepțiile” tale pot fi greșite, ori că sunt persoane care folosesc mai mult de ”7-9% din capacitatea creierului” încercând să facă ceva constructiv; să înțeleagă, să împartă cu ceilalți?

  RăspundețiȘtergere
 35. D-le Moldovan: Am Citit Cartea Dv Din Curiozitate. Dupa Ce Am Citit-o Mi-am Dat Seama Ca Ceva E Sigur Din Ce Ati Scris Dv. Nu Pot Sa Va Spun Ce Dar Eu Sunt Unul Dintre Cei Din ''Programul Terra''. Mai Pot Sa Va Spun Ca Acel 'dumnezeu biblic' Este MINCINOS TRADATOR Si ABOMINABIL. Lumea Nu Poate Crede Asa Ceva Si E Treaba Ei Ce Crede. Daca Nu Citeam Cartea Dv Nu As Fi Inteles Unele Lucruri Care Mi Sau Intampat Mie. Va Salut Cu Respect.

  RăspundețiȘtergere
 36. Toti romanii se pricep la fotbal asa si aici. Felicitari d-le Vivtor!

  RăspundețiȘtergere
 37. Interesant si captivant!!! Cautati cartea si incercati sa o cititi!!!

  RăspundețiȘtergere
 38. Va salut!,stimate domnule Moldovan.In primul rind trebuie sa recunosc ca nu am citit-inca-cartea dvs. "Programul Terra",ci doar succintul rezumat al ei de mai sus,cu care rezonez pe toate planurile,fiindca experienta de viata-am 68 de ani-si in speta observarea cu mare atentie a vietii si evolutiei mondiale m-au adus la o gindire/concluzie de ansamblu foarte asemanatoare celei a dvs..Problema principala nu este ce se incearca sa se faca cu noi,ci cum ar putea fi contracarat acest plan diabolic!,in sensul de a afla ce s-ar putea face pentru a zadarnici aceasta intreprindere malefica?.Cu stima,I.M.R.

  RăspundețiȘtergere
 39. Am Citit Cartea In 2003. Ceva Din Descifrarea Dumneavoastra Este Adevarat.Iar In Acea Seara De Aprilie (1994) Am Vazut Si Eu OZN-ul Acela.

  RăspundețiȘtergere
 40. este o carte fascinanta. va propun sa cititi lucrarile traduse in lb. romana ale prof. corrado malanga si apoi sa ii vizionati sedintele de regresie pentru a vedea ca multe din "teoriile" d-voastra sunt sustinute prin informatii venite direct de la partea sufleteasca a subiectilor sai sau prin intermediul celor ce se ocupa de ingineria genetica, asa numitii paraziti.

  RăspundețiȘtergere
 41. Nu comentez nici pro nici contra; pentru cei interesați dau bibliografie:- "Din Tainele Vieții și Universului" de prof.dr Scarlat Demetrescu,-"Transformari Planetare 2012-2030 Mesaje de la Formatori" de Sal Rachele; Trilogia scrisa de James Redfield :- " Profețiile de la Celestine",-"A zecea Viziune"si -" Secretul Shambalei",si ar mai fi ședințele de hipnoza regresivă(you tube) și altele.. .....cititi,faceti conexiunile și concluziile le veți trage singuri!!!!Nu trebuie sa va consumați energia contracarand aceasta carte(sau altele) sau lăsând frica sa pună stăpânire pe voi.... doar asimilați informația și decelati-o cu proprii voștri neuroni sau cu....Sinele Vostru Superior!!!! Voi sunteți CO-Creatori! Voi hotarati!

  RăspundețiȘtergere
 42. Interesant, multe din lucrurile publicate in acest articol, acopera multe goluri si intrebari. Nu totul se invarte in jurul oamenilor, si poate ar fi cazul sa nu ne mai consideram centrul universului, suntem o simpla bacterie raportati la univers. Sunt fiinte mult mai avansate in univers decat noi 100%. Si pentru redusii mintali care vin cu intrebariele : "Noi nu putem supravietui acolo, cum ar putea ei sa o faca"?. Simplu, la fel cum pestii supravietuiesc sub apa si noi nu suntem capabili :"evolutia". Stiinta este raspunsul, nu religia si toate minciunile dezvoltate in timp pentru a controla mintile oamenilor. Treziti-va la realitate oameni buni !

  RăspundețiȘtergere
 43. Si pentru cei ce considera acest articol "SF" , mai documentati-va si mai cititi cateva catri cu privire la univers

  RăspundețiȘtergere
 44. Eu stiu ca am devenit o persoana foarte nefericita de cand am citit cartea ta.blestemata sa fie.nu e o injurie,nu am vrut sa fie,doar ca de 2 ani,pur si simplu nu ma mai pot ruga,de cate ori incerc sa o fac,ma gandesc ca ce rost are,sunt doar o sluga,o marioneta,ce sa ma rog,de ce sa ma rog.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevarul intoarce pe dos, tulbura, doare si deranjeaza, asta este scopul lui, asta ti se intimpla si tie. La cine dracului te rogi, ti-ai pus vreodata intrebarea? Si apoi daca tu crezi ca esti o sluga sau o marioneta, inseamna ca intr-adevar asta esti.

   Ștergere
 45. Toată teoria este foarte interesantă, lasă omul într-o stare de depresie şi poate duce la sinucideri în masă dacă este larg acceptată, teoria arată şi sună bine dar îi lipsește cu desăvârșire obiectul muncii: sufletul!

  Sufletul nu este nemuritor, sufletul nu rămâne după moarte. Sufletul este unirea dintre trup (tărână, materie) şi spirit (duh, energie). Nicăieri în Biblie (căci Toni începe teoria cu şi de la Biblie) nu scrie nemetaforic că sufletul trăieşte conştient în afara trupului, dimpotrivă spune clar că moartea e ca un somn fără vise, un fel de teleportare cuantică în viitor la momentul învierii (nu ar exista înviere dacă sufletul celor dragi morţi de curând ar veghea conştient de ... sus!!! e logic. Şi ar fi total incomod pentru suflet să vadă cum familia ei vie de exemplu trece prin necazuri în viaţă) Care a fost prima minciună cu care a venit Forţa Răului: ''Nu, nu veţi muri!'' (adică staţi liniştiţi: sufletul există şi este nemuritor - total greşit!!) Să facem analogia cu becul: trupul este lampa fizică, spiritul este trecerea curentului electric iar sufletul este aprinderea filamentului. Odată oprit curentul/decedat trupul lumina se stinge/sufletul nu mai există. Sufletul este un efect cu durată limitată în timp a unirii dintre trup şi spirit. Spiritul este cel care se întoarce la Divinitate, (spiritul este la fel de conștient de sine ca şi curentul electric!!) prin intermediul spiritului introdus într-un corp nou şi totuşi acelaşi (cea mai bună variantă a decedatului probabil) are loc învierea în viitor. Să privim acest viitor despre care am pomenit mai sus (nu doar odată) ca o perioadă de timp care are sens doar pentru cei vii, de aici; pentru ceilalţi decedați timpul nu există (aşa cum îl întelegem noi).

  PS - Am început primii ani din viaţă ca ortodox, acum sunt liber-cugetător neafiliat niciunei organizaţii religioase aiurea de pe planetă (toate sunt secte mafiote care colectează bani şi intoxică masele).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sufletului i se spune spirit de catre catolici.Este acelasi lucru.

   Ștergere
  2. Vorbesti ca un crestinopat, in nici un caz ca un liber-cugetator. Sufletul nu este nemuritor? I-auzi, Franz!

   Ștergere
 46. Ce părere ai despre,,Copii indigo"...film prezentare cu idei apropiate.

  RăspundețiȘtergere
 47. Din pacate oamenii accepta adevarul ca fiind ceea ce le place ! Cand ceva devine neplacut , sau necunoscut omul respinge acea idee fiindca nu rezoneaza cu starea lui de fericire si de intelegere !Intreb doar atat pe cei care sunt contra acestei supozitii (fiindca momentan e doar o supozitie per ansamblu ), ce va mana pe voi in lupta sa respingeti aceasta teorie ? Care sunt argumentele contra ? Care este CAUZA si SCOPUL Creatiei ? La ultima intrebare cu siguranta este sah-mat fiindca nimeni si nimic din lumea asta nu poate explica aceste lucruri prin intermediul religiei ! Exista un proverb pe la noi CE IESE DIN PISICA SOARECI MANANCA......prin urmare omul il copie pe creatorul sau , la un nivel mai mic cei drept dar il copie ! Creeaza lucruri spre ai fi de folos , cu unele reuseste cu altele NU !In Biblie scria candva ca DUMNEZEI SUNTETI SI FII AI CELUI PREA INALT ! Astazi din pacate nu .....!

  RăspundețiȘtergere