.

meniu orizontal

marți, martie 08, 2011

In dialog cu cititorii

79 de comentarii:

  1. Am citit cartea dvs dupa ce v-am vazut la o emisiune tvr in care erati invitat, daca bine imi aduc aminte undeva in anii 1998-1999. Am comandat cartea si am parcurs-o din scoarta in scoarta. Evident ca dupa mai mult de 10 ani de la parcurgerea lucrarii amintirile nu mai sunt foarte puternice dar mi-au ramas unele semne de intrebare cu privire la doua aspecte: reincarnarea si eficienta programului. Cum se poate explica reincarnarea in conditiile unei cresteri permanente si exponentiale a populatiei mai ales in acceptiunea ca unele spirite evolueaza si trec la alte nivele? Daca supercivilizatia SD detine asemenea tehnologie si o nava de dimensiunile pe care le amintiti nu ar fi mult mai usor ca programul sa-l desfasoare pe SS fara nici un risc pt ceea ce face? Nu posed cunostinte tehnice decat la un nivel primar dar sunt intrebari logice. Felicitari pentru munca dvs! Nu e deloc usor, chiar si in zilele noastre, sa sustii asemenea lucruri mai ales pentru cariera pe care o urmati si mai ales scriind in limba romana, limba a unui popor din ce in ce mai religios. G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema nu e ca oamenii devin religioși. E mai bine decat atei. Comunismul a scos spiritualul din "ecuatie" si ati vazut ce se intampla cand apar despoti luminați, se pun în centru si construiesc sisteme după creierasul lor. Alta e problema: toate sistemele de pe pământ sunt virusate. Si-a băgat dracu coada, ca să mă exprim neaoș, românește. Dacă veți avea curajul sa studiați toate sistemele asa zis spirituale din Romania, veți observa că totul este sub controlul masoneriei, sistem defect si care refuza în continuare sa-si repare greșelile. Mult timp am crezut ca cei din grupurile new age sunt frații mei spirituali. Vorbeau frumos. Despre iubire...Doar ca...ei doar mimau iubirea. Rostogoleau vorbe frumoase si citate din Gandhi sau Iisus. Dar fara sa aplice. Dacă le atrăgeai atenția că în România e foarte multă suferința, iti răspundeau ca e voia lui Dumnezeu sau ca e karma copilului sau animalului despre a cărui suferința le vorbeam. Asta e fariseism!New age a fost importat tot de un mason. Ăștia nu atrag spre ei decât falsuri spirituale. De buni ce sunt!Sau o fac intenționat? Dezbină oamenii în cât mai multe cai spirituale și asa nu se vor putea uni cand sunt in pericol? Asa ca nu căutați noduri în papură unde nu sunt. Sistemele aflate pe niveluri superioare sunt bine concepute. Căutați nodurile acolo unde sunt: în masoneria si grupurile new age care poleiesc realitatea, o ascund. Dumnezeu nu baga in traistă unui popor lipsit de empatie. Cand lipsește iubirea, omenirea cade de pe nivelurile de conștiința favorabile si intra sub incidenta legilor cauza-efect. Dar...unii sunt șmecheri. Sistemele religioase, masoneria si grupurile pretins spirituale câștigă bani de pe urma slavilor atrași în aceste sisteme. Celor din vârf le este bine, celor de jos le este rau. Toate aceste sisteme vor cădea cândva. Sunt atât de manjiti cu sângele nostru si ne-au provocat atâta suferința, incat degenerează. Mamutii acestia mai exista inca printre noi pentru ca spala creiere și manipulează. Cumpara politicieni si cerșesc bani de la noi. Multe dintre acțiunile de asa zisa filantropie sunt orchestrate chiar de masoni. Ei pretind ca fac voluntariat. Dar ei au construit sistemul defect. De ce se folosesc de zilieri atrași în acțiunile lor? Sa repare singuri, cu banii dosiți prin băncile străine. Oricum vor crăpa daca nu-si repara greșelile. Cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru noi toti!

      Ștergere
  2. Va salut!

    1.In privinta eficientei programului, nu incape nici o indoiala... lucrurile sunt relativ simple. Dupa parerea mea, fiinte extraterestre cu baze pe Terra "produc" intr-o singura generatie seria genetică următoare a civilizaţiei lor. Fiecare generaţie extraterestră este relatată la un ciclu de dezvoltare umană pe Terra. În fiecare ciclu de dezvoltare umană este creat un vârf de program de inginerie genetică puternic compatibil cu ”zeii”, raportat la un segment temporal ce reprezintă doar o parte a ciclului de dezvoltare umană.
    Spre exemplu, pentru programul evreiesc, perioada de ”recoltare” a fost situată între Moise şi Iisus, adică s-a întins pe circa 1500 de ani (perioada existenţei liniilor genetice cu puritare crescută). Restul perioadei actualei civilizaţii umane, care se va întinde pâna la aproape 6000 de ani, conţine material genetic uman mai puţin compatibil sau incompatibil cu rasa extraterestră. Numărul recoltelor a fost situat undeva între 10 şi 15, iar la fiecare recoltă a fost adunat, conform Zoharului, ” numărul unei generaţii” – 600.000. În total au fost recoltaţi un număr de 6-10 milioane de evrei compatibili genetic cu zeii lor.
    Dacă ţinem cont că un număr extrem de redus de fiinţe extraterestre se ocupă de producţia umană – circa 100 de indivizi , asta însemnă că-i putem denumi pe cei 100 ”părinţii” a milioane de fiinţe extraterestre. Asta este extrem de eficient!Toate aceste milioane de fiinţe extraterestre, mult asemănatoare genetic între ele sunt rezultatul unui singur ciclu de dezvoltare unama pe Terra. Ei sunt cei care vor proiecta viitorul salt genetic al supercivilizaţiei LOR , care va fi in tandem genetic cu viitorul ciclu de evoluţie umană pe Terra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua dl Moldovan.

      Cunoasteti cumva mai multe detalii despre conversia timpului SD-Pamant? Mai exact 3 luni pentru ei cat inseamna pt noi?

      Multumesc mult!

      Ștergere
  3. 2.În privinţa reîncarnării, problema este complexă şi,aşa cum scriam şi în carte, implică două discuţii separate.

    O primă discuţie abordează reîncarnarea tehnică descrisă de textele vechi, realizată de fiinţe extraterestre din ”material” genetic energetic uman, recoltat de pe Terra. Procesul de prelucrare al acestuia, îmi este astăzi cu mult mai clar datorită abordării directe şi concise a acestui subiect in Zohar.

    Pe scurt, Pomul Vieţii are două mari zone denumite BINAH şi MALCHUT. Fiecare dintre cele două are 7 zone distincte. În MALCHUT materialul recoltat intra în prelucrări succesive pe cele 7 trepte forma umană dispare succesiv iar fragmentele umane pierd pe rând memorii (memoria vieţii pe Terra) şi în acelaşi timp intră într-un proces de terapie genetică cu undă genetică indus de ”îngeri”. Aceşti ”îngeri” după părerea mea nu sunt decât material genetic corespunzător materialului de prelucrat, dar aparţinând geneticii extraterestre.
    Intr-un proces de inducţie genetică , pe care noi îl descoperim astăzi, dar nu ştim să-l explicăm pe deplin – TERAPIA CU CELULE STEM - , materialul genetic recoltat devine compatibil cu ”îngerii” şi trece automat în BINAH. Aici există numai material genetic compatibilizat, care se dispune dacă vreţi embriogenetic inteligent, adică ia o formă spaţială care este dictată de un program genetic holografic, în care fiecare părticică merge la locul predestinat. Noua fiinţă este recompusă energetic. Cum anume se face asamblarea ţesuturilor materiale nu este descris în detaliu, pentru că probabil, este mai puţin important. Nivelul conducător în orice organism este în fiecare moment nivelul energetic. Odată conceput organismul energetic, cel somatic îi urmează automat într-un proces tehnic care este cu mult mai simplu comparativ cu concepţia energetică.

    O a doua discuţie ţine de reîncarnarea ce ar putea avea loc aici, pe Terra, în anumite condiţii astfel încât unii s-ar putea lăuda că ar fi trăit mai multe vieţi. Cred că fenomenul este rar şi nu influenţează prea mult demografia. Chestiunea cu reîncarnarea pe un alt nivel"spiritual" ar putea fi interesantă, dar este lipsită de valoare practică pentru discuţia noastră. Subiectul comportă o mulţime de necunoscute, pe care în parte le-am abordat în primul capitol al cărţii. Se poate discuta oricât pe seama puţinelor exemple pe care literature “de specialitate” ni le oferă, dar nu cred că vom ajunge la concluzii definitive.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a doua discutie,raspunsul ar putea fi mai simplu:Din texte vechi ebraice se deduce ca o persoana se reîncarneaza pentru a repara ceva.Daca persoana nu a reusit sa repare totul,spiritul este inpartit in doua, (ca foc de la foc),fara pierdere, reîtorcîndu-se numai partea nereparata.De aceea se spune ca daca simti o deosebita atractie la un anumit lucru,de fapt asta ai venit sa repari.

      Ștergere
  4. Buna ziua,

    Am citit cartea dvs.(Programul Terra, editia a doua)si va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
    1. Inainte de momentul zero al Programului Terra ce forme de viata/populatie/civilizatie exista pe Terra?
    2. Ce se intampla cu un C.S. (Corpul spiritual) care nu este compatibil cu o soma de inger sau un C.S. racordat la un corp feminin?
    3. Eu personal consider ca "Ei" au ocupat Terra unde au gasit o civilizatie pasnica, ulterior au initiat un program de care vorbiti Dvs. simplificand genele.
    Desigur au avut toate motivele sa o faca, stergi gene, stergi memorie, stergi o istorie si montezi implanturi, astfel au transformat o rasa civilizata intr-o sub-rasa servila(apucaturi similare au si vichilii de ieri si de astazi, ca de "dupa chip si asemanare")dupa care operezi din umbra si faci "corecturile" necesare atunci cand nu vine Birul-TVA-ul la poarta.
    Orcine ar fi "Ei" nu sunt adevaratii nostiri creatori, nu pot crede asa ceva, adevaratul creator nu este razboinic si de tip tribal.
    Cum justificati Dvs. porunca "Sa nu ucizi?" "Ei" dau legea, dar tot "Ei" instiga, sprijina si se implica in genocid?
    Crima este crima, geenocidul este genocid!
    4. Pe "Ei" cine ia creiat?

    Va multumesc si va doresc succes in activitatiile Dvs.

    Andrei,

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Inainte de momentul zero al Programului Terra ce forme de viata/populatie/civilizatie exista pe Terra?

    Răspuns:
    Răspunsul meu se află şi în ediţiile trecute ale PT. Practic ştim destul de puţin despre istoria ultimilor mii de ani, ca să nu zic a ultimilor zeci de mii de ani. Ştim câte ceva despre istoria ultimilor 2000 de ani, dar cu cât ne afundăm în istorie, lucrurile devin relativ tulburi. Avem câteva repere paleontologice, de multe ori contradictorii, care se bat cap în cap cu ştiinţa oficială. Atât textele vechi, cât şi ştiinţa oficială sunt de acord că viaţa pe Terra a început acum circa 3,3 – 3,5 miliarde de ani. Mulţi specialişti în genetică sunt pe de altă parte de acord că complexitatea moleculei ADN presupune un timp teoretic de evoluţie cu mult mai mult până să ajungă la o astfel de maturitate. Ori asta însemnă că planeta a fost practic „terraformată”, adică a fost însămânţată cu material biologic avansat sau a fost împinsă în mai multe trepte de evoluţie, intervenţiile externe fiind multiple în diverse perioade. Este teoria la care ader şi eu.

    Mai mult, cred că viaţa pe Terra a fost periclitată de mai multe ori de factorul extern (una sau mai multe civilizaţii avansate tehnic). În literatura de profil este cunoscută spre exemplu găsirea în SUA, într-un strat geologic de 250 de milioane de ani (Doru Davidovici), a unei arme avansate tehnic. Foarte probabil că dacă am face o „decopertare” a Terrei, am găsi o multitudine de astfel de urme incomode ale istoriei planetei. Apoi, într-o altă perioadă ciudată, a dinozaurienilor, se pare că apar urme umane greu de şters. Le-am menţionat în carte şi sunt aproape imposibil de negat. Spre exemplu, pietrele din deşertul ICA au gravate imaginea omului tehnic, care cunoaşte aparatul de zbor şi face operaţii pe cord deschis, alături de dinozaurieni. Pietrele descriu circa 250 de specii de dinozaurieni, iar în momentul în care au fost descoperite, se cunoşteau numai circa 125. De atunci, aproape fiecare specie nou identificată este regăsită gravată pe pietrele respective. În privinţa ultimelor numai câteva milioane de ani, suntem în posesia unor fosile care nu au nimic de a face cu omul modern. Am să postez în zilele următoare un capitol din viitoarea ediţie referitor la originea omului, unde răspunsul meu ar putea fi mai detaliat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Practic, omul modern apare brusc, aparent fără intermediari acum circa 30.000 de ani şi este „consolidat” în ultimii 20.000 de ani. Capacitatea de salt genetic rapid, în câteva mii de ani aparţine numai geneticii.Terapia genetică a fost aplicată nu numai omului, ci întregului lanţ trofic pe care dezvoltarea omului este bazată. Tandemul genetic fiinţă extraterestră – om a fost extins la tandemul genetic om – surse alimentare, ceea ce este extrem de logic şi de bine descris în Zohar.

    În momentul de faţă, ştergerea de pe faţa pământului a civilizaţiei noastre se face exact prin acelaşi mecanism , dar în sens invers, adică realizarea discrepanţei – dizarmoniei genetice între sursele alimentare (GMO) şi genetica omului. Ediţiile trecute ale PT sunt concepute în sensul prezentării treptate a informaţiei, astfel încât cititorul să fie obligat să-şi pună şi el, întrebări şi să găsească eventual şi răspunsul. Pentru cine a citit cu atenţie cartea, cred eu că este clar că, în ultimii 20.000 de ani, conform textelor vechi, s-au succedat cinci civilizaţii tehnice, toate plecând de la APROAPE ZERO, ultima întinzându-se pe mai bine de 5000 de ani. Înaintea acestor patru momente APROAPE ZERO, a existat un moment cu adevărat zero în care fie o parte dintre hominizii existenţi au fost selectaţi şi înnobilaţi, conduşi genetic spre obiectul – Homo Sapiens Sapiens, fie toţi hominizii au fost exterminaţi pentru a face loc unui oaspete extern Terrei şi modificat genetic pentru a fi adaptat vieţii terestre. Desenele rupestre arată însă că a fost vorba mai degrabă de o înnobilare genetică a materialului existent. Cred că suntem în imposibilitate unui răspuns total coerent la acestă întrebare din lipsa unor probe coerente, logice. Genetica încearcă să raspundă coerent, dar acei geneticieni care se ocupă de elucidarea originii omului au o mare problemă – ignoră textele vechi. Sunt aproape singura sursă pentru a pune cap la coadă istoria veche a omenirii şi chiar a planetei. Urmăriţi blogul căci va urma postarea capitolului destinat acestei problematici.

    RăspundețiȘtergere
  7. 2. Ce se intampla cu un C.S. (Corpul spiritual) care nu este compatibil cu o soma de inger sau un C.S. racordat la un corp feminin?

    Ce m-aş bucura să pot să răspund la o astfel de întrebare!... Vom muri şi vom vedea!
    Din punctul de vedere al textelor vechi, perioada PRINCIPALĂ de recoltare a unui program a fost în special perioada antichităţii. Pentru programul evreu spre exemplu, perioada s-a întins între Moise şi Iisus, adică, numai pe circa 1500 de ani, atât cât seriile au fost pure genetic. Textele descriu că restul, cei nerecoltaţi (compatibili + incompatibili – majoritatea aproape ....absolută) vor fi „strânşi” ...şi distruşi, pentru a nu putea influenţa genetic în vreun fel programul următor de inginerie genetică a omului (următorul tandem genetic fiinţă extraterestră - om) Foarte probabil, acest material genetic energetic va fi introdus în ceea ce se numeşte IAD, IEZERUL DE FOC, ETC pentru a fi distrus, în cea mai mare parte, sau pentru a da o mică şansă la compatibilizare unei părţi infime a respectivului material. „Uzina” acesta este de fapt parte integrantă a POMULUI VIEŢII ŞI AL MORŢII, REPREZENTÂND A DOUA PARTE – adică Pomul Morţii. Descrierea lui se află în Zohar şi va aparţine ediţiei în pregătire . Şi.... în paranteză fie spus, se pare că TEREBUIE să mă las pentru 2 luni de anestezie-terapie intensivă, ca să mă ocup şi de carte, căci este aproape imposibil să mă ocup şi de asta la programul infernal pe care-l am (serviciu 100% în Suedia + colaborări cu două clinici din Norvegia, în momentul de faţă).

    RăspundețiȘtergere
  8. 3. Eu personal consider ca "Ei" au ocupat Terra unde au găsit o civilizatie paşnică, ulterior au initiat un program de care vorbiti Dvs. simplificand genele.
    Desigur au avut toate motivele sa o facă, stergi gene, stergi memorie, stergi o istorie si montezi implanturi, astfel au transformat o rasa civilizata intr-o sub-rasa servila(apucaturi similare au si vichilii de ieri si de astazi, ca de "dupa chip si asemanare")dupa care operezi din umbra si faci "corecturile" necesare atunci cand nu vine Birul-TVA-ul la poarta.
    Orcine ar fi "Ei" nu sunt adevaratii nostiri creatori, nu pot crede asa ceva, adevaratul creator nu este razboinic si de tip tribal.

    Raspuns:

    Credeţi exact ceea ce doriţi, nu trebuie să credem la fel, eu însă, cred în textele vechi pentru că sunt pline de logică şi coerenţă. În plus, de ce aţi crede ceea ce vă învaţă biserica şi tradiţia care se bazează pe texte interpretate în antichitate – ev mediu , în loc să credeţi direct în aceleaşi texte pe care le aveţi în faţă, dar pe care le puteţi analiza prin prisma omului instruit tehnic?

    RăspundețiȘtergere
  9. 3.Cum justificati Dvs. porunca "Sa nu ucizi?" "Ei" dau legea, dar tot "Ei" instiga, sprijina si se implica in genocid?
    Crima este crima, geenocidul este genocid!

    Raspuns:

    Ştiţi vorba aceea: „să faci ce spune popa, şi nu ce face popa!... poate este neavenită comparaţia, dar în principiu, absolut tot ce predică EI-extratereştri în textele vechi are suport pentru propriul program. Evident că îi este interzis evreului să-şi omoare aproapele, adică pe cel de acelaşi neam cu el, căci aranjamentele demografice erau strict ocupaţia zeului. Cu alte cuvinte, ce aţi zice dacă aţi avea o fermă de păsări în care cocoşii s-ar bate constant până ar periclita existenţa fermei? Cred că aţi lua atitudine. În cazul nostru, atitudinea ia forma unei legi. Dv. probabil că aţi separa cocoşii.... sau aţi găsi alte metode de supravieţuire a fermei....

    RăspundețiȘtergere
  10. 4. Pe "Ei" cine ia creiat?

    Raspuns:

    „Părinţii” LOR!. Cred că sunt derivaţi dintr-o lungă succesiune de programe de inginerie genetică, dintr-unul sau mai mai multe coduri genetice comune. Şi EI îşi cunosc numai ultimele „generaţii”, restul este o poveste cu un nod genetic comun. Faptul că ADN din noi este atât de simplificat, certifică munca de miliarde de ani galactici de simplificare a unui ADN extrem de bogat la începuturile galactice ale EVOLUŢIEI INIŢIAL – NATURALE. Şi observaţi că mă refer numai la galaxia noastră – care are circa 200 de miliarde de stele, şi nu la vecinii mai îndepărtaţi sau foarte îndepărtaţi. Noile teorii astronomice vorbesc nu de unul, ci de multiple BIG-BANG – uri, ce au generat mai multe universuri în mişcare, în interacţiune. Ştim de fapt atât de puţin ... În plus, mai şi ignorăm informaţie venită de la civilizaţii galactice care în mod sigur ştiu cu mult mai mult ca noi....
    O zi bună!
    Cu stimă,
    Toni Victor Moldovan

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua,
    Este pentru prima data cand privesc cu speranta formularea "Vom muri si vom vedea". Acum nu pot spune ca nu-mi reprin cu greu gandul ca noi femeile am putea fi vazute drept balast genetic si nici nu ma mai mir cand vad misogini; este explicabil prin prisma acestui program, dar eu astept cu rabdare urmatorul program. Poate vom fi mai norocoase. Cine stie ce se pregateste in laboratoarele galactice? Voi citi cu atentie si de acum inainte postarile dumneavoastra.
    Cu stima,
    MC

    RăspundețiȘtergere
  12. Stimată Doamnă/Domnişoară,

    În nici un caz nu trebuie să priviţi cu speranţă "Vom muri şi vom vedea!"... căci, deşi viaţa de după moarte s-ar putea să fie oarecum.... plăcută? ...sub aspectul eliberării de un corp obosit, bolnav, etc, oricum... incompatibil în acel moment cu spiritul, s-ar putea (de fapt, zic eu, în mod sigur) ca acea “judecată de apoi” să nu ne placă deloc, indiferent cărui sex aparţinem.

    Corpurile noastre spirituale, al meu şi ca al Dv., vor ajunge în final în aceeaşi “supă” de material energetic, care va fi descompus, supus analizei, şi mai departe destinat distrugerii sau eventual, în extrem de mică măsură - supus curătării, remodelării, compatibilizării şi în final refolosirii în construcţia unei fiinţe extraterestre. Teoretic, există posibilitatea infimă ca o infinit de mică parte energetică din mine şi din Dv să se întâlnească ... într-o fiinţă extraterestră viitoare. Acea fiinţă nu va avea nici o amintire despre noi!!! Destul de tragic, nu-i aşa?

    Poziţia femeii în programul extraterestru nu este nicidecum una dezavantajantă şi în nici un caz una de balast genetic, ci chiar dimpotrivă, una de născătoare de material genetic destinat zeilor. Faptul că erau doriţi la naştere copii de sex masculin, nu a fost decât un principiu de program, căci doar erau recoltaţi strict băieţii. Teoretic, dar şi practic, materialul genetic feminin este folosibil total în Pomul Vieţii.

    Şi acum, gândiţi-vă puţin:

    Ce aţi fi preferat să fiţi în perioada de recoltare?

    1. copil de sex masculin recoltat (sacrificat) până la vârsta de un an ?
    2. Tânăr războinic sortit morţii (recoltării) în războiaiele fratricide? (majoritatea)
    3. Bărbat pe post de taur comunal circa 10%, cred eu, necesar însămânţării femeilor din harem pentru producerea în special a băieţeilor destinaţi recoltării?
    4. Femeie care nu trece pragul casei pentru a nu se combina cu alte neamuri sau familii, sortită să nască 5-15 copii compatibili cu zeii .
    5. Femeie singură rămasă fără bărbatul predestinat şi realocată altui bărbat din familie, eventual însămânţată artificial de zei?

    Probabil că cea mai atrăgătoare poziţie vi s-ar părea că este cea de taur comunal.... dar, ar trebui să fiţi bărbat ca să înţelegeţi pe deplin mentalitatea “noastră”. Aparent, poziţia este privilegiată, dar totuşi, cu vreo zece femei pe cap, toate născătoare de câte o ciurdă de copii, cred că de multe ori acei bărbaţi ar fi preferat să fie recoltaţi... imediat!

    În concluzie, cred că în actualul program, femeia a avut o poziţie extrem de importantă, în nici un caz dezavantajată.
    Nu cred că în viitorul program vor fi schimbări majore în această privinţă.
    Vă doresc o seară minunată alături de ...bărbatul ...dorit! Ce privilegiu!

    Cu stimă şi cu profund respect pentru tot ce înseamnă a fi FEMEIE,

    Toni Victor Moldovan

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc pentru frumoasa pledoarie in favoarea femeii. O femeie care naste copii simte ca este "binecuvantata" indiferent ca aduce in aceasta lume fete sau baieti. Nici eu nu cred ca femeia are un rol marginal ca doar creste, ingrijeste, educa, ma rog fiecare cum se pricepe, copii de "n" generatii (programe). Am spus ca privesc cu speranta la "Vom muri si vom vedea!" tocmai pentru ca am putea "vedea" dupa aceea ce va fi. Asta pentru mine suna ca o promisiune a unei alte calatorii, poate la un alt nivel spiritual. Ca persoana sunt optimista si ma gandesc ca daca in mesajele lor zeii ne-au transmis ca daca suntem buni, generosi, etc ne vom "mantui", poate tot la noi e cheia unei evolutii spirituale ca doar ne-au lasat cu liber-arbitru.

    RăspundețiȘtergere
  14. Rugaminte, Mare Rugaminte! :)

    Am citit cartea dumneavoastra cand eram mic (13 ani) si m-a speriat cand am vazut "Supercivilizatia lui Dumnezeu" peste tot, de parca acest Dumnezeu ar fi rau! Rezultatul: din crestin ortodox in ateu anxios timp de 10 ani!

    Intre timp am citit "Mantuirea de dupa cumplita ratacire" scrisa de Pavel Corut (scribd link: http://www.scribd.com/lawanted/d/46906862-Pavel-Corut-Mantuirea-de-Dupa-Cumplita-Ratacire) si se pare ca 'zeii biblici' ar fi numiti elohim (elohim = zei la plural) si ar fi cativa: eli, adonai, sabaot, yahve.

    Se pare ca acum cateva sute de ani un calugar, Ieremonia (sau ceva de genul) a schimbat peste tot in biblie 'elohim' in 'Dominus Dei'. Din acest motiv consider bisericile ca niste locuri unde entitati malevolente din lumile astrale se drogheaza cu energiile eliberate de enoriasii umili si speriati care stau in genunchi si asculta un individ in roba neagra!

    Revenind la rugamintea mea mare!

    // rugaminte

    Puteti sa schimbati 'S.D.' in 'S. Elohimilor' ? Si daca se poate, la urmatoarea editie (gogo Zohar!) o mica introducere despre Adevaratul Dumnezeu? Asa poate nu vor face si altii greseala mea, de a-L confunda pe Dumnezeu cu niste extraterestri salbatici care-si ucid in mod sistematic copiii!

    Si daca nu cer prea mult, la sfarsitul cartii, un happy-end cu solutii la problemele oamenilor? (ex: stil de viata vegan, apa distilata, jogging, autosugestie, credinta in Divinitate, citit mult si ce ar mai fi de facut sa ne ridicam pe nivelele constiintei!)

    // rugaminte

    P.S. Mare noroc peste cei care va citesc cartea, la cata doctrina new age a aparut in ultima vreme ... (de exemplu acum cateva zile am citit ca venusienii au distrus o baza reptiliana subacvatica si in curand 'fratii nostri mai mari din spatiu' vor veni sa ne ghideze pe calea luminii aka L.I. prefacandu-se baieti de treaba!

    P.S.S. Am gasit cateva site-uri interesante care sustin ideea principala din Programul Terra: montalk.net + newmessage.org (la al 2-lea site recomand cartea 'allies of humanity')

    RăspundețiȘtergere
  15. Temerea tuturor e că vorba aceea, până la Dumnezeu te mănâncă Sfinții... deci e posibil să nu prindem minunatul Rai din cauza hoților de suflete ET. Norocoși probabil sunt cei care decedează liniștit și nu în conflagrații unde pot da târcoale vânătorii de suflete eliberate din trup. Nimeni nu știe cu precizie ce se va întâmpla după moarte - din păcate - chiar și așa-zisele dovezi ale vieții de dincolo pot fi păcăleli induse de cei care ne supraveghează.

    RăspundețiȘtergere
  16. Toate secretele sunt ascunse in noi, numai sa avem curajul de a le gasi. Nu conteaza ce fac ei, conteaza ce facem noi. Ca lumanarile din noaptea Invierii, daca suntem Lumina, raspandim Lumina. Cand suntem Iubire, atragem catre noi entitati cu vibratie ridicata. Directia in care mergi conteaza si intentia...Din nefericire, oamenii creaza forne-gand gand urate. Acestea ne sufoca, ne fac sa ne simtim in colivie. Cand vor fi suficienti oameni care sa creeze forme-gand frumoase, vom reusi sa ascensionam si sa-i lasam in urma pe "ceilalti".
    Si nu doar gandim urat, ci si agresam tot ce ne inconjoara. Chiar si nepasarea este o forma de agresiune. Cand romanii vor intelege ca fac parte dintr-un sistem minunat si ca, in plan subtil sunt una cu acest sistem, vor invata sa iubeasca. Pana atunci, doar vorbim vorbe...

    http://mariadakhel.blogspot.com/2011/10/margelele.html

    http://mariadakhel.blogspot.com/2012/02/regatul-cochiliilor.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce aţi fi preferat să fiţi în perioada de recoltare?

    1. copil de sex masculin recoltat (sacrificat) până la vârsta de un an ?
    2. Tânăr războinic sortit morţii (recoltării) în războiaiele fratricide? (majoritatea)
    3. Bărbat pe post de taur comunal circa 10%, cred eu, necesar însămânţării femeilor din harem pentru producerea în special a băieţeilor destinaţi recoltării?
    4. Femeie care nu trece pragul casei pentru a nu se combina cu alte neamuri sau familii, sortită să nască 5-15 copii compatibili cu zeii .
    5. Femeie singură rămasă fără bărbatul predestinat şi realocată altui bărbat din familie, eventual însămânţată artificial de zei?


    Groaznic...Sunt spirit liber si o sa ajung acolo unde imi este locul. Nimeni nu te poate folosi. Dumnezeu ne-a dat liber arbitru si oricine mi-l incalca o sa plateasca. Da, sunt de acord, incearca sa ne foloseasca si au metode extrem de subtile. Iti pot pune mintea pe bigudiuri, te pot transforma in barbat-rob, ori femeie fluture. Tu alegi...dar ca sa poti alege, trebuie sa ai credit karmic. Adica mult bine dezinteresat pe care sa-l faci pentru ceilalti. Doar daruind inveti sa iubesti. Minunatele basme romanesti..." Fata babei si fata mosneagului" m-a invatat ca viata este o calatorie initiatica, la capatul careia culeg ce am semanat. Doar daruind ti se deschide chakra inimii si scapu de sub robia propriei minti. Atunci nici ceilalti nu or sa te poata face rob. Ar trebui sa te ispiteasca cu ceva si...un spirit liber nu mai poate fi ispitit. Brrrr! Stiu ca am fost folosita, dar am ales ca in viata asta sa scap din lanturile karmice si...de "urmaritorii" din alte vieti. Sunt buni si ei la ceva: te invata sa devii mai rapid si mai inteligent. Si... sufletul este mai inteligent decat mintea. Ei nu prea au suflet, deci nici prea inteligenti nu sunt. Doar respecta niste tipare. Cand nu te lasi prins in niciun sistem, in niciun tipar, esti liber si, intre tine si Dumnezeu nu mai exista intermediar.

    RăspundețiȘtergere
  18. Oare ce ar putea sa insemne exprimari din unele traduceri ale bibilei de felul :Dumnezeu a făcut pe om după chipul si asemănarea sa, insista, reia in acelaşi verset si spune, după chipul si asemănarea sa l-a făcut! Si apoi „trânteşte„ in acelaşi verset : Parte bărbăteasca si parte femeiasca i-a făcut ! " Adam a născut pe Set, Set a născut pe Enos, si aşa mai departe, chiar si Noe a născut pe cei trei fii Sem, Ham si Iafet".

    RăspundețiȘtergere
  19. Cum se pot explica exprimari din unele traduceri ale bibliei,Geneza, si anume:Dumnezeu a făcut pe om după chipul si asemănarea sa, insista, reia in acelaşi verset si spune, după chipul si asemănarea sa l-a făcut! Si apoi „trânteşte„ in acelaşi verset : Parte bărbăteasca si parte femeiasca i-a făcut .De asemenea, mai departe in Geneza,Cartea nemului lui Adam :Adam a născut pe Set, Set a născut pe Enos, si aşa mai departe, chiar si Noe a născut pe cei trei fii Sem, Ham si Iafet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întrebarea este FOARTE BUNĂ!

      Incerc un răspuns simplu, cât mai scurt. Deşi acest răspuns se află voalat şi prin paginile vechii ediţii, răspunsul complet, detaliat şi fără loc de prea multe interpretări se află in…. ZOHAR – minunată carte!
      Scriam pe undeva prin blog că Pomul Vieţii are două mari zone şi anume BINAH, ce deţine elementele genetice specifice LOR şi MALCHUT, ce deţine elemente genetice recoltate, pământene, compatibilizabile. Cele două zone se află intr-o unitate indisolubilă, una neavând absolut nici un sens făra de cealaltă. Metaforizarea celor două zone este complexa.
      Astfel, zona BINAH poate fi definită de structura ZEIR ANPIN, care este metaforizată ca fiind MASCULINĂ, mirele, soarele, ziua, templul cel dintâi, zona din care apele cereşti pleacă să ude Grădina Eden, „MILA” – căci nimic din structura şi funcţia unui element venit din MALCHUT, nu mai suferă vreo remodelare, ajustare. etc,

      în timp ce MALCHUT este definit ca fiind de gen FEMININ, mireasa, luna, noaptea, Grădina Eden, al doilea templu. Pe de altă parte MALCHUT este JUDECATA, căci numai în această zonă are loc „judecata de apoi”. Elementele structurale din zona MALCHT formează NUKVA –elemente genetice structurale cu origine pământeană, destinate să urmeze un anumit model de compatibilizare - NUKVA. MALCHUT este pe de altă parte „imaginea credinţei” ca în versetul de mai sus. Imaginea „credinţei” este imaginea programului de inginerie genetică PIG, căci numai cei proveniţi din PIG riguros au onoarea să fie procesaţi în MALCHUT.

      Literele de bază ale programului sunt YUD HEI VAV HEI, care scrise „în întregime cu literele ALEPH” au valoarea numerică de 45, adică valoarea numerică a lui ADAM, aşa cum scriam pe blog la decodarea numărului 666. Structura ADAM se află în BINAH, care este de gen mascului.

      Principiul feminine, EVA, dacă vreţi, se află în Malchut a cărui structură mai este echivalată prin reducere cu structura chivotului ( in engleză ark). Toate acestea imi inchipui că sunt in total dezacord cu ceea ce am crezul initial despre aceste structuri si despre modalitatea de informare a textelor vechi , in esentă a Bibliei.

      Ca sa revin la mesajul Dv., ” Dumnezeu a făcut pe om după chipul si asemănarea sa, insista, reia in acelaşi verset si spune, după chipul si asemănarea sa l-a făcut! Si apoi „trânteşte„ in acelaşi verset : Parte bărbăteasca si parte femeiasca i-a făcut” Aşa şi este, ”Dumnezeu a făcut parte bărbătească - BINAH şi parte femeiască – MALCHUT ! ADAM şi EVA sunt structuri standard din cele două zone ale Pomului Vieţii. Nu au existat niciodată in carne şi oase. În schimb, Set este un produs de inginerie genetică, ce a existat ca fiinţă somatică ce a putut da urmaşi. Povestea lui Noe din Zohar este superinteresantă. Noe teoretic a supravietuit Potopului. Şi spun numai teoretic, caci de fapt Noe reprezintă o marcă genetică simbol şi anume marca genetică de start a actualului program evreiesc. Ei bine, Noe a fost adăpostit in cursul potopului in…ark (in engleza) tradus greşit prin arcă! Adică a fost de fapt adăpostit în chivot, adică mai exact in structura Malchut, care este de gen feminin şi care este echivalentă structural chivotului. În toată perioada Potopului structura genetică Noe a fost modelată şi remodelată, adaptata resturilor genetice rămase după Potop, cu care “fiii” lui Noe aveau să se combine. Cel mai frumos explicat este … cum şi-a dobândit Noe “fiii”. Explicaţia Zoharului este tehnică şi vulgară şi directă în acelaşi timp şi anume, ne spune textual, că precum bărbatul intră în femeia lui ca să-şi facă copii, tot aşa Noe a intrat în (ark - engleză), adică în chivot , şi chivotul i-a oferit pe cei trei fii care aveau calităţi genetice diferite şi destinaţii de program diferite, după cum am subliniat deja în ediţiile precedente ale PT. Toate versetele referitoate la această poveste le voi pune in ediţia nouă…. Fiii lui Noe sunt precum SET produşi de inginerie genetică, capabili insă de procreere. Acesta este raspunsul pe foarte scurt!
      O zi bună!
      TVM

      Ștergere
    2. Va multumesc pentru raspuns, sunt convinsa ca aveti dreptate, din pacate insa pentru mine este prea complicat, desi inteleg cate ceva.Cat despre a citi Zoharul nici nu se pune problema,ar trebui sa traiesc cat Noe ca sa termin!In orice caz va multumesc ca ati scris aceasta carte, cautam de mult raspuns la intrebari si le-am primit prin ea.

      Ștergere
    3. Mulţumesc! Mă străduiesc să fac ediţia viitoare mai pe înţeles, mai simplă.Poate că voi face după aceea o variantă prescurtată, cu esenţa Programului Terra pe înţelesul tuturor. Este de înţeles că nu toţi aveţi răbdarea să citiţi toate detaliile, caci timpul în ziua de astăzi este extrem de limitat, iar această carte nu ţine nici de foame, nici de sete, şi nici măcar nu aduce veşti prea bune, iar de veşti proaste suntem satui cu toţii...

      O seara placută, cu zâmbete şi flori!
      TVM

      Ștergere
  20. De acord cu tot ce ati scris in Programul Terra, mai putin un singur amanunt, dar poate important, acela privitor la scopul programului. Inclin sa cred ca nu e vorba de reproducerea "zeilor" ci de "eternizarea" lor. In toate mitologiile oamenii sunt asemuiti unor "recolte", ceea ce ma duce cu gandul la "hrana zeilor", hrana necesara, evident, desfasurarii vietii, deci existentei.
    Poate ca energia vitala, cea cu care ne nastem si care nu poate fi refacuta prin alimentatie, "firul de pe mosor" cum s-ar zice, nu poate fi refacuta decat prin absorbtia de CS compatibile. De aici si posibila solutie, ceva de genul: avem masinuta care merge cu baterii, nu putem produce baterii, dar putem sa "facem rost" de masinute de acelasi tip si sa le luam bateriile.

    Imi este mai greu sa inteleg cum putem avea o soma (de inger, sa zicem) vie, dar care sa nu aiba un CS propriu, pe care sa o cuplam apoi cu un CS uman compatibil si sa rezulte un "inger". Eu nu ma pricep, dar cred ca orice soma vie are un CS propriu, mai evoluat sau mai putin evoluat, cu care este cuplata atat timp cat este vie. Cuplajul se rupe cand moartea se produce si CS poate fi recoltat; in cazul oamenilor, CS de copil este mai putin "consumat" si de aceea sunt preferati de zei, dar si cei batrani mai au suficient de multa "energie vitala", tinand cont de limitarea artificiala a duratei vietii la care pare ca a fost supus omul. Bineinteles ca omul ar fi putut fi si clonat, dar poate ca o astfel de "agricultura" nu a intrat in vederile zeilor, fiind desigur "neecologica".
    In concluzie, mie imi pare mai plauzibila ideea ca am fi niste "baterii" pt. zei, o sursa de energie ce le-ar permite prelungirea existentei pe termen nedefinit, decat un mijloc de reproducere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau… daca ati citit cartea, ati pierdut tocmai esenta PT.
      Intregul program se deruleaza in scopul recoltarii de CS compatibile genetic cu marca genetica extraterestra pe perioada existentei unor serii genetice pure (pentru programul evreu – periada dintre Moise si Iisus). Unii mai cred chiar si dupa ce au citit cartea ca intr-un anume fel “Dumnezeu” elibereaza acele suflete compatibile si apoi le aduna inapoi in PV. Total fals! EI au creat marca genetica extraterestra standard pentru EI cat si marca genetica pamanteana intr-un standard asemanator, compatibil. Prin inmultire oamenii produc noi fiinte dotate cu CS compatibile. Acestea sunt recoltate si ulterior compatibilizate pana la identitate cu marca genetica extraterestra. Mai mult decat atat, nici macar nu se produce dintr-un singur CS pamantean un viitor CS extraterestru, ci in PV, o adevarata uzina vie, se proceseaza CS recoltate. Mai intai se descompun in elemente componente, iar acestea sunt compatibilizare. Ulterior sunt reasamblate intr-o alta forma – extraterestra si in final sunt cuplate cu o soma de extraterestru, care …devine viu! Tot procesul are loc in energie vie, deorece nivelul energetic este nivelul conducator in corp. Este extrem de logic. Tehnologia noastra medicala are mult pana acolo, caci lucreaza strict pe nivelul somatic, si nu pe cel energetic.
      O seara buna!
      Cu stima, TVM

      Ștergere
    2. "Ulterior sunt reasamblate intr-o alta forma – extraterestra si in final sunt cuplate cu o soma de extraterestru, care …devine viu!"

      Dar, repet, soma aia de extraterestru, nu are un CS propriu? Cum este ea obtinuta? Ce zic cartile vechi despre asta? Eu inclin sa cred ca o soma se obtine prin "crestere" si ca rezultatul acestei cresteri este, desigur, un organism viu.
      In cazul somei de extraterestru avem de-a face, bineinteles, cu un extraterestru viu, care nu mai trebuie cuplat cu nimic. E greu de crezut ca o soma se obtine la fel cum construiesti o masina, adica asambland-o din piesele componente. Mai plauzibil este ca ea nu poate fi obtinuta decat din celule vii, prin crestere, rezultand in final o soma vie, adica avand un CS propriu cu care este cuplata, prin urmare, in cazul in speta, un extraterestru VIU.
      O soma necuplata cu un CS este o soma MOARTA, care a inceput deja sa se descompuna si care, probabil, nu mai poate fi cuplata cu nimic. Viul nu inseamna doar o soma cuplata cu un CS ci, mai degraba, o soma care a avut dintotdeauna un CS, care a crescut avand un CS ce a crescut odata cu ea.
      In Univers evolutia se datoreaza interactiunii dintre substanta si camp si la fel stau lucrurile, probabil, si in cazul organismelor vii. In plus, in cazul "viului", un CS "mai tocit", imbatranit, secatuit, va determina imbatranirea si mai apoi moartea organismului respectiv.

      Probabil ca scriu enormitati si ca nu inteleg tocmai esenta PT si a teoriei dv., dar, cu toate astea, eu o sa indraznesc a mai scrie cateva randuri, in completarea comentariului meu precedent.

      "Şi a zis Domnul Dumnezeu: "Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!...""

      Nu prea reiese de aici ca PV ar fi o fabrica de CS compatibile, care sa serveasca apoi la obtinerea de noi "ingeri", ci mai degraba o "fabrica de mancare", o "mancare" ceva mai speciala, capabila sa-l faca pe om sa traiasca vesnic, la fel ca Dumnezeu, dar tocmai de aceea interzisa lui.
      Nimic insa nu poate fi vesnic in acest Univers, din cauza pierderilor inerente de energie, indiferent cat de drastic ar fi reduse aceste pierderi. Nici chiar un CS.
      Numai prin completarea permanenta a acestor pierderi, pe baza unor forme de energie compatibile, se poate tinde spre "vesnicie" si acesta cred eu ca este rolul PV in cadrul SD. Sa asigure "vesnicia" ingerilor, adica nemurirea lor.
      Inmultirea se poate realiza foarte simplu, prin clonare, cu un anumit procent de modificari genetice de natura sa asigure o diversitate ceruta probabil de ratiuni practice, modificari fie aleatorii, fie controlate pt. a obtine un personal cat mai bine adaptat necesitatilor din SD.
      Dar un "inger" va fi mai interesat sa "traiasca in veci", decat sa aiba "urmasi", chestie potrivita mai degraba unor "muritori" ca noi.
      Si cum sa fii "nemuritor", cum sa faci rost de "energia vitala" cand toti ceilalti sunt de asemenea
      "nemuritori"? Sa-i "decuplezi" si sa le furi "sufletul etern"? E destul de riscant, nefiind posibil fara o lupta "pe viata si pe moarte" si, in plus, e profund imoral! Practic ar fi un fel de canibalism. Si in cazul nostru este imoral, desi e posibil ca intre noi si Ei sa fie o diferenta de "calitate" la fel de mare ca intre noi si animale. De aceea, probabil, in planul initial era prevazut sa nu fim fiinte rationale, ca sa nu apara probleme de bioetica. Ulterior, "cineva" a schimbat asta, poate pt. a putea lasa "ferma" sa se gestioneze singura, devenind autonoma.



      Ștergere
    3. (continuare)

      "Era un om oarecare stapan al casei sale, care a sadit vie. A imprejmuit-o cu gard, a sapat in ea teasc, a cladit un turn si a dat-o lucratorilor, iar el s-a dus departe."

      Ei bine, "teascul" asta stoarce "viata" din oameni care apoi este supta "la cer" prin "paiul" numit turn, care poate avea desigur si un rol de veghe, asigurand paza "viei".
      Aici e de remarcat ca vinul este asimilat in mod religios sangelui, care sange este asimilat la randul lui, din cele mai vechi timpuri pana astazi, energiei vitale. De la o lovitura anemica, fara vlaga (data de cineva care n-are "viata" in el), pusa evident in legatura cu o afectiune a sangelui, pana la "hemoragiile" din economia contemporana, totul ne duce cu gandul la asa ceva.
      "Sangele" este prin urmare corespondentul unui "principiu vital", care indiferent despre ce discutam, nu poate fi "fabricat" ci doar luat de la altii, cu conditia sa fie compatibil.
      Sa nu-i uitam aici pe vampiri... Existenta lor mitica poate fi legata de o anumita specie de lilieci, dar poate fi si o parabola in relatie cu cele zise un pic mai sus.

      Imi vine acum in minte si o alta legatura cu "vinul", anume aceea ca vinul se urca la cap, genereaza ameteala si incoerenta. E posibil ca in urma prepararii "vinului" sa ramana si componente nedorite care nu au putut fi eliminate, de pilda din acea zona a CS ce stocheaza amintirile, care ar putea determina intr-o prima faza o stare de confuzie, ce afecteaza "ingerul" atunci cand "bea licoarea datatoare de viata".
      Ulterior, odata cu mistuirea "vinului", efectele neplacute cred ca dispar, dar e de inteles si din aceasta perspectiva predilectia lor pt. "vin tanar", la fel cum si noi preferam pui si manzat, nicidecum gaini si vite batrane. Sunt mai "hranitoare" si se digera mai usor.

      Oricum, nu cred ca cultivi o vie sau pasti o turma de oi pentru altceva decat pt. a-ti asigura existenta, pe cat posibil cat mai mult timp, nedefinit daca se poate. Si asta prin asimilarea acelui principiu vital pe care nu esti in stare sa-l produci si pe care ele il poseda. Ca orice "hrana" si aceasta trebuie prelucrata (nu orice parte este "comestibila") si inclin sa cred ca rolul PV este tocmai acesta, de a "compatibiliza" CS recoltate si a le prelucra, indepartand partile "rele", facandu-le astfel bune de "mancat" sub forma de "poame".
      Doar "principiul vital" ar trebui sa ramana din CS, adica "miezul", in timp ce "cojile", pline de amintiri parazite si de alte elemente strict umane, trebuie indepartate, cat mai temeinic cu putinta.

      Cam asa vad eu lucrurile si am tinut sa le prezint, poate un pic cam verbos, cu toate ca ati precizat foarte clar ca nu va intereseaza alte interpretari, in afara de cele proprii. Oricum, le-am scris pt. oricine e interesat de subiect si poate sa aduca clarificari acestei teme, in mod cert incomplet clarificata.
      O discutie argumentata, cu argumente de orice natura, nu poate fi decat benefica, creand premisele de a avansa inca putin pe calea intelegerii. Si, din pacate, s-ar parea ca asta e maximul la care putem spera...

      Cu stima,
      Constantin, aka SoulReaver

      P.S.: "Recomand oricui să citească direct textul vechi şi să găsescă propriul răspuns, decât să citească un comentariu neavenit." scriati dv. pe acest blog, iar eu ma intreb cum pot sa stiu ca un comentariu este neavenit, daca nu-l citesc... Poate chiar interpretarea mea, pe care o consider cea mai aproape de adevar, este una neavenita. Numai analizand si comparand lucrurile de acelasi fel putem vedea care este mai bun si ideile nu fac nici ele exceptie.

      Ștergere
  21. suntem hrana cuiva! fuck!

    e timpul pentru o mica pilda... =)

    X = S.D. (apropo: am inventat un termen misto in engleza: Israel's Supercivilization)
    Y = L.I (hmm, Zamolxe's Alliance ^^)

    Anyway, sa revenim la pilda cea cu talc!

    X si Y sunt 2 fermieri CARNIVORI...

    X este seful lui Y si pleaca in alt sat indepartat sa gaseasca alte vaci...

    Y, fiind egoist, acapareaza satul unde X era sef mai devreme...

    X a lasat in urma lui un banner mare pt a avertiza vacile "atentie, Y este rau, nu credeti in el, eu - X - sunt bun etc."...

    Y incearca sa rupa banner-ul si sa-si puna propriul banner "atentie, fuck X, eu sunt bun cu voi"...

    Vacile nedumerite accepta de nevoie pe Y ca noul lor sef. Evident, ce vaca comenteaza este omorata...

    X se intoarce dupa cateva luni, il omoara pe Y, omoara si vacile...

    corpurile energetice ale vacilor sunt captate...

    corpurile spirituale se duc inapoi in lumea spirituala si spun cu bucurie "WOW, HOLOGRAMA ABSOLUTA, CE EXPERIENTA INTERESANTA AM AVUT IN SAT!!!"...

    Am inteles ca-s vreo 3 corpuri si din fericire doar 2 vor fi executate.. al 3-lea fiind indestructibil (ce bine, ceva din Eul nostru va ramane!)

    legenda:

    bannerul lui X = crestinismul + islamismul
    bannerul lui Y = new age & satanism

    :D

    Acum o intrebare serioasa...

    Oare maestrii spirituali existenti (Osho???) sau oameni "de treaba" de top din lume (bruce lipton?) vor supravietui cipului RFID? dar pffft, majoritatea invataturilor spirituale scoase recent la iveala cred ca vor fi acaparate si modificate de doctrina new age.

    Hmm, mai bine sa reformulez intrebarea. Daca m-as muta in Patagonia si-as trai off the radar m-ar lasa MFE in pace? :P doar ca pfft, o sa am mustrari de constiinta ca nu ajut umanitatea cu 'wow, traim ca sclavii in matrix!!!'

    sorry for the rambling!

    last P.S. plz schimbati SD in alt termen... Dumnezeu e Dumnezeu (Existenta, Universul, Matricea etc.) iar superspiritul * 12 de pe nava spatiala tip 'Borg' nu e Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. În principiu, ştiţi bine bine că nici un individ de pe planeta asta nu se poate ascunde de o eventuală instanţă juridică pamanteana care l-ar căuta. "Excepţie" a făcut doar Osama Bin Laden! care a trebuit într-un final să fie declarat mort după ce murise deja de ani de zile. Nici un metru pătrat nu este sigur... dar, programul acţionează global şi nu îndreptat individual către persoane care nu modifică esenţial globalitatea programului... prin urmare vă prevăd un viitor ceva mai fericit în Patagonia, Namibia, Botswana - zone depopulate şi nedezvoltate tehnic care vor fi abordate spre finalul distrugerii globale a civilizaţiei noastre. Distrugerea a început deja cu SUA, Europa, Japonia... este doar inceputul.... De ce oare bogaţii lumii îşi cumpără mii de hectare în America de Sud?

      2. Imi cereţi.... imposibilul.... Fără aceşti extratereştri nu ar fi existat nici religiile, nici măcar textele respective...şi nici măcar noi, iar dacă prin absurd noi am fi existat în afara acestui program, atunci Dumnezeu nu ar fi existat pentru noi, nu am fi avut nici abilitatea şi nici năstruşnicia de-al inventa. Dumnezeu este deja bine definit în textele vechi.... in rest, ce credem noi despre Existenţă, Matrice, Univers are o importanţă limitată.
      O zi minunată!
      TVM

      Ștergere
    2. Domnule Toni Victor Moldovan, orice construcţie intelectuală concepută pentru a explica lumea e supusă riscului de a eşua atunci când nu are o temelie puternică. Ştiinţa crede că matematica şi ecuaţiile ei sofisticate pot face lumină în această chestiune, dar cu tot efortul nimeni nu ştie nimic, sau ştie doar frânturi de adevăr. Cu atât mai greu este drumul bazat exclusiv pe ipoteze fără susţinere matematică sau experimentală.
      Nu cred că extraterestri au o legătură cu creaţia universului. Ei pot fi foarte evoluaţi tehnologic şi spiritual, dar şi ei fac parte din creaţia lui Dumnezeu. Apoi, la fiinţele inteligente apare o bifurcaţie în acţiunile lor şi pot opta pentru două căi posibile: o cale ce duce spre susţinerea creaţiei divine şi alta spre distrugerea ei. Din inconştienţă şi noi oamenii (sau o mare parte dintre noi) am pornit pe calea greşită şi tindem să distrugem paradisul terestru, care are o valoare incomensurabilă pentru VIAŢĂ.
      E multă muncă în căutările d-stră, dar periodic e bine să trageţi linie şi să consolidaţi toată construcţia cu argumente noi. Uneori ele sunt găsite după ani de efort. Eu vă pot oferi o certitudine: Dumnezeu este un principiu cosmic şi nu o inteligenţă extraterestră cu miliarde de ani în avans faţă de noi.
      Într-un fel ne asemănăm. Şi eu am căutat să înţeleg aceste lucruri, dar la un moment dat „inspiraţia” m-a condus spre ceva extraordinar. Atunci pot spune că am avut o revelaţie, o iluminare. Am descoperit că la nivelul sistemului solar există încifrată informaţie sub forma unor constante fundamentale, care sunt încifrate în parametri dinamici şi fizici ai planetelor. Aceste SEMNE (sau PECEŢI, cum sunt pomenite în cărţile vechi) sunt un fel de semnături inteligente, ca o „ştampilă a Creatorului”, aplicată ca o dovadă în plus a faptului că sistemul solar nu s-a format singur în virtutea întâmplării. Ce m-a uimit definitiv şi m-a făcut să cred în Dumnezeu este faptul că aceste „peceţi divine” sunt puse şi asupra Soarelui. Credeţi că nişte extraterestri amărâţi, făcuţi din acelaşi material ca şi noi oamenii, vor fi capabili vreodată să fabrice o stea? Eu cred că nu.
      Cine poate să creeze o stea nu poate semăna fizic cu noi oamenii, trebuie să fie o inteligenţă de altă natură şi are toate atributele lui Dumnezeu. Cu atât mai mult cu cât, din timpuri uitate, ni se transmite în mod expres ideea că sistemul solar este o lucrare divină.
      Dar ştiţi ce este mai uimitor? Toate aceste SEMNE sunt încifrate de milenii în măsurile marii Piramide, zisă a lui Keops. Mai recent, despre aceste SEMNE a vorbit Iisus acum două milenii. El a spus că înainte de a doua Sa venire vor fi descoperite „…semne în soare în lună şi în stele…” [Luca 21/25]. Nu-i aşa că este uimitor domnule Moldovan?
      Eu cred că prin ştiinţă şi prin tot ce facem ne-am îndepărtat de Dumnezeu şi de Adevăr. Până la urmă ce este această lume, a cărei esenţă infinit de subtilă se abstrage din ea? Lanţul cauzal, în ideea divizării fără limite, se sprijină pe NIMIC, dar tocmai acel ceva infinit de subtil este miezul tainic al lumii.
      E posibil ca lumea materială să fie, de fapt, o mare iluzie creată de Dumnezeu în mintea noastră. Aşa s-ar înţelege cum e posibilă teleportarea şi toate fenomenele ce ţin de magie. Deci adevărul e în noi, în ceea ce numim conştiinţă. Aceasta e marea sursă a tuturor lucrurilor. Iar acolo, în adâncul ei tronează tainic Dumnezeu.
      P.S.
      Aş dori ca epistola mea să vă dea de gândit şi să treceţi în tabăra care trebuie. Religia nu a fost inventată. Ea este revelaţie a conştiinţei, iar prin conştiinţă existenţa se oglindeşte pe ea însăşi. Să crezi în Dumnezeu, ca principiu cosmic Unic, universal şi omniprezent este o chestiune elementară şi de bun-simţ.

      Cu respect
      Aeleden

      Ștergere
  22. Ovidiu Valentin5 iulie 2012 la 15:58

    Cu siguranta lucrarea D-lui Moldovan este de o mare valoare fie si numai sub forma de teorie. Personal inclin sa cred ca lucrurile stau in cea mai mare parte asa cum sunt descrise. Faptul ca in univers exista rase si civilizatii super-avansate nu trebuie sa ne mire deloc. Parte a super-avansarii lor este si sitemul de reproducere-perpetuare si dezvoltare capacitiva. In cadrul dezvoltarii lor ca civilizatie probabil ca au ajuns la nivelul in care o reproducere clasica, sexuala nu era de ajuns pentru a produce indivizi superior genetic si mental. asa cum si noi astazi experimentam prin manipularile genetice (Un bun exemplu aici ar fi filmul "Gattaca"). Este probabil singurul mod de a trece de la civilizatie la o super-civilizatie. In cazul lor, extraterestri au dus ingineria genetica pana la apogeu. Spun pana la apogeu si nu pana la capat pentru ca din lucrarea D-lui Moldovan aflam un lucru pe care eu il consider esential, citez: "Am observat că tehnica SUPERCIVILIZATIA LUI DUMNEZEU, ce are la bază cunoştinţe avansate, poate produce cam orice... Ar putea produce, dar nu produce probabil, rachete de tenis, mingi de fotbal, haine din blănuri scumpe, femei gonflabile, etc... SUPERCIVILIZATIA LUI DUMNEZEU cunoaşte medicina CORP SPIRITUAL, poate recunoaşte structura unui CORP SPIRITUAL, poate face “chirurgia” CORPULUI SPIRITUAL, însă SUPERCIVILIZATIA LUI DUMNEZEU NU POATE PRODUCE CORPURI SPIRITUALE în scopul fabricării de noi îngeri. De aceea, SUPERCIVILIZATIA LUI DUMNEZEU are nevoie de PROGRAMUL TERRA."
    Cu alte cuvinte, supercivilizatia NU poate fi si nu este cu adevarat Dumnezeu. De ce? Pentru ca ea depinde de sa-i zicem un alt "fabricant", un producator de corpuri spirituale. Cu alte cuvinte SD-ul produce materialul dar nu si sufletul insusi. Probabil ca daca vrem sa-l cunoastem pe adevaratul Dumnezeu de aici ar trebui sa plecam. Pentru mine cel putin, faptul ca "dumnezeul biblic" se dovedeste a fi DOAR o civilizatie extraterestra fie ea si "super" nu schimba datele problemei. Ea doar "impinge" cunoasterea lui Dumnezeu cu un pas mai inainte.
    Deci, in viziunea mea, existenta super-civilizatiilor NU exclude existenta unui Dumnezeu unic si adevarat. In fapt supercivilizatiile au nevoie de mult mai mult decat de corpuri spirituale, ele au nevoie si de alte "materii prime" pe care nu le pot gasi decat in univers. Daca universul nu a fost cumva creat tot de aceste supercivilizatii, atunci adevaratele intrebari ar fi: DE CE EXISTA UNIVERSUL? si DE CE EXISTA CORPURI SPIRITUALE? Cand vom putea raspunde la aceste intrebari atunci il vom afla pe Dumnezeu. Sincer va spun ca ma bucur ca dumnezeul biblic (plin de cruzime) nu este adevaratul Dumnezeu - originar a tot ce exista (inclusiv al super-civilizatiilor).
    Poate ar fi interesant de cunoscut punctul de vedere al D-lui Moldovan cu privire la aceste aspecte.
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnule Toni, de ce nu va apucati sa scrieti carti pe teme de dezvoltare personala? Stapaniti la perfectie arta ratiunii, analize & sinteze... puneti-va talentul in folosul umanitatii! :)

    apropo, ce parere aveti despre nivelele constiintei? David R. Hawkins l-a instalat pe Iisus pe nivelul 700 - 1000 (Avatar al Divinitatii pe Pamant) dar pfft, in PT Iisus este un individ care a venit sa distruga caprele vecinilor! off, off!

    http://www.scribd.com/doc/35878466/nivelele-constintei

    O ultima intrebare (putin off-topic, sper sa nu va suparati)... cum as putea sa-mi dezvolt si eu ratiunea, sa pot lucra cu volume mari de informatii, sa pot face analize si sinteze? puteti sa-mi dati un sfat pe tema asta?

    Multumesc din suflet si va doresc tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ipoteza dvs. cu privire la existenta unui corp spiritual care anima corpul fizic este demonstrata de foarte mult timp chiar de oameni de stiinta, tipi care s-au "inspirat" copios din vechile texte religioase insa in mod oficial au negat acest lucru din motive bine intemeiate. In ceea ce priveste faptul ca acest Spirit sau corp spiritual (cum il denumiti dvs.) este creat de extraterestrii in scopul "recoltarii" dupa o anumita perioada de timp, contrazice in mod flagrant chiar vechile texte pe care va bazati teoria deoarece acestea spun cu totul altceva. Sa va dau cateva exemple:

    1) In scrierea trismegista Cheia, versetul 7, scrie: "Dintr-un Suflet al universului vin toate celelalte suflete, care sînt aruncate de acolo-acolo în lume si sînt împartite în mai multe categorii, iar sufletele omenesti care dobîndesc nemurirea, sînt preschimbate în îngeri”.

    Si în mitologia noastra mioritica se spune acelasi lucru, dar se completeaza ca acesti îngeri sînt sub forma unor hulubasi care se aseaza pe ramurilor Pomului Vietii copacul minunat din rai. Ce cauta Pomul Vietii din mitologia noastra in scrierile mozaice ?

    2) "Dar sa stii ca fiecarui suflet i s-a pregatit un loc în Vesnicie, caci fiecare suflet va dobîndi Vesnicia, aceasta fiind gîndita de Sîntu/Dumnezeu cu mult înainte de zidirea neamului omenesc."
    [Cartea lui Eno/Enoh]

    3) "Cel care vede ca Sufletul Suprem insoteste in toate corpurile, sufletul distinct si intelege ca niciodata nici Unul si nici celalalt nu vor pieri, vede adevarul." [cap. 13; vers. 28] Bhagavad-Gita.

    Tot aici este descris ca Sufletul Suprem este cel care a proiectat in Spatiu nu numai imense cantitati de materie care au devenit astri, ci si imense multimi de "scantei" din propia-i "Fiinta", iar acestea au devenit sufletele oamenilor de pretutindeni. Ceea ce este socant este ca aceste "scantei spirituale" transpuse in sufletele umane ar exista inainte ca Unicul, Sufletul Suprem, sa declanseze Creatia materiala a Universului, fiind si ele eterne !
    "Niciodata nu a existat vreun timp in care noi sa nu fi existat, Eu si tu si toti acesti regi; si niciodata vreunul dintre noi nu va inceta sa existe." [Cap 2, ver. 12]

    "Este ignorant cel care crede ca sufletul poate sa omoare sau sa fie omorat; inteleptul stie bine ca acesta nu omoara si nici nu moare. Sufletul nu cunoaste nici nastere si nici moarte. Viu, el nu va inceta niciodata sa existe. Nenascut, nemuritor, original, etern, el nu a avut niciodata un inceput si nu va avea niciodata un sfarsit. El nu moare cu trupul." [Cap. 2, ver. 19-20] Bhagavad- Gita.

    RăspundețiȘtergere
  25. 4) Cronica cea mai veche a Indiei este denumita „Cartea lui Dzyan”. Este unica si prin vechimea ei fiind o culegere de legende transmisa oral de-a lungul veacurilor, si ne vorbeste despre Fii Focului ca Instructori ai Omenirii ce au venit din Spatiu, dar atentie!...descrierile lor difera de cele ale unor cosmonauti extraterestri. "Noi santem cei iesiti din Cei Sapte Primordiali, si santem nascuti din Flacara Primordiala." [Stanta IV, ver. 2]
    Aceste scrieri spun ca acesti Fii ai Focului i-au invatat pe pamanteni teogonia si cosmogonia aflate de la Parintii lor cosmici - Cei 7 Primordiali - fiinte emanate de Unicul prin propia Lui vointa, pentru a-L ajuta in gigantica opera a Creatiei.


    Din aceste scrieri reiese ca tot ce exista in Cosmos este "iesit" din Cel Unic, iar acesta este "iesit" din "inexistent".
    "Atunci nu era nici nefiinta, nici fiinta...Liber sufla fara incetare acest Unul; mai presus de el nu mai era nimic altceva." [Rig Veda, X 129]

    Gandirea indo-tibetana ne prezinta o cosmogonie foarte interesanta in care este descrisa in amanuntime anumite fenomene fizice, care astazi stau la baza teoriei Big-Bangului. Se spune ca Unul s-a nascut prin puterea caldurii, atunci cand Lumina a aparut in apele intunecate de inceput ale Haosului. In viziunea initiatilor indieni, oamenii s-au nascut de mai multe ori si de tot atatea ori au disparut in urma unor dezastre de exterminare a speciilor. Acest lucru s-ar fi intamplat insa numai pentru ca viata sa reinfloreasca, prin repopularea Pamantului de civilizatii superioare din alte sfere cosmice, care de fiecare data s-a amestecat cu autohtonii din care a rezultat o rasa noua.
    5) "Cititi voi copii ai viitorului si invatati sa dezvaluiti misterele acelui trecut care vi se pare atat de indepartat, dar care in realitate, este atat de aproape, mult mai aproape decat o spun cuvintele. Omul nu traieste numai o data si nu moare pentru totdeauna. Omul traieste de mai multe ori, in multe locuri, si nu sant toate in lumea noastra. Un val separa viata de urmatoare, un val al uitarii. Dar la sfarsit se vor deschide toate portile si vom vedea dintr-o privire toate camarile in care am pasit de la inceputuri. Religia noastra ne invata ca traim vesnic. Dar deoarece vesnicia nu are sfarsit, nu poate avea nici inceput. Ea este un cerc. Daca este adevarat ca traim vesnic, atunci e adevarat si reversal ca noi traim dintotdeauna." [Fragmente din papirusul lui Anana, scrib si consilier a lui Seti I]

    RăspundețiȘtergere
  26. 6) In "Cartea mayasa a mortilor" scrisa de Paul Arnold pe baza Codexului Peresianus este amintita aceeasi gandire ca a tibetanilor, si anume ca sufletele meritoase trec vamile Cerului si ajung in Limb deoarece sau purificat in timpul vietii, iar cele impurificate se intorc intr-o matrice umana numita si lumea sublunara a sufletelor. Sufletele care au realizat purificarea completa intra singure in Imparatia Stapanului Ceresc si scapa de ciclul reincarnarilor. Tibetanii stiu si ei de milenii ca sufletele care descopera lumina cereasca si sant atrase de ea, ajung in Nirvana.

    7) In Cartea egipteana a mortilor se specifica faptul ca preotii egipteni puteau intra in contact cu "Spiritele batrane" - care au parcurs inca din trecutul indepartat "treptele metamorfozelor" ce conduc orice fiinta umana spre evolutia spirituala inalta. Conform acestei carti sufletele inferioare dupa moarte se duc in Duat (iadul situat deasupra pamantului), fie in Amenti (un paradis celest separat in 2 zone: Campiile Pacii si Campiile Preafericitilor, care aveau cate 7 nivele.

    8) In Zohar [partea 2, folio 229] scrie ca Dumnezeu a facut pentru Adam si femeia sa invelis de piele cu care i-a imbracat, caci inainte ei aveau invelis de lumina...

    Concluzie.

    Toate textele antice pe care le-am studiat de ceva vreme spun acelasi lucru si anume ca intotdeauna a existat o intelepciune primordiala, care a fost conceputa de entitatile spirituale ce au avut la inceput imaginatia, inspiratia, intuitia, ideile si gandurile pe baza carora este alcatuit Universul care ne inconjoara astazi. Civilizatia dinaintea noastra - cea atlantida - a transmis aceasta intelepciune tuturor popoarelor cu care a venit in contact, pentru ca simbolurile lor se regasesc pretutindeni in lume: crucea inscrisa in cerc, spirala, zvastica, sarpele care-si musca coada etc. Aceasta invatatura s-a pastrat pana in zilele noastre in marile centre din India, Egipt, Persia, Grecia, Caldeea si Palestina, sub o forma dispersata, si care poate fi inteleasa pe deplin numai de acela care le va studia pe toate, si ele contin: cheia procesului evolutiv inscrisa in cuvinte si numere, secretul originii omului si al destinului sau, invatatura necesara omenirii pentru a progresa de la intuneric la lumina.
    Conform acestei invataturi sufletele noastre sant emanatii directe ale Universului comandate de o Ierarhie Spirituala care le sprijina in decursul evolutiei lor, Ierarhie condusa de un sef spiritual (Dumnezeu) ce este "dirijat" de Mintea Universului - Unul. Pe ce texte antice va bazati cand sustineti ca civilizatiile extraterestre, au creat sufletele noastre undeva intr-un laborator de pe o nava cosmica ? Caci pentru mine ramane un mare mister...

    Cu respect,
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  27. Majoritatea oamenilor folosesc termenul de EVREU, atunci cand fac referire la urmasii israelitilor din Biblie, dar acest lucru este complet fals !!!...si va da peste cap toata teoria cu privire la puritatea genetica a evreilor. Sa vedem faptic...

    Ar trebui stiut ca in statul Israel de astazi nu locuieste un popor ce-si are radacinile in Iacob, Avraam, Moise, Iosif si celelalte personaje biblice decat intr-o mica masura, ci este o fratie mozaica (evreiasca), un cult religios dar mai mult ideologic, format din khazari cam 85%, ivriti cam 10-13%, falasi africani din Sudan mai putin de 1%, iar restul mici comunitati, stat infiintat cu ajutorul khazarului Stalin in anul 1948. Dar cine sant khazarii si cine ivritii ? Dar evreii ?

    KHAZARII - sant o populatie europeana formata din ramasitele gotilor (ce au fost majoritari) sarmatilor, scitilor roxolani, ciuvasilor si alte semintii mai mici, care-si aveau salasul undeva in nordul Marii Caspice, care au trecut la o schisma mozaica dupa anii 800, si li se mai spune jidani sau jidovi - asa cum apar in hrisoavele romanesti. In piesa Take, Ianke si Cadâr (de Victor Ion Popa), personajul Ianke i se adreseaza lui Ilie astfel: "Tu ovrei (evreu) ? Uite-te la el! Ovrei tu ? Tu nu esti ovrei - tu esti un jidan scîrbos, du-te dracului!" Jidan si jidov sunt etnonime, care au la baza hebraismul Yehuda, Yahudim. Termenul jidan/jîdan este recent (cca. 150-200 de ani) si preponderent muntenesc. Chiar si înfatisarea îi tradeaza pe cazari/jidovi sau jidani, ca sînt o adunatura de lepre mincinoase. Un exemplu elocvent de jidan este Patapievici.

    IVRITII - sant de origine asiatica si au sosit în Canaan cam în secolul Vll î.e.n. din pustiul Sinai, dar ei erau niste cete de pastori si nicidecum o populatie sedentara a acelor locuri, fiind straini de tinuturle respective asa cum este scris de mai multe ori în Tora. Prima lor consemnare istorica este în partea a doua a secolului V i.e.n. ca mercenari ai persilor ce se luptau cu egipteni, nicidecum acum 4.000 de ani cum vor astazi sa ne convinga, deoarece stramosul lor era Avraam care fiind cercetat de dregatorii faraonului din Tanis înseamna ca el a venit în Egipt dupa anul 1085, cînd a avut loc divizarea efectiva a statului în doua regate. Ivritilor li se mai spune si sefarzi sau iudei - ca locuitori ai regiunii Iuda, si sant oamenii aia ciudati cu barbi, perciuni si palarie neagra.
    Asadar, avem de-a face cu 2 popoare diferite ce-si impart acelasi spatiu teritorial, dar care au aceeasi religie - cea mozaica (evreiasca).

    RăspundețiȘtergere
  28. EVREI le putem spune si unii si altora, atat khazarilor/jidanilor cat si ivritilor/sefarzilor. Va pot da exemplu marelui rabin german, care s-a adresat lui Hitler spunându-i: de ce face propaganda contra evreilor, care sunt germani de religie mozaica ? Orice individ care adera la religia iudaica (mozaica) este numit evreu, chiar daca el nu are vreo legatura de sange cu personajele din Tora ! Einstein era evreu prin religia mozaica a familiei lui, dar nu a avut legatura cu ivritii/sefarzii - personajele din biblie.
    Aceste 2 popoare nu sint inrudite, cum eu, daca-s catolic nu sint italian, sau daca sint ortodox nu sint grec. In cel de-al doilea razboi mondial nu au fost omorati numai ivriti ci si jidanii (germani, rusi, polonezi, romani etc.) care aderasera la religia iudaica.

    Concluzie.

    Originea genetica a grupelor religioase omenesti, nu trebuie cautata în cromozomi sau gene, iar cercetarile filoteiste sunt o imensa prostie care nu-si au locul în cercetarile biologice obiective. Ele sunt falsuri intentionate ale maririlor religioase care îi platesc pe asa numitii specialisti, pentru a demonstra fie ca genetica lor este identica cu aceea a lui dumnezeu (varianta crestina clar exprimata este aceea ca Isus este fiul lui dumnezeu - poate voi fi acuzat de anti-crestinism ?), fie ca societatile religioase evreiesti au o origine genetica comuna cu aceea a «israelienilor» antici, descendentii fabulosi ai babilonianului Abraham, care nu era evreu (practica religia filistenilor asa cum reiese din Geneza 14,18), dar care prin paranoia sa religioasa a devenit fiul lui Dumnezeu. Faptul ca mentionati originea divina a populatiilor evreiesti nu este decat o escrocherie religioasa, cu voia sau fara voia dvs, proprie rasismului acestei religii (dupa cum scrie si în biblia lor).

    "Anti-semitismul” este creatia sionismului (de 100 de ani) si este gogoasa cu care evreii îsi închipuie ca sperie lumea si cred ca prin acest termen li se astupa gura si li se pot cocota în cap cum vor ei.



    Faptul ca dvs. va sprijiniti ipoteza pe interpretarea textelor antice din biblia fantezista a evreilor, scrisa de tot felul de gogosari religiosi cum ca evreii ar avea vreo origine genetica dumnezeica sau mai stiu eu ce traznaie de felul asta, nu seamana decat cu ceea ce Iisus facea referire la casa construita pe nisip.


    ****

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Anonim!
      Va sugerez si dumneavoastra sa cititi regulamentul acestui blog! Am sa fiu mai atent la aprobarea mesajelor. Daca doriti sa jigniti pe cineva va rog sa o faceti pe propriul bolg si nu aici!
      Si totusi va raspund…
      Nu stiu de unde ati scos-o cu faptul ca as fi scris ca evreii sunt o populatie pura in acest moment istoric. Daca ati fi citit cartea, ati fi constatat contrariul. Intre timp sunt diverse teste cate demonstreaza printre altele faptul ca evreii sunt o populatie neomogena. Unul dintre ele consta in determinarea potentei unui gaz anestezic – Sevofluran pe trei grupe etnice din Israel provenite din Europa, din Caucaz si din Orient. Potenta gazului anestezic este diferita pe cele trei grupe!
      Inca o data, daca doriti sa mai jigniti pe cineva va rog s-o faceti pe propriul blog!

      Ștergere
  29. Pe baza Vechiului Legamant (Vechiul Testament) a lui Iehova care a promis evreilor ca sant "poporul ales", evreii khazari - sionisti s-au organizat in societati mondiale secrete de tip masonic, cea mai puternica fiind cea din New York care se afla in umbra Casei Albe si cu care are legaturi privilegiate. Ei sant implicati in mai toate actiunile secrete pentru crearea unei oligarhii mondiale, al unui guvern mondial unic, care sa fie condus de pretinsul "popor ales de Dumnezeu". Aparitia comunismului a fost strans legata de evreul (jidanul) sionist Karl Marx autorul primului manifest comunist, care era membru al lojei masonice israelite. Tendinta evreilor sionisti a fost acea de a subordona sau acapara in folosul neamurilor israelitilor, tot ceea ce are valoare si a controlului societatii umane.
    Organizarea Francomasoneriei era subordonata direct si total sionistilor evrei inca din anul 1874. Intr-un cuvant, evreii au contribuit la aparitia masoneriei, la fundamentarea ei, iar scopul lor este "tara promisa" care se afla in Orientul Mijlociu care este locuit acum de arabi. Ei controleaza media si ii prezinta pe arabi ca fiind rai, criminali, teroristi etc. Sa vedem pe scurt ce s-a intamplat in regiunea arabilor dupa infiintarea statului Israel...Din 1948 Palestina si nici Libanul numai are pace, despre Irak stim cu totii ce s-a intamplat, si pentru ca Siria si Iran se opun planului sionist sant listate ca fiind ceva "rau". Razboiul impotriva terorismului a inceput pe 11.09.2001 si a fost unul programat; ideea terorismului a fost creata de fatada pentru ca sionistii khazari sa-si indeplineasca telurile in Orientul Mijlociu.
    Dupa atentatul din 11.09 au avut pretext sa mearga in Irak pentru a confisca armele de distrugere in masa ale "teroristilor",
    si pentru ca lumea sa nu-si arunce privirea asupra lor au inventat povestile cu extraterestrii, platind tot felul de "scriitori" (David Icke, Zecharia Sitchin, Drunvalo Melchizedek etc.) care emit tot felul de teorii si ipoteze, pe baza carora lumea este indoctrinata sa creada in existenta omuletilor verzi care umbla in cutii de conserva prin Univers, iar vina asupra tot raului din lume este aruncata pe spinarea acestor inexistente fiinte. Foarte bine gandit !

    Cu respect,
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Cristian,
      sunt perfect de acord cu tine în ce priveşte „politica” societăţilor secrete coordonate de aşa numiţii sionişti. Existenţa lor este chiar mai veche, începuturile organizării lor datând din vremea lui Solomon. Scopul lor final este acela de a înfiinţa Republica Universală şi de a controla toată planeta, ca rasă aleasă ce se cred. Şi e posibil să reuşească până într-un punct, sub comanda acelui Antihrist, de care vorbeşte Scriptura.
      De asemenea, nu ştiu dacă cineva a inventat extraterestrii pentru a da vina pe ei în legătură cu toate relele ce se petrec pe Terra, însă mie unul mi se pare ciudat că, de când „am intrat” în Europa, informaţiile despre OZN sunt vehiculate rareori, sunt comentate în băşcălie, martorii sunt ridiculizaţi, fiind evidentă o tendinţă vădită de muşamalizare a faptelor ce ţin de acest gen de fenomene.
      E posibil să fie şi aceasta o strategie în planurile lor, dar aş vrea să te fac să crezi că aceşti extraterestrii există cu adevărat. Şi spun aceasta cu certitudine pentru că eu chiar am avut o experienţă de răpire în toamna anului 1993 (noiembrie, 14 spre 15 ale lunii, în jurul orei 02 din noapte).
      Accidental, acolo sus, mi-am recăpătat cunoştinţa, pe care ţi-o anulează de la bun început (cred că am fost dus pe o navă, deoarece pereţii şi podeaua erau metalici, dintr-un material de culoarea aurului, dar cu o uşoară patină, care s-ar putea datora luminii, oarecum slabă, care venea din plafon, dar nu am văzut sursa).
      În momentul răpirii te şochează liniştea în care este cufundat totul în jur. Eşti sugestionat să ieşi afară din casă (fără cuvinte) apoi de sus se prăvăleşte asupra ta un jet tubular de lumină de circa 2-3 metri în diametru. Când acel fascicul vine de sus se aude un zgomot (ca o pârâitură) ca şi cum spaţiul ar fi de cristal şi acel fascicul produce o breşă (o fisură) în el. Imediat îţi pierzi cunoştinţa. Au fost câteva fracţiuni de secundă în care am perceput că eram ridicat pe acel tub de lumină în timp ce căpătam o mişcare de rotaţie în jurul verticalei corpului, aflat în „poziţia de drepţi” soldăţească, cu mâinile pe lângă corp.
      Nu intru în detalii, dar „acolo sus” am avut câteva secunde în care mi-am recăpătat cunoştinţa şi am remarcat că eram aşezat turceşte în faţa unui perete. În stânga mea era o femeie care se smiorcăia ca în somn (cred că scâncetele ei m-au trezit din inconştienţa indusă şi menţinută de ei cu nişte aparate, precum lanternele noastre, pe care ţi le pun în ceafă, moment în care le simţi căldura pe care o radiază).
      În dreapta mea era un bărbat ce privea cuminte fix în perete. Eu încercând să mişc, deşii muşchii toţi îmi erau paralizaţi şi nu ascultau de comenzi, am atras atenţia „cuiva”, care ne supraveghea din mijlocul acelei încăperi. Am auzit doi paşi sunând metalic şi am simţit o căldură în ceafă, după care mi-am pierdut cunoştinţa.
      Camera era plină cu persoane înşirate pe lângă pereţi şi cred că aşteptam să ne vină rândul să fim duşi într-o cameră alăturată unde se fac anumite analize asupra noastră.
      Acolo eşti introdus într-un fel de tomograf. Nu l-am văzut, pentru că aveam ochii închişi şi eram în starea aceea cu muşchii paralizaţi, că te şi sperii când vezi că nici un muşchi nu mai răspunde la comenzi, dar am perceput o lumină care te baleiază centimetru cu centimetru. Când acea lumină ajunge la ochi o percepi densă, ca şi cum eşti introdus cu capul într-o găleată cu unt luminos. Asupra craniului lumina întârzie cel mai mult (de ordinul minutelor) apoi baleierea merge de sus în jos spre picioare până corpul iese din raza ei de acţiune.

      Ștergere
    2. Ceea ce povestesc, unii nu vor crede, deşii vă asigur că nu sunt subiectiv şi nu am avut niciodată probleme psihice (nu am avut niciodată în viaţă nici cea mai mică durere de cap şi asta cred că se datorează acelor experienţe medicale la care am fost supus de „ei”).
      Personal înclin să cred că sunt fiinţe bune. De exemplu, înainte de acea experienţă fumam, chiar mult, şi nu puteam renunţa la acest prost obicei. A doua zi de la răpire am abandonat ţigările şi de atunci nu mai suport tutunul. Eu cred că văzându-mi plămânii m-au sugestionat să nu mai fumez. Totuşi de ce acţionează în secret? De ce urmăresc un exemplar uman ca mine pe parcursul întregii vieţi? (au fost şi alte experienţe, fără răpire sau eu aşa cred, ele se succed cam la 5 – 6 ani).
      Astea sunt faptele. De aici încolo suntem nevoiţi să emitem ipoteze. E clar că nimeni nu şi-ar consuma timpul şi energia fără un scop precis. Personal cred că „ei” formează anumite linii genetice după criterii numai de ei ştiute, care să nu conţină elemente de hibridare şi cred că d-l V. T. Moldovan are dreptate în legătură cu necesitatea respectării legii nonhibridării. Dar nimic nu este cert şi pe teritoriul ipotezei oricine te poate combate printr-o altă ipoteză sau prin negarea unor astfel de întâmplări. Eu mă mai gândesc şi la altceva: nu cumva ei pot vedea în viitor şi prin controlul anumitor persoane încearcă să schimbe destinul omenirii (în bine sau în rău?!). Ne ţin oare departe de ADEVĂR pentru a elimina din faşă nişte potenţiali concurenţi la habitatul cosmic?
      Nu aş fi povestit aceste fapte dacă nu aş fi curios din fire. Aş vrea să cunosc şi alte persoane ( sănătoase mintal) care au fost martore la asemenea fenomene. Sunt curios dacă semănăm fizic, dacă şi ei au perceput elemente asemănătoare în experienţele lor, dacă şi ei au semnul crucii pe mâna dreaptă (aşa cum am eu între linia vieţii şi linia capului, două linii aşezate perpendicular alcătuind o cruce perfectă, care nu-şi au rostul acolo şi nu rezultă din îndoitura mânii).
      Aş fi curios dacă şi ei au aceleaşi preocupări ca şi mine. De ex. sunt atras de cunoaştere, am realizat o teorie fizică în care teoria relativităţii şi mecanica invariantivă sunt regăsite în cadrul ei drept cazuri particulare. Cunosc taina Piramidei lui Keops şi îi ştiu adevăratele măsuri pe dinafară. Am reuşit să găsesc SEMNELE înscrise în astre de către o inteligenţă cosmică cu puteri demiurgice, SEMNE înscrise ca dovezi de necontestat care să arate că sistemul solar este făcut de cineva cu o mare putere de manipulare a energiilor.
      Despre aceste lucruri nu a mai vorbit în toată istoria universală decât Enoh. Şi curios lucru şi el a fost răpit. El are o referire interesantă în care îndeamnă pe unii pământeni să nu se teamă când „…o lumină strălucitoare (îi) va învălui şi un cuvânt de pace se va auzi din cer”. Un lucru pot să-l spun clar: eu nu am auzit nici o voce, dar cele relatate sunt reale.
      Pe cei care au citit şi nu cred o iotă îi rog să mă ierte că le-am furat timpul.

      Numai bine.

      Ștergere
  30. Cristian spune:

    Unul dintre cei mai buni specialisti in ozenistica din Romania este desigur Florin Gheorghita...poate chiar cel mai bun si serios ! Ia sa ascultam parerea lui care a studiat de peste 20 de ani chestiunea OZN...In Veghetorii Terrei la pagina 22, Florin Gheorghita spune:

    "Ani de-a randul au fost fotografiate si filmate in spatiul extraterestru stranii prezente radiante, mereu necunoscute si neintelese, ce i-a determinat pe specialisti sa sustina la timpul respectiv, ca sant nave venite din Galaxie. In urma cu peste doua decenii "AM PACATUIT" si eu insumi in acest sens, dar dupa formarea unei bogate colectii de imagini fotografice am putut sa constat in mod profesional un fapt foarte obiectiv:
    Peste 90% din fotografiile publicate ca fiind inregistrari ale diferitelor "OZN luminoase" erau, in realitate, inregistrari ale celor mai variate entitati din lumile invizibile, dintre care unele coexista cu "noi" in spatiul apropiat solului terestru, iar altele vietuiesc in spatiul extraatmosferic !"

    Adica sa intelegem si noi mai bine...Acest specialist UFO atat de cunoscut in Romania dar si in afara granitelor, recunoaste ca s-a inselat in privinta navelor extraterestre venite din spatiu ! Un lucru imbucurator este ca se revanseaza explicandu-ne de data aceasta cine sant adevaratii "extraterestrii" care ne tot viziteaza:

    "Sant intrupari prin vointa gandului unor fiinte eterice hiperdezvoltate, care vegheaza si stimuleaza evolutia Omenirii terestre intrupate ! Sant fiinte extrem de iubitoare si sant ingrijorate de ceea ce facem cu aceasta planeta. Atat Ozn-urile filmate cat si spiritele fotografiate ca forme globulare, manifestau o "pulsatie ritmata" a intregului corp sferic radiant !"

    Initiatul roman S. Demetrescu scria in cartea sa "Din tainele Vietii si ale Universului" urmatoarele:
    "Cand duhul se dilata, inspira fluid din spatiu, iar cand se contracta, elimina fluidul uzat...acest fluid umple tot Universul. In acest fel se realizeaza "hranirea lor energetica", bazata pe o absortie continua de particule incarcate cu energie solara si cosmica. Si atunci te intreb: Ce nevoie ar avea niste fiinte extrem de dezvoltate de sufletele noastre, cand Universul abunda de energie ? Chiar NASA a constatat ca nici o civilizatie de pe o alta planeta nu poate ajunge pe Terra, fara sa fie "periata" de Veghetorii (vamesii) Terrei. In imensitatea spatiului exista o "inteligenta superioara" care, cu o rabdare admirabila ne stimuleaza continuu pe diferite cai, sa evoluam in mod complex catre o inalta spiritualitate.

    Cine sant ingerii descrisi de scripturi ? Sant forme gand eterate ale unor entitati ce traiesc intr-o lume paralela de a noastra, care atunci cand doresc pot deveni vizibili ochilor nostri. Ele pot aparea cand solide, cand cetoase, cand invizibile !

    Valery Uvarov si alti cercetatori rusi au
    scos pe piata dovezi, ca exista o tehnologie "extraterestra" prin care planeta Terra este protejata de catre meteoritii de dimensiuni mari ce cad pe pamant, si ca aceste fiinte evoluate care ne protejeaza au fost in trecut...oameni !


    Toate acestea nu sant revelatii, ci concluziile unor savanti si cercetatori dupa ani si ani de studii ozenistice.

    RăspundețiȘtergere
  31. Cristian spune:

    Rapirile de persoane, de embrioni umani din uterul femeilor gravide, de material genetic uman – spermii, ovule etc. NU SANT recoltari extraterestre, ci sant efectuate de guverne secrete sponsorizate la greu de ELITA, care doreste sa gaseasca ELIXIRUL TINERETII !!! Care este dorinta cea mai fierbinte a unui bogatas ? Sa traiasca VESNIC!!! ...Ori pentru acest lucru este nevoie de cercetari direct pe materialul genetic uman. Si ce s-au gandit acesti hodorogi plini de bani ? Sa dea vina de toate aceste atrocitati efectuate asupra fiintei umane, pe niste extraterestrii veniti din stele. Foarte tare faza ! Astia au procedat la fel cum au facut iudeo-crestinii cu Mr. Dracu. "Cine este de vina pentru tot raul din lume ?"- se intreaba oamenii. Raspuns: DRACU !
    Ah, iata cine este de vina pentru impotentele noastre...Peste 85% din populatia terrana crede astazi in fenomenul UFO si stiti de ce ? Peste 85% din oameni sant PROSTI si DEZINFORMATI.



    Am fost si santem intoxicati prin mass-media de a accepta incet dar sigur, existenta Ozn-urilor si a extraterestrilor. Una sant extra-terestrii si alta fiintele extra-dimensionale. Toate aparitiile OZN care au avut loc vreodata nu au fost obiecte zburatoare identificate, ci au fost tehnologii militare aduse de nazisti in America dupa cel de-al doilea razboi mondial. Incepand cu anii 60' numarul oamenilor care credeau in extraterestri a crescut si creste vertiginos. Primul are ca scop ca lumea sa creada in fenomenele UFO iar apoi vor inscena un atac "extratetrestru", care va forta intreaga lume sa se uneasca si sa lupte impotriva acestui "inamic". Inca din anii 55' CIA a fost implicata in incurajarea oamenilor in a crede ca au vazut OZN-uri, si armata incerca sa scoata aceste povesti pentru a crea o diversiune, ca tara si oamenii sa creada ceea ce vedeau.
    De fiecare data cand guvernul are secrete pe care le vor sa le tina departe de noi, ne pot manipula cu acele secrete. Ei au tehnologie cu cel putin 25 de ani inaintea noastra, si cu aceasta manipuleaza mintea oamenilor prin a spune ca am fost invadati de extraterestri. Din aceasta cauza toate informatiile legate de aceasta super-tehnologie militara, sant tinute secrete. Guvernele si organizatiile din lume profita de fenomenul OZN pentru a realiza planuri mondiale. Guvernul face lucruri imense si mari, in a convinge populatia. Totul este istorie proiectata iar oamenii trebuie "scuturati" caci sant atat de naivi, incat cred ca se apropie de adevar, dar de fapt este ca ne indreptam catre un eveniment FALS in care rolul extraterestrilor va fi jucat de "nazistiii" care isi dezvoltau evenimentul tehnologic la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, cand si-au indreptat atentia catre o tehnologie cheie care controla gravitatia. Se pare ca aceasta tehnologie este "furata" de la fiintele extradimensionale - dintr-o lume paralela.


    Cu respect,

    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  32. Cristian spune:

    Cabala nu este decat o nascocire periculoasa a unor minti ratacite, insa ea are o istorie reala de care rabinii nu vor sa auda si anume ca textele cabalistice sant "copypast-uri" din dogmele catarilor. In textele lor apare Arborele Universului care este de fapt Arborele Cunoasterii din mitologia populara romaneasca, unde apare ideea migrarii sufletelor dupa desprinderea de trupul material, spre inaltimile ceresti unde isi gasesc salas pe crengile lui in viata vesnica si nemurire, idei straine mozaismului dar gasite cu punct si virgula in religia stramoseasca si traditiile populare.



    In Bahir se vorbeste de "cele 7 forme sfinte ale lui Elohim", ori religia stramosilor nostri avea cele 7 duhuri ale creatiei de inceput care conducea lumea din inaltul cerului alaturi de Santu/Dumnezeu, si care au venit din Pleiade (asa cum ne transmit traditiile noastre).

    Cand au fost luati la purificat si intrebati de unde au asemenea idei, rabinii au folosit simboluri extrem de caracteristice smecheriei profetiei nascocite de chiar rabinul sef Filon din Alexandria.

    Conceptele din Zohar se gasesc identic cu cele trimegiste care isi au obarsia in cea carpatina (prin filiera filistenilor), ele au continuitate in gnosticism iar noi le cunoastem datorita descoperirii manuscriselor de la Nag Hamandi. Abstractia primordiala AIN SOPT prezenta in Zohar vin din teozofia getilor, unde cuvantul AIN/AION (fapturi de lumina cereasca, eon) apare si in greaca veche (prin filiera pelasgilor) iar SOPT vine de la Sopio (judecatorul si luminatorul ceresc ce patrona intelepciunea si gandirea), din el emana Inteligentele in numar de zece - SEFIROTH (zefir: vant usor, adiere + ot: din, de la). Cuvantul BINAH care este partea din PV ce asambleaza piesele „originale” (asa cum sustineti), vine din rumana veche si anume din cuvantul "binã = scenã, cladire mare, acaret", iar ei au contribuit doar cu terminatia "h" !

    Cuvantul MALKUT (materialul genetic prelucrat) vine din "mala = unealta folosita pentru netezirea tencuiala; mistrie", cuvant ce apare si in sumerianul mala = a fixa, a se alipi, a se întari. Iar terminatia KUT apare in sumerianul KU = furaj, nutret; material. Amintesc ca ivritii au imprumutat de la sumerieni aproximativ 20 % din lexicul lor care era foarte sarac acum 3.000 de ani, caci atunci ei nu erau decat niste terchea-berchea ce umblau brambura prin desertul Sinai. Ar trebui sa stiti ca emesii (sumerienii) au migrat din Carpati (Mures) in doua migratii, deoarece s-au gasit in jur de 3.500 de cuvinte comune cu rumana veche, ca sa nu mai amintesc de placutele de la Tartaria cu scrisul "sumerian" pe ele !

    Insasi numele Cabalei poate fi explicat prin romana veche: CAB (cap, capat) + BALA (cunoasterea de la capat/inceput).

    Asemanarea cu gnosticismul dar si cu teozofia getilor este dovada ca rabinii au "imprumutat-o" de la vlahii bogomoli ajunsi in sudul Frantei (catarii), ce au fost alungati de greci si triburile de slavi din sudul Dunarii, si care practicau religia lui Zamolxes. Mozaicii au pus mana pe scrierile lor si le-au iudaizat asa cum au facut si cu scrierile grecilor, care si acestia se "inspirasera" din cele ale pelasgilor (stramosii getilor).


    Sehina (simbolul Lunii, arborele mortii) este invocata de multe ori in Zohar drept "livada merilor sacri", iar in alte texte aceasta este asteptata sa vina din exil fiind considerata o mireasa mistica. Marul rosu si cununia sacra apar si in mitologia romaneasca.
    Exista o groaza de cuvinte ce apar in Cabala si care au provenienta in limba romana veche. ADAM (asezare, colonie) cuvant ce apare si in sumeriana, KETER (ceter: a bate capul cuiva, a certa), KE'EDER (cheder: dauna, paguba) etc.

    Cu respect,
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  33. Cristian spunea:





    In perioada lui Ramses al II-lea (1280 i.e.n) nu se aminteste nimic despre ivriti (evrei); dupa caderea hititilor (850 i.e.n) zona este ocupata de asirieni care ne-au lasat mii de tablite, dar nici acestea nu amintesc nici despre Iudeea si nici de triburile lui Israel; regele asirian Asarhaddon (681-668 î.e.n.) cucereste cea mai mare parte a Egiptului si nici urma de ivriti...desi acest rege a supus Tyrul, Tabal, Arvad în Fenicia, Cilicia, Mana de lînga lacul Van peste care a trecut ca un tavalug, dar nici urma de tinutul lui Iuda fiindca nu exista atunci. Poate ca ivritii nu erau acasa...Pe la 600 i.e.n au venit caldeenii ajutati de mezi care-i alunga pe asirieni, si nici in codicele lor nu sant amintiti "neamul lui Israel". Nici Herodot nu-i aminteste cînd s-a preumblat prin Fenicia si Palestina pe la anii 450 î.e.n. Curios, nu ?

    In fine, in anul 539 stapîni ai Palestinei devin persii care o tin sub ascultare pîna în anul 331, cînd trece sub controlul macedonenilor. În perioada persana, apare in sfarsit primul document scris în care ivritii sînt mentionati... dar în Egipt!! Hecateu din Abdera pe la începutul secolului lll î.e.n. spune ca ivritii erau un trib plin de lepra care a fost alungat cu sabia de la granita rasariteana a Egiptului sa nu intre în tara cu asemenea nenorocire, fapt confirmat chiar de ei in Numeri. Dar izvoarele istorice si arheologice îi aminteste ca locuitori ai acestei regiuni pe filisteni (cum ii numeau grecii) sau canaanitii (cum i-au numit ivritii) sub numele de habiru, khabiru sau kabiru începînd cu secolul XVlll î.e.n. în textele venite de la egipteni, de la hititi, asirieni, vechii greci. Mentionez si subliniez ca acesti filisteni sant cei care au construit vechea cetate a Ierusalimului, cea care a fost distrusa in anii 70 e.n. Regele asirian Sargon ll(722-705 î.e.n.) în scrierile sale ne spune ca în anul 711 î.e.n. a biruit o coalitie a regatelor filistene sprijinite de Egipt, obligîndu-i pe învinsi sa-i plateasca tribut. Faraonul Egiptului Sesonk l (950 î.e.n. – 929 î.e.n.) a întreprins o campanie în nordul Iudeei împotriva filistenilor în timpul pretinsei domnii a faimosului Solomon (dupa Tora), care nici nu-i aminteste ca traitori pe acele meleaguri. Si daca egiptenii se razboiau în draci cu înraitii filisteni, vin si va intreb: unde era faimosul lor rege Solomon, daca izvoarele istorice îi prezinta în acele locuri si acele vremuri pe filisteni ?

    Descoperind în zilele noastre arheologii din Ierusalim ca în scrierile egiptene vechi este amintita populatia nomada ,,khabiru”, într-un cor toti specialistii din fratia lui Israel au strigat ca stramosii lor erau acei viteji. Cand ivritii au pus la cale mozaismul/iudaismul au luat si din religia filistenilor, iar numele cartii care pretind ca a primit-o Moise de la Iahwe - TORA - este de fapt numele scrierilor bastinasilor canaaniti/filisteni cu sensul de Cartea taurului solar. Cuvantul TORA (primele 5 carti din Biblie) ei zic ca vine din ebraica veche de la cuvantul "lege", dar de fapt adevarul este ca filistenii aveau divinitatea suprema THOR care in limba bastinasilor insemna "Taur", fiind o personificare simbolica a zeului El/Ely. Asa ca evreii nu au dat lumii TORA, ci FACA-TORA !
    Este un text ,,aranjat” dupa anii 385 si nu trebuie sa luam de bune ce au înghesuit ei, cînd îi apuca "revelatiile”. Filon din Alexandria spune ca numai în Egipt erau peste un milion de evrei, iar J. Flavius scrie ca romanii au macelarit la asediul Ierusalimului 1.100.000 de sufletele neprihanite. Daca te potrivesti la gugumaniile lor, te iau durerile de cap! Toti istoricii situeaza populatia ivrita in jurul cifrei de maxim 200.000 de suflete.

    RăspundețiȘtergere
  34. Cristian spunea:

    Mozaismul nu a fost religia lor de inceput, in Ieremia la 44:17 se deduce ca se inchinau la zeita IAHO (imparateasa cerului) pe care grecii au incondeiat-o ISIS, fiind un grup mic de circa 20.000 suflete. Egiptenii i-au lasat pe ivriti sa-si cladeasca pe insula Elefantina un templu inchinat zeitei Iaho si asta pe la anii 580 i.e.n, care a fost

    divinitatea suprema a ivritilor si asta pana in anii 400 i.e.n. Asta inseamna ca in Ierusalim nu exista templul lui Solomon, si ca toate "revelatiile" lor s-au facut dupa aceasta perioada, fiindca in ele apare numai Iahwe ! Deci primul exil din anii 1400 i.e.n. in Egipt nu este decat o pura nascocire, din aceasta cauza nu exista dovezi in acest sens.

    Si pentru ca sa le dovedeasc minciunile sa aruncam o privire la Samuel 6,1 in care se specifica ca David a plecat de la Ierihon la Ierusalim cu 30.000 de suflete. Aceasta cifra este desigur umflata, pentru ca au plecat in Egipt cu Iacov doar 70 de suflete si nu puteau sa ajunga dupa doar 4 generatii la o asemenea cifra. Cifra aproximativa a "poporului ales" este undeva la 150.000-200.000 in anii 70 e.n., cand Ierusalimul a fost sters de pe harta de imperiul Roman. Acest fapt chiar ei o recunosc in Apocalipsa la 7,4 unde se spune ca neamul lor ales era in numar de 144.000. In cartea a treia a Macabeilor se aminteste ca pe la anii 150 i.e.n. regele Ptolemeu VI i-a adunat pe iudei in hipodromul orasului. Dar intr-un simplu hipodrom nu puteau sa incapa mai mult de 10.000-15.000 de persoane, deci cam asta era numarul real al lor in Alexandria in acele vremuri. Asa ca afirmatia lui Filon cum ca neamul lui se ridica la un milion de oameni, nu este decat o minciuna pentru goimii cap de lut. Nici un rege de-al lor mentionat in Talmud nu este confirmat de izvoare venite din cultura feniciana sau egipteana, cu care ei pretind ca ar fi fost vecini secole intregi. Asadar, sederea ivritilor in Egipt timp de 470 de ani, iesirea din aceasta tara cu o armata de 600.000 de barbati cu care i-ar fi facut bucatele pe egipteni, intrarea lui Iosua cu o armata de 400.000 de luptatori, construirea templului lui Solomon, despicarea marii Rosii etc., sant doar simple nascociri. Preotul egiptean Manethon in lucrarea Aegiptica, o istorie a Egiptului, nu-i aminteste pe ivriti ca ar fi fost in Egipt sute de ani si ca ar fi condus aceasta tara prin vizirul Iosif si Moise.

    Hai sa explic acum si de unde vine numele de Israel. În emegi/sumeriana ,,il” si ,,ili” avea sensul de salvator, mîntuitor, conducator ceresc. Semitii au luat acest cuvînt în forma ,,EL” cu sensul de dumnezeu sau cerescul si l-au adaugat si in numele lor: Dani-el, Samu-el, Ezechi-el.
    IZRA ar fi flacara soarelui (iz + ra: raza). Deci un cuvînt compus cu sensul de flacara focului viu sau divin, concept existent si în cultura noastra populara.

    RăspundețiȘtergere
  35. Cristian spunea:

    A exista oare Moise si Avraam ? In Geneza 20:14 Abimelec i-a dat lui Avraam o mie de sicli de argint, insa aceasta moneda a intrat in uz in timpul Macabeilor adica dupa anii 140 î.e.n! În Levitucul la capitolul 27 se aminteste si acolo de siclu de argint, insa aceasta carte ii este atribuita lui Moise, asadar si acesta a fost o nascocire a rabinilor, deoarece nu are cum sa fi existat Avraam si Moise dupa anii 140 i.e.n asa cum ne prezinta ei vedeniile lor.

    In capitolul 36, versetul 19 din Facerea, exista dovada ca Tora nu poate fi atribuita în nici un caz lui Moise, care nu este decat un personaj fantoma. Versetul 19 din cap. al XXXV-lea spune: Rahila "a fost înmormîntata pe calea catre Efrata, adica la Betleem". Dar orasul despre care este vorba nu putea sa poarte numele de Efrata pe vremea lui Moise: aceasta denumire i-a fost data orasului de catre un oarecare Caleb, care a numit astfel micul orasel întemeiat de el în cinstea sotiei sale Efrata, iar Caleb a fost contemporan cu Iosua, succesorul lui Moise. Versetul 31 din cap. al XXXVI-lea al cartii "Facerea" demonstreaza evident întreaga falsitate a afirmatiilor teologilor, care sustin ca Moise ar fi autorul acestor carti. Acest verset, care vine dupa o însiruire a urmasilor lui Esau, suna astfel: "Iata acum regii care au stapînit tara Edomului mai înainte ca sa fi stapînit vreun rege peste fiii lui Izrail...".Este evident ca aceste rînduri nu au putut sa fie scrise decît dupa ce a domnit macar primul rege evreu, adica dupa Saul.

    O alta minciuna o gasim in I Regi la 9,11, unde textul ne spune ca Solomon a dat lui Hiram al Tirului 20 de cetati din tara Galileei. Ori galii (locuitorii care au dat numele regiunii) au venit în acest tinut în anul 271 î.e.n. iar termenul s-a impus în regiune dupa cel putin 100 de ani, iar acest Solomon ar fi domnit dupa "revelatile" ivrite in jurul lui 1.000 i.e.n ! "Proorocul" Isaia face o proorocie ce se refera la regisorii din Iuda, Ozia, Iotam, Ahaz si Ezechia, adica de pe la mijlocul secolului Vlll î.e.n. in vremurile de demult, insa la 8:23 se aminteste de Galileea Neamurilor, ceea ce inseamna ca asupra textului s-au facut modificari undeva prin secolul I i.e.n.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cristian spunea:

    În Noul Testament, Iisus este cunoscut ca ,,cel nascut în Nazaret” sau ,,Isus din Nazareth”, însa aceasta asezare umana nu exista la începutul secolului l al erei noastre, deoarece prin anii 720 î.Hr. a fost distrusa de asirieni impreuna cu alte orase din zona. Numele cetatii sau satului Nazaret nu este mentionat nici în alte texte precrestine si vine de la cuvantul koine "nazara" cu sensul de vedenie, naluca, a se întrezari, a i se parea adevarat ceva inexistent, a descoperi, a i se arata, închipuire, viziune. Deci expresia ,,Iisus din Nazara” sau ,,Iisus din Nazaret” trebuie înteleasa dupa tipicul iudeo-crestin, ca Iisus din vedenie, sau cel din viziune adica nascocitul sau închipuitul, dar mandeenii tocmai asta spuneau despre Iisus Hristos ca este o nascocire a ivritilor, pentru a falsifica istoria adevarata a lui Iosius din Evanghelia Pacii care nu era evreu.
    Deci nasterea lui Iisus în Palestina este o simpla legenda creata ulterior de evanghelisti, copiata din vechile traditii mitraice ale filistenilor.

    Cam asa sant toate zicerile ,,revelate” in Vechiul si Noul Legamant, daca le citesti gandind si nu te iei dupa vanturile de sub anteree ale "sfintilor parinti". Ce izvoare istorice au amintit de "profetii" Isaia, Daniel, Ezechiel ? Niciuna! De ce a trebuit saraca hartie sa suporte toate gogomaniile si tampeniile acestui neam de mincinosi, si copii nostri sa fie nevoiti sa le inghita ?


    Ce concluzie poate trage orice om cu mintea deschisa ? Acest neam de paduchi dupa genocidul efectuat asupra filistenilor si-au ticluit mozaismul dupa religia acestora care avea o carte numita BIBLIA (care incepea cu Potopul de la Marea Neagra) pentru a aparea in istorie ca neam ales, insa Tora n-ar fi fost cunoscuta nici pana in ziua de astazi daca mozaicii nu i-ar fi convins pe fudulii greci sa o imprastie in imperiul Bizantin. În scrierile teologice ale lui Ioan Chrysostomul (349-407) zis si Gura de Aur, se aminteste de mai multe ori ca tracii si besii aveau în limba lor ca texte sacre o carte numita Biblia, in care tracul Orfeu apare crucificat asa cum va apare in istorie si plasmuitul Iisus Hristos, carte religioasa scrisa in versuri exact ca Iliada lui Homer. Dar cum capadochianul Strabon ne spune ca tracii si cu getii vorbeau aceiasi limba, este usor de dedus ca Biblia originala era scrierea sacra a neamurilor arimine amintita chiar de greci înca din secolul V î.e.n., adica inaintea ticluirii "Sfintei Scripturi" de catre evrei si a iudeo-crestinismului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Cristian spunea:

    La British Library din Londra exista o carte foarte veche pe care englezii o numesc Biblia Bessica, fiind scrisa într-un alfabet care foloseste semne asemanatoare cu cel grec si semne asemanatoare cu cele din alfabetul chirilic, dar cu mult timp înaintea aparitiei "alfabetului chirilic"! Besii au fost getii cei plimbareti care treceau Istrul din nord spre sud, obîrsia lor fiind se pare în sudul Moldovei. Pe o harta de pe la anii 1200 partea sudica a Moldovei dintre Siret si Nistru, apare cu numele de Bessarabia. În începuturile civilizatiei grecesti se gaseste si informatia privitoare la Cartile Misilor (moesii din sudul Dunarii) care cuprindeau istoria si credintele lor, fiind prima religie din istoria lumii ce are o carte sacra inaintea civilizatiei greco-romane !

    Ivritii, cînd s-au pus pe nascocit povestioarele lor pline de furtisaguri, trasnai si minciuni puhoi, numite Tora si Talmud, au preluat o parte din cultura religioasa a filistenilor pentru ca ei erau bastinasi si aveau un mod de viata mult superior acestor cete de hotomani salbatici. Dar s-au mai înfruptat vîrtos din marea cultura egipteana, adapîndu-se ca niste pisoi morocanosi si din cultura persanilor zoroastri pe unde i-a purtat necazul sau chemarea cîstigului. Apoi s-au mai inspirat din cultura esenilor de la Qumran dar si a sumerienilor, pentru ca s-au gasit fraze intregi extrase din textele religioase ale acestor civilizatii. Si pentru ca falsul sa fie complet s-au inspirat si din cultura budistilor, care tineau relatii stranse cu rudele lor mai indepartate adica esenii din Qumran, fapt pentru care astazi avem dovada falsului din Cabala unde se regasesc aceleasi idei.

    Ceea ce ne-a fost servit ca fiind ,,vedenii si proorociri ivrite”, au începuturile pe la mijlocul secolului V î.e.n. dar cea mai mare parte a ticluirilor sînt sigur facute în secolele lll î.e.n. Dupa uciderea lui "Iisus Hristos" au pus stapanire pe lacasurile de cult ale esenilor, le-au confiscat cartile sfinte in care acestia aveau scrise toate profetiile lor care s-au adeverit in totalitate, caci ei erau sfinti (nu aveau femei si nu consumau carne) se rugau si duceau o viata de pustnici.

    Textele cunoscute în prezent sînt redactate dupa anul 90 al erei noastre cînd si-au canonizat scriiturile prin adunarea de la Jamnia, dar sigur au mai umblat cu melesteul prin ele multa vreme dupa aceasta data.
    Cum va explicati ca in ivrita veche exista un fond lingvistic reprezentînd cam 20-25% ce are ca origine limba filistenilor, sau a getilor din Carpati ? Toate vechile asezari de pe cuprinsul Palestinei au nume mioritice: Ierusalimul (Iera/sfant + salim/pace), Palestina (paleo/vechi + tina/pamant), Arimatea (arimi/locuitorii Getiei + tea/zeita) dar si gradina Ghetsimani (gheti/geti + man/om). Palestina (polei: fiinte supranaturale, ingeri + stina: stâna, locul unde se aduna oile si ciobanii).

    Cu respect,
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  38. Cristian spunea:

    Aş aprecia o replică a dumneavoastră la cele afirmate de mine, bineînţeles cu argumentele de rigoare. Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohooo, Domnule Cristian,
      Trebuie sa va marturisesc, ca atunci cand am primit! si acceptat sa am acest blog stiam in parte cam ce asteapta…si anume un contact virtual cu tot felul de “trecatori”, unii care-mi canta in struna dupa ce au citit cartea, unii care ma critica dupa ce au rasfoit cartea sau dupa ce au citit cu totul altceva, dar oricum au pareri atat de clare si de hotarate incat este imposibil sa fie schimbate, unii care-si dau cu parerea oricum fara sa fi citit nimic din carte sau fara sa fi citit nimic despre nimic. Asa a degenerat interviul de pe RUFON, in care s-au adunat sa-si dea cu parerea tot felul de indivizi atotstiutori, buni la toate, dar … numai PT nu-l citisera.
      Ce sa spun; va apreciez efortul de-a scrie, imi dau seama insa ca liniile noastre sunt aproape PARALELE, si culmea pe aceleasi teme. Am citit lucruri total diferite, sau cel putin, le-am procesat incredibil de diferit. Suntem atat de departe unul de celalalt incat o apropiere, o discutie constructiva, nu cred ca ar putea avea loc decat dupa multa “cerneala” consumata. Va marturisesc ca de-abia –mi gasesc putin timp sa mai scriu cate ceva sau sa mai citesc , asa ca nu am de gand sa intru in nici o polemica cu Dv. De un lucru mi-am dat seama; aveti atata ura adunata , cultivata, fata de un anumit popor, incat locul Dv nu se ragaseste pe acest blog. Speram ca discutiile de aici sa pastreze limitele decentei, respectului, fata de toate elementele PT, si evident fata de toate grupurile etnice luate in discutie. Pot sa constat ca nu ati citit niciodata din ZOHAR, ci poate doar comentarii la Zohar, nici macar Biblia nu ati citit-o, ca sa nu mai vorbim de cartea mea. Eu fac parte dintre acei prosti si dezinformati, vreo 85% dupa cum spuneti, care cred in fenomenul OZN si in continuitatea sa istorica pe acesta planeta. Totodata cred cu putere ca nici o minte omeneasca nu poate concepe o carte ca Zoharul si nici macar ca Biblia, in multe dintre capitolele sale, spre ex Iezechel, caci tot amintiti de el…. Tora este extrem de exacta, sunt astazi numai 132 de variante care difera intre ele cu O LITERA! Cred cu putere ca numele proprii cu care au fost denumite partile componente ale PV, de tip MALCHUT sau BINAH sau KETER sunt denumiri pure extraterestre si nu au nici o legatura cu buricul lumii numit spatial Carpato-Dunarean, ai caror urmasi suntem. Cred cu putere ca civilizatiile au explodat simultan, caci zeii si-au inceput programele de inginerie genetica simultan in Dacia, in Persia , in India, in Caanan, in Egipt etc Nu stau sa fac vreo analiza a tot ce ati scris , caci nu-si are nici un sens… unele ma si intreb de unde le-ati luat…. Cu privire la nr evreilor…. Toate cifrele prezentate de Biblie sunt zic eu exacte si mai mult decat atat interverificabile . Apropo… in Egipt nu au stat patru generatii de evrei ci aproape 20 de generatii ..adica vreo 400 de ani… Cititi macar PT! Prima recolta a fost de 600.000 dar cititi in PT cum au fost obtinuti cei 600000 de compatibili cu Zeii. Deoarece suntem chiar paraleli in discutia noastra, inchei aici mica polemica si amintesc inca o data celor ce vor sa scrie pe acest blog ca o prima conditie ca mesajul sa apara este acea de a respecta conditiile etice ale blogului.
      O gluma doua treaca-mearga, mai fac si eu, dar de aici pana la indignare si jigniri la adresa unui grup etnic este mult. O seara buna si va doresc lecturi cat mai placute si folositoare!
      Cu stima,
      TVM

      Ștergere
  39. Cristian, SD nu poate produce C.S., de aia planteaza populatii pe planete de tip Terra. Un site care te-ar interesa cred c-ar fi montalk.net :-)

    RăspundețiȘtergere
  40. Stimate d-le T.V.Moldovan, apreciez foarte mult cartea dvs si de multe ori ma gandesc ca si dvs.aveti un implant sau ceva de genul, daca ati reusit sa descifrati Biblia si celelalte carti relgioase. Mie una, cartea dvs. mi-a deschis ochii si mi-a dat un nou mod de a gandi. Sunt totusi bucuroasa ca am reusit sa inteleg unde traim,de ce traim, cine si ce suntem. Nu inteleg de ce ceilalti, marea majoritate nu accepta un astfel de adevar care este evident chiar si dupa ce va citit cartea. Este posibil sa aiba de a face cu modul in care le-au fost programat ADN-ul? De ce sunt unii mai receptivi, iar altii deloc?

    RăspundețiȘtergere
  41. Multumesc de mesaj!
    Va asigur ca nu am nici un implant! In spate se afla multa munca iar intamplarea a facut ca sa trec prin scolile necesare intelegerii textelor vechi adica medicina, acupunctura, interes pentru fenomenul OZN, fizica, stiinte exacte, si dintr-o data drag de texte vechi... fara asta nu se poate... in plus, trebuie sa avem deschiderea necesara sa acceptam ca de multe ori am invatat neadevaruri in scoala, ca de fapt logica lucrurilor scoare la iveala un alt adevar. O seara minunata!
    cu stima,
    TVM

    RăspundețiȘtergere
  42. Cristian spunea:

    "Tora este extrem de exacta, sunt astazi numai 132 de variante care difera intre ele cu O LITERA!"
    Stiti ceva, n-ar fi mai bine sa iesiti "la interval" cu ceva dovezi pentru sustinerea acestor afirmatii ? Daca "va tine" dovediti cand a fost scrisa Tora dar nu cu "revelatii", eu chiar acum lucrez la o lucrare tocmai despre acest subiect, asa ca mi-ar placea sa-mi fac un pic incalzirea pe spinarea cuiva. Ce ziceti, o punem ? Asa santem noi argesenii oameni dintr-o bucata, cand ne deranjeaza cineva il luam de urechi si-l scoatem la interval. Si acolo ne aflam care-i mai tare.


    "Nici macar Biblia nu ati citit-o, ca sa nu mai vorbim de cartea mea." Asta a fost SUPREMA. Ohooo, Domnule Moldovan, nici nu stiti ce capodopera ati scos pe piata, zau ! Cred ca si rabinii ebraisti va invidiaza. Tin minte ca acum doi ani am descarcat PT de pe scribd.com, iar dupa ce m-am apucat sa o citesc pur si simplu nici la munca nu m-am dus. D-abia asteptam sa ma trezesc ca sa continui nepretuita lucrare, uneori ma trezeam chiar pe la 5 dimineata atat de nerabdator eram sa aflu finalul. Cand i-am povestit colegului meu de la servici continutul lucrarii, a cazut sub masa de atata ras iar dupa ce si-a revenit mi-a spus: "Asta traieste intr-o poveste. Crezi ca gaseste spitalul Obregia ?" Cand i-am raspuns ca autorul cartii mai este si doctor, ne-am pus pe un ras strasnic...Tin minte ca m-am distrat teribil cu colegul meu in ziua aceea, imi si imaginam starea in care o persoana trebuie sa fie, ca sa scrie asa ceva. Am ras toata ziua aceea cu o pofta teribila si m-am distrat MAXIM. Din acel moment am constientizat ca Dracu' exista cu adevarat, pentru ca numai el poate scoate asemenea capodopere, nimeni altul.

    Sincer, in timp ce iti citesc articolele de pe site dar mai ales "celebra" lucrare PT, parca sant in 1001 de nopti iar dvs. santeti Seherezada. Nici nu stiu cum in mintea unui om incap atatea povesti de adormit copii...Teoria dvs. se bazeaza nu pe dovezi ci pe o insiruire de ipoteze. Mii de ipoteze cusute cu ata alba....medicamenteeee...
    tratamenteee....

    N-am nici o treaba, dar asemenea harababurã nu am mai vazut in mintea unui om, oare cum ati ajuns d-le doctor la performanta asta, v-a luat mult timp ? Pe bune, sustineti niste aberatii de chiar nici nu mã mai pot inspãimanta, doar mã stric de ras. Este hazliu ceea ce sustineti. Mooor de ras ! Aveti orbul gãinii sau orbu’ lu’ Dracu’ ?
    E complicat rãu de tot cu dvs., cred ca ati intrat in lumea INCEPTION, dar ca sa vedeti ca eu sunt prietenul dvs. vã recomand un nume de pe Net cu care rezonati de minune: Drunvalo Melchizedek. Acest stimat domn sustine nici mai mult nici mai putin, ca acest Univers in curand va disparea !!!

    Domnu’ Toni, treziti-va din vis va rog ca a sunat ceasul, este dimineata. Nu mai vorbiti in somn. Aoleu mor de ras…nu mai pooooot !!! Iertati-ma, dar nu mai pot de ras ! Sunteti bestial ! Va doresc sa va treziti din…COSMAR.
    Cred ca aveti nevoie de o camasutsa alba cu manecute lungi.

    P.S. "O seara buna si va doresc lecturi cat mai placute si folositoare!"
    Aceste cuvinte vi se potrivesc dvs. nu mie.

    P.S.S. Sper sa meditati la ceea ce v-am transmis si va astept "inarmat" pana-n dinti. Dar de data asta voi folosi artileria grea. TRUST ME !

    Sincer, incepe sa mi se faca mila de voi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer chiar trebuie sa ne fie mila de noi, indiferent ca facem parte din grupul celor care, ca si tine, Cristian, au ochi dar nu vad, au urechi dar nu aud, sau din grupul celor care, mai citind cate ceva, incep sa auda si sa vada! Felicitari Dl.Toni pentru intelegerea la care ati ajuns si pentru curajul pe care il aveti sa dezvaluiti aceste lucruri ! Imi pare rau ca trebuie sa cititi comentarii de genul celui de mai sus !
      Cu mult respect, Luminita .

      Ștergere
  43. Probabil ca daca ati avea un implant nici nu v-ati da seama, intrucat ar fi unul la nivel energetic, ce ar actiona la nivelul cel mai adanc al subconstientului. V-ar veni, astfel, idei pe care le-ati considera ca fiind proprii, chiar insotite de posibile justificari ale provenientei lor, pentru o mai buna escamotare a determinarii externe.
    "Dragul de texte vechi", aparut brusc, dintr-o data si fara o cauza aparenta, ar putea fi urmarea actiunii unui trigger, programata sa se produca la un anumit moment, bine determinat, al existentei dv. Si, bineinteles, nu sunteti singurul... Dar totusi nu prea multi, sa nu bata la ochi, doar "seminte" aruncate sau "plantate" strategic ici si colo.
    Poate ca "vrajmasul" are interesul ca opinia publica mondiala sa devina contrara "celui de sus", temporar plecat cu treburi dar care urmeaza sa se intoarca, astfel incat sa aiba intregul Pamant ca aliat in lupta decisiva ce urmeaza a se da. Tot mai multe productii cinematografice si literare aparute in ultimii ani par a se alinia acestui obiectiv si o determinare externa, prin implante sau de alta natura, ar putea fi o posibila cauza.
    Asa s-ar putea explica si nivelul tehnologic si stiintific fara precedent la care civilizatiei actuale i s-a permis sa ajunga, ceea ce-i asigura capacitatea de a fi un aliat cat de cat eficient dar fidel, in vederea desfasurarii luptelor acerbe de care vorbeste Apocalipsa. Altfel ar fi de neinteles cum toata crestinatatea s-ar uni si ar trece in tabara adversa lui Dumnezeu, declarand razboi "sfintilor", ceea ce le va atrage pedepse crunte, inimaginabile, printre care si un "seceris" si un "cules de vie", urmate de cele "sapte cupe ale maniei". Cel putin asa profeteste Biblia si nu avem nici un motiv sa nu-i dam crezare.

    RăspundețiȘtergere
  44. Dl. Moldovan,
    Asteptam cu nerabdare urmatoarea dv. carte. Cand sunt sanse sa apara pe piata?

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna ziua d-le Moldovan, am si eu o intrebare in ceea ce priveste cartea dvs. Bun, am inteles, zic eu, in mare, teoria dvs. care pare a fi destul de logica si cu multe probe in acest sens. Am totusi 2 intrebari la care as vrea sa-mi raspundeti, in limita timpului dvs. disponibil. 1) Calatoria in timp: dupa cum spuneati, inseamna o multime de paradoxuri, paradoxul bunicului, de exemplu, nu mai dezvolt. O sa dau totusi un exemplu, daca acesti extraterestri ar dori, ar veni aici pe pamant inainte sa va nasteti dvs. si v-ar omora parintii sa nu va nasteti dvs. sa scrieti cartea, sau v-ar elimina direct pe dvs. la varsta adolescentei sa zicem. Totusi nu au facut-o...e greu de crezut ca o actiune o data intamplata in universul asta ar putea fi data inapoi ca o banda, ca si cum nu s-ar fi intamplat si/sau eventual rescrisa. Astept o explicatie sau o parere, aici nu am fost convins. 2) Sufletul, corpul spiritual, o zic cam toate cartile sfinte, este permanent, vesnic, indestructibil etc. Si atunci cum se face ca vorbim de focul nuclear care-l curata si-l distruge, cum se poate sa-l distruga daca e eteric, daca nu e material? Daca nu exista un Dumnezeu veritabil (cum sugerati dvs.) care sa fi creat sufletul si sufletul (aka ADN MN, sinele suprem) si pe deasupra sufletul mai poate fi si distrus, pai atunci...ajungem iar la cauzalitatea primara...cine sau ce a creat sufletul/universul...sau acesta exista asa in galaxie de capul sau?! Teoria dvs. e interesanta, e captivanta, dar nu raspunde la intrebarile fundamentale, de unde venim, unde ne ducem, suntem sau nu vesnici ca si constiinta/suflet si care este cauza primara a existentei, a universului. Eu as spune, domnule Moldovan, cu tot respectul, ca o entitate diavoleasca v-a manipulat sa scrieti aceasta carte, sa o credeti si sa incercati sa convingeti si pe altii, la un nivel desigur cat mai stiintific cu putinta. Eu as zice sa mai reflectati, poate va veti da seama ca ati fost de fapt manipulat de o forta malefica. Facand asta, ar trebui sa acceptati ca nu exista extraterestri ci doar ingeri si demoni, Dumnezeu si Satan, ingerul rebel, descris bine de Biblie, singura carte adevarata (nu Coranul, nu Bhagavad Gita, nu alte tampenii scornite tot de Tatal minciunii, Azazel). Cu respect, un sibian care nu crede in reincarnare, new age si alte minciuni ale lui Satan, toate manifestarile fiind o dovada ca traim intr-adevar zilele de pe urma, conform spuselor Bibliei!

    RăspundețiȘtergere
  46. D-le Moldovan, sunt un fan al cartii dvs. Cand zic "fan", va rog sa intelegeti ca am citit cartea dvs din scoarta in scoarta. E adevarat, o editie din urma cu 10 ani. Nu sunt neaparat la curent elementele pe care le-ati adaugat intre timp. Cred ca aveti una dintre cele mai complex fundamentate teorii legate de originea, evolutia si viitorul speciei umane. Aveti darul de a realiza foarte multe corelatii si de a raspunde la multe intrebari.

    Nu stiu daca veti avea timp sa imi raspundeti, dar va voi adresa 3 intrebari:

    1. Care este legatura dintre "space serpents" si fenomenul OZN?, si daca exista vreo legatura cu PT. De balauri, zmei am citit cu totii de mici copii, in basme, dar se pare ca au fost si reperati/filmati in starturile superioare ale atmosferei, adeseori in compania unor nave de tip OZN.

    2. Din editia 2000 a cartii dvs. am retinut ca, de fapt, Iisus este un actor care da aceasta reprezentatie a crucificarii pentru diferite programe de inginerie genetica, pe axa timpului, pentru "a arunca in aer" alte programe de inginerie genetica. Totusi, dupa mai multi ani, ma roade o intrebare. Daca Iisus nu a inviat, ci a fost de fapt anesteziat, atunci cum explicati invierea lui Lazar? Toate evangheliile vorbesc clar despre aceasta minune a invierii lui Lazar, si aici nu este nimic interpretabil fiindca textul biblic zice clar despre Lazar : "este mort de patru zile, trupul ii miroase". Si Iisus l-a inviat. Cum explicati?

    3. Sunteti familiarizat cu lucrarile lui Jordan Maxwell asupra simbolurilor pe care le "caram" de-a lungul istoriei, de la un text sacru la altul? Este compatibila munca acestui autor cu teoria dumneavoastra?

    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  47. Dacus
    Pe site-ul 'Secretele lui Lovendal"se prezinta foarte scurt aceasi tema , expusa sub alta forma .

    http://www.lovendal.net/wp52/extraterestrii-gri-sunt-ingerii-pazitori-care-au-grija-de-noi-in-timpul-vietii-dar-cu-scopul-malefic-de-a-ne-inhata-sufletele-dupa-moarte/

    RăspundețiȘtergere
  48. Au trecut 12 ani ca si semintiile lui Israel de la publicarea cartii dvs.se pare ca ati anticipat corect ca din ce in ce mai multi oameni cautand adevarul l-au descoperit in aceasta carte.Am incercat sa-i gasesc cusur cartii dar nu l-am gasit,este o munca deosebita si va felicit.
    Sentimentul cu care am ramas este ca ceva lipseste din tot angrenajul ma refer aici la captarea Cs si aparatura folosita.ma depaste intelectual si senzorial si nu pot construi cu mintea mea ceva care sa corespunda.
    Este extraordinar cum ati reusit sa decodati biblia si celelalte texte,primul sentiment a fost devastator.daca mai aveam in interiorul meu ceva ce tinea de Dzeu s-a spulberat.Nu am reusit sa inteleg Biblia niciodata,am citit pasaje din ea in ani si nu am putut sa accept din partea nici unui om care se lauda ca o citeste zilnic decat ca traieste manipulat de religie.Aceasta carte mi-a intregit tot ce am citit si vazut in ultimii 5 ani de cand caut adevarul.intradevar curcubeul nu a detectat o lipsa a credintei pentru sunt inca multi,foarte multi care cred si inghit tot ce li se da.
    Intradevar cartea m-a zguduit dar m-a facut mai puternica.sunt pregatita pentru un viitor ce nu il cunoaste dar il anticipam.Totii ochii sunt pe berbecul din Suza acum,Irakul a fost anihilat momentan,2006 nu a venit cu nimic spectaculos,miroase a praf de pusca de vreo 15 ani si totusi se tine cu dintii de o pace care ne prelungeste viata.Pe cand o noua carte?

    RăspundețiȘtergere
  49. Am citit si eu cartea dumneavoastra domnule Moldovan, si inca de doua ori. Si la inceput mi s-a parut colosala. Aveam ceva informatii depsre cele scrise de dumneavoastra, deoarece citisem alte carti inainte cum ar fi Gods Of The New Millennium - The Shattering Truth of Human Origin, The Greatest Story Never Told: A Scientific Inquiry into the Evidence of the Fall of Man from a Higher Civilization in Antiquity. Eu am fost intodeauna interesat sa aflu, cine suntem noi oamenii si de unde venim. Am citit Biblia de mic si am recitit-o in diferite perioade a vietii mele. Am citit Biblia in trei limbi: Romana, Franceza, si Engleza. Dupa ce v-am citit cartea, v-am cautat pe internet, ca sa va intreb unele lucruri, dar nu v-am gasit. Acum citeva zile am gasit acest blog, si inainte de a scrie, am citit toate postarile. Pe mine ma intereseaza adevarul despre omenire, si am citit, si citesc tot felul de carti. Sunt un cititor inrait. Cred ca exatraterestrii exista, sunt o gramada de dovezi in acest sens. Eu am ajuns la existenta extraterestrilor cautind sa inteleg cine este Dumnezeu, si de ce ne-a facut. Prima mea observatie cu privire la Dumnezeu este ca acest Dumnezeu s-a invaluit intr-un mister total. Oare de ce?
    Cui folosete acest mister? Mie mi se pare ca acest mister este folositor celor rai, necinstiti, care ne manipuleaza pentru a ne controla. Pentru mine Biblia este impanata cu minciuni, pentru a face aceasta manipulare posibila.
    Eu m-am nascut intr-o familie de penticostali, si la scoala, elevii imi spuneau pocaitul, asa in deridere. As putea sa va spun multe despre copilaria mea, care desi a avut parti negre, a avut si parti luminoase. Cind ramaneam cu cartile mele, pe care le citeam cu nesat. Eu am inteles din cartea dumneavoastra ca Dumnezeul din Biblie este un extraterestru.

    RăspundețiȘtergere
  50. Domnule Toni Victor Moldovan fac parte din categoria "trecatorilor ce va canta in struna dupa ce au citit cartea" (PT), am descoperit blogul dvs abia acum si deja "m-am pus cu burta" pe "PIG in India"
    1. Respect pentru avizarea dintru inceput astfel incat cei credinciosi, fericiti, multumiti s.a. sa nu citeasca PT.
    2. Multumiri pentru informatiile ce mi-au umplut foarte multe goluri, probabil si altora ca mine care continui sa cred in Dumnezeu desi am avut dintotdeauna sentimentul ca nu sunt chiar toate in regula cu cele ce vrea Biserica sa credem, si ca pe ici pe colo mai gasesti ba o balba ba o cusatura cu ata alba? Mi va imaginez zambind, dar fara sa insir o pleiada de nume de mari sustinatori ai credintei (nu dati cu pietre, nu am scris "ai Bisericii"), care vad in a crede ceva pozitiv pentru omul de rand, ma opresc doar la A. Toffler care, desi ateu, opina ca omul este facut (creat, programat) sa adere in plan spiritual la un sistem stabil si fie-mi iertat la ce sistem mai stabil poate adera cineva decit la cel al lui Dumnezeu ? Zau ca am savurat cartea dvs, continui sa-i fiu recunoscator celui ce mi-a dat-o, fiind prieteni avem deseori discutii pe marginea ei si chiar am redeschis-o recent cautind ceva ce nu intelesesem bine la prima lecturare, mai mult, acum citesc PIG in INDIA, dar in acelasi timp cred ca deasupra informatiei pe care o stapanim, care este setea de conoastere, implinirea ne-o aduce numai Adevarul revelat al lui Dumnezeu ( asta face in fond diferenta dintre masoni si crestini, nu-i asa?).
    3. Semne de intrebare d-lui Cristian din Arges care incepuse a ma uimi cu noianul de informatie , hai s-o numesc revolutionara, si sfirseste lamentabil prin raspunsul din 09.Sept.2012 scris intr-o nota strident de diferita.

    Va stimez pentru toata muca aceasta, "revelata prin implant" (dupa cum opina alt corespondent ceva mai sus)sau nu. Eugen.C

    RăspundețiȘtergere
  51. Va salut, domnule Moldovan. Sunt acelasi fan al cartii dumneavoastra care a citit-o “din scoarta in scoarta”, sau, mai bine zis “pagina cu pagina”, asa cum ati recomandat dumneavoastra. Va urmaresc de ceva vreme cu mare interes postarile de pe blog. In urma cu ceva timp v-am adresat pe blog trei intrebari. Nu mi-ati raspuns la ele. Cel mai probabil nu ati avut timp. Vin cu alte provocari, anume cu alte 3 intrebari. Daca veti reusi sa imi raspundeti dumneavoastra bine, daca nu…iarasi bine, cine stie, poate un alt fan care a studiat mai pe larg materialul dumneavoastra sau mai bine documentat ca mine, va reusi sa imi faca ceva lumina pe aceste subiecte.

    Am crescut cu cartea dumneavoastra. Am invatat sa scriu citind din cartea dumneavoastra. Acum, la aproape 12 ani de la momentul in care am citit “Avertismentul”, vin cu alte intrebari la dumneavoastra. Calea spre adevar este tare anevoioasa. Nu vreau sa intru in dezvoltari filozofice, oricum nu este domeniul meu de baza, dar vreau sa va spun faptul ca, din multe directii din care m-am documentat si sub umbrela multor nopti pierdute in cautarea acelei franturi de adevar cu rol de “cheie”, am ajuns la umila concluzie ca o cale dreapta spre adevar se poate contura numai incercand a elimina neadevarurile. Spaland “gandurile negre”. Nu stiu daca acestea se pot radia din CS, dumneavoastra poate stiti mai bine. Pana la urma am ajuns sa fiu sceptic. “Trust no one”. Dar acolo unde este logica, increderea tinde sa creasca.

    Iata care sunt cele 3 intrebari:

    1. Din analiza Apocalipsei, precum si din cele expuse de dumneavoastra, rezulta clar ca Dumnezeu este o superfiinta de MN, formata din sapte corpuri spirituale. Ulterior ati afirmat cum ca Dumnezeu ar avea 12 corpuri spirituale, analoage celor 12 semintii ale lui Israel – cele 12 standarde genetice. Deci, pana la urma cum stau lucrurile? 7 “facle” sau 12 “facle”? Si daca tot sunt aici va mai intreb cum vedeti sau cum ati regasit in analizele dvs. ca s-ar prezenta echivalentul in MP al lui Dumnezeu, adica Mielul? Un computer anorganic sau organic, biologic?

    2. Daca analizati prima parte din Facerea veti constata (daca nu ati constatat deja) ca oamenii, inainte de potop, erau vegetarieni. Ei mancau “iarba pamantului”. Dupa potop, Dumnezeu le spune lui Noe si urmasilor acestuia ca pot manca si produse de origine animala, in special carne. Ce-i drept, cand consuma carne sa aibe grija sa nu manance sangele, ci “sa-l scurga pe pamant si sa dea pamantului viata inapoi”. Citarile cu ghilimele le dau intr-o varianta aproximativa. Puteti gasi usor versetele. Are vreo legatura alimentatia vegetariana / nevegetariana cu PIG? Vechiul standard genetic, distrus in potop, era al unor homo sapiens sapiens proiectati genetic sa se alimenteze vegetarian?

    3. Legat de istoria sfarsitului de program, raportat la editia din 2000 a cartii, cea pe care o am, va semnalez o mica inadevertenta. Dupa ce ati precizat de mai multe ori ca ceea ce a “vazut” Daniel, inclusiv “berbecul” din campia Susa, sunt franturi ale unei istorii viitoare de dupa atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului, dupa cateva pagini afirmati ca, de fapt, insusi “berbecul” din Susa ar avea un “corn” rezervat atacului nuclear asupra Ierusalimului. Deci o contradictie! Lasand acest aspect “birocratic” la o parte, se pare ca Irakul nu are momentan cum sa atace Israelul. Dar, oare cat de indepartate sunt vedeniile lui Daniel? Intrebarea mea (neretorica) este urmatoarea: nu cumva “berbecul” din Susa marcheaza atacul nuclear iranian asupra Ierusalimului? Acum vine intrebarea de zece mii de dolari: ar trebui sa ne ingrijoreze aceasta interpretare a profetiei, in conditiile in care, actualmente, Iranul a amenintat ca va ataca Israelul daca SUA ataca Siria? Dupa cum vedeti sunt, in fapt, mai multe intrebari. Ar trebui sa fim ingrijorati? Suntem pe cale sa intram in ultimele “70 de saptamani”?

    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna ziua !
    D-le Moldovan !
    Expunerea dvs privitoare la decodarea Bibliei, Coranului si altor scrieri religioase pare a fi adevarata. Este foarte captivanta. Insa se nasc foarte multe intrebari carora nu8 le vom gasi raspuns in aceasta viata. Una dintre acestea ar fi : Care este adevarul privind originea si dezvoltarea vietii pe Terra, in special a vietii umane ?
    Este clar ca ati bulversat constiinta a milioane de romani prin aparitia si publicarea editiilor PT dar , cineva trebuia sa o faca deoarece prea suntem tinuti in intuneric si dogme. In acelasi timp suntem manipulati in fiecare clipa de sistemul ce ne-a incorsetat. Acest sistem mondial, prin elita financiara, economica, militara etc ne-a planificat in amanunt vietile noastre """libere""", ne-a trecut prin sclavagism, feudalism, capitalism, socialism, comunism iar acum este cert ca ne pregateste pentru o dictatura mondiala. Nu se mai tine cont de experienta trecutului pentru a aplica in viitor doar ceea ce este constructiv si benefic pentru planeta si populatie.
    Ceea ce va rog este ca la o urmatoare editie a PT sa explicati sau sa va exprimati convingerile daca la baza creatiei Universului sau Universurilor exista un Creator ( care poate fi numit si Dumnezeu ). Aceasta pozitie a dvs ar fi necesara deoarece multi din cei ce va accepta sustinerile se intreaba : Mai exista totusi Dumnezeu daca de 35.000 - 50.000 de ani CDM - SD a preluat sub control galaxia Calea Lactee si planeta Terra ? Mai are sens mentinerea credintei in Creator, in Dumnezeu, daca comezile se afla in mainile CDM - SD ?
    Cu deosebit respect, al dvs sustinator, Manoila Alexandru - manoilaalexandru07@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  53. Domnule T.V. Moldovan, v-am citit și eu cartea "Programul Terra - un atentat extraterestru asupra omenirii" și mi-a plăcut dar, încă mai am o sete de noi informații, suntem deja în 2014 și observ că nu ați mai revenit cu informații noi de ceva vreme. Pe când o să fim privilegiați cu noi relatari - păreri actualizate la momentul de față ? Cu stimă ! Aștep cu nerăbdare noutăți în 2014...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragi cititori, anonimi sau neanonimi, am cititi si eu catea d-lui T.V. Moldovan si la fel ca d-voastra am o sete de noi informtii. Dl. T.V. Moldovan nu a mai scris pe acest blog de cam prea mult timp si ma ingrijoreaza acest lucru pentru ca ori nu mai are cu ce sa ne impresioneze ( desi noi asteptam variata imbunatatita a primelor doua carti cu noutati la zi ) ori Doamne fereste ceva i s-a intamplat si nu mai este lasat sa publice astfel de lucrari !

      Ștergere
  54. Domnule Toni Victor Moldovan, cred că nu mai este necesar să mai mă descriu (cum am făcut în postările anterioare), fiindca deşi vă scriu de sub umbrela anonimatului, vă puteţi da acum facil seama cine sunt după modul în care pun problema şi maniera în care v-am adresat întrebările anterioare. Nu am primit până acum niciun raspuns la ele aşa că nu văd altă soluţie viabilă pentru demersul meu, decât pe aceea de a...."plusa" cu alte întrebări.
    Iată întrebările:

    1. Ati afirmat in carte faptul ca spiritele sau sufletele celor decedati orbiteaza Terra. De ce neaparat orbiteaza? Nu pot “umbla” pe pamant? Si ce se intampla cu corpurile spirituale ale animalelor? Plantele au corpuri spirituale? Din studiul cartii dumneavoastra, care citeaza autori renumiti din domeniu, am inteles ca viul in general este caracterizat de: MP – Energie – MN. Deci animalele si plantele ar trebui sa aiba CS (MN). Imi puteti confirma aceasta concluzie?

    2. Am retinut nuanta sub care interpretati “painea” biblica. Tind sa fiu de acord cu dumneavoastra, gratie argumentelor logice pe care le-ati adus aici (si nu numai, pe tot parcursul cartii). Ce credeti ca a vrut sa spuna ilustrul artist Valeriu Sterian in piesa “Cantec de oameni”, atunci cand zice “E timpul sa intelegem ca painea naste paine!”?

    3. Am identificat numeroase argumente in favoarea teoriei conspiratiei care afirma ca imaginile preluate de americani de pe Luna ar fi trucate. Atat pozele cat si imaginile filmate. Cred ca sunteti familiarizat cu aceasta teorie. Ba inca exista argumente care arata ca intregul program spatial APOLLO a fost o mare minciuna. Cu toate acestea, in PT dumneavoastra sustineti nu numai ca au fost americanii pe Luna, dar au si reperat acolo nave de tip OZN. Cum credeti ca au reusit sa treaca, cu tehnologia anilor 60’, prin centura de radiatii van Allen?

    4. SD nu poate sa capteze CS ale ingerilor decedati? De ce ar mai avea nevoie de alte CS? Nu poate merge pe o “reciclare” perpetua prin sistemul CDM – RV – PV? Sau este nevoie de “materie negativa proaspata”?

    5. Ce părere aveţi de emisiunea "Ancient Aliens", difuzată de History Channel? Realizatorii au vreun interes în a expune adevarul către publicul larg, sau rolul emisiunii este acela de a ne manipula, combinând adevăr şi minciună, pentru a ne zăpăci?! Constituie această emisiune un "element de program", o cheie de control (mă rog)?

    Vă mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  55. Judecatori 2:14,15 ...... d-nul s-a aprins de MANIE ; mana d-nului era impotriva lor ca sa le FACA RAU . Judecatori 2:20 ....... atunci d-nul s-a aprins de MANIE . Jud. 3:8 ...... d-nul s-a aprins de MANIE ..... si i-a VANDUT ......... si continua asa intr-o maniera prosteasca pe pagini intregi . Manie , manie , manie ! Pacaliciul e un prost daca el crede ca dupa ce citim povestile cu curve si cretini , homosexuali si incesturi , juraminte pe penis si multi hemoroizi la cur , crime pasionale si crime savarsite cu sange rece , sacrifici umane pe rug ( Ieftae ) si jertfe de animale ( satisfacere olfactiva libidinoasa cu grasimi slana si sorici ) , omorarea unor copii( Elisei ) si omorarea unui om pt un brat de lemne , blesteme si minciuni grosolane ( Iona ) si multe crime savarsite de un MANIOS ( bombe nucleare sau/si bombe cu napalm care " cad " cica din cer ) ........ noi , eu o sa-i cad la picioare si-o sa-l preamaresc/iubesc . Mai mult , e un mare laudaros ( se lauda singur si chiar cerseste singur acest lucru ) are accese de gelozie si se jura : " Pe viata Mea " ( ca gaborii ) plin de sine si infumurat . Cata desconsideratie are fata de noi daca cu atata nonsalanta isi descrie faptele abominabile , reprobabile ca mai apoi sa ne ceara senin Sa-l Iubim . Imi jigneste inteligenta , sincer . Om fi noi vite in opinia lui dar iata ca opera critica creatorul . Si pe buna dreptate ! Am incercat sa-mi fac o imagine cu " el " si imi place sa cred ca , chiar am reusit sa o fac . Musai ca-i NEGRU si URAT foc, de aceia la aruncat pe Lucifer din cubul sau pt ca e Lumina ( ceea ce nu e - el ) si frumos . Si asa cum bine se descrie singur .... ii si al-dracului de gelos si nu a mai suportat lumina ce-i statea in preajma , pt ca il orbea si intrau prea des in contrast si-l eclipsa pe URATU' . Daca are " calitatile " pe care le-am enumerat putin mai sus , cu siguranta ca e si Diabolic si nu a facut altceva decat sa substitue numele lui cu a lui Lucifer . Atunci cand vedem o imagine cu satan , de fapt il vedem pe " stapan " ...... asa reuseste el se ascunda , inca de la inceputuri . Multi s-au intrebat de ce nu exista o imagine cu el . Pentru ca desigur , e URAT si RAU si el stie asta ....... si-atunci se duce de rapa tot planul lui hidos si nu o sa-l mai credem . Si-atunci , cum se face ca pe pamant - in contrast cu planul " divin " - sant mai multe fiinte care intruchipeaza intr-adevar bunatatea si iubirea ........ ? Nu e oarecum nefiresc sa regasim la noi aceste calitati si la d-zeu , NU ...... ???! Parca el trebuia sa fie Lumina si Bunatatea , Blandetea si Altruismul ......... la el trebuia sa le GASIM ! Inchei intr-o lumina optimista spunand urmatoarele : sant linistit , i-am vazut planul ( il cunosc ) stiu la ce sa ma astept si sant bucuros ca pot sa-l SABOTEZ . Am decis sa nu am urmasi ( impreuna cu sotia mea ) si nici nu pot sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca in urmatorii 50-100 de ani nici un pamantean nu ar mai procrea . Ups . Amandoi sant niste monstri - si cel de sus si cel de jos - sant din aceiasi samanta ( acum certati ) si noi santem creatia lor dupa care ravnesc . Domnilor , sa-si puna pofta-n cui ! Stefan

    RăspundețiȘtergere
  56. domnule T.V. Moldovan,mai existati, ce se întâmplă de nu mai postați nimic !? v-a făcut cumva de petrecanie cineva, "Doamne" ferește sau "Lucifer" ferească ! oare care dintre ei este mai bun, sau amândoi își văd interesul? probabil că noi suntem la mijloc...!

    RăspundețiȘtergere
  57. Domnule Toni Victor Moldovan am pastrat pentru final cele mai "tari" 4 intrebari. "Careul de asi" daca doriti! Pana acum nu am primit feedback. Dar speranta moare ultima. Ma opresc totusi aici, intrucat a persista in ceva fara niciun rezultat denota o ...problema ca sa ii zic asa :) In fapt nu este vorba decat de setea de cunoastere, dar nu vreau sa bat la usi blocate. Intrebarile:
    1. Corpul spiritual al unei persoane decedate, deci un CS neracordat la vreun trup, are capacitatea de a dormi? Ma gandesc ca si un CS structurat in MN, materie subtila, format din tahioni (corect?) ar avea totusi nevoie de o “incarcare” din energia universala sau eterul universal. Zic bine? N-am o pregatire de specialitate aici, doar multa pasiune! Daca rationez “pe langa”, asta e! Oricum ceea ce stiu este ca stiinta oficiala nu recunoaste inca tahionii sau materia subtila. Ma intereseaza ce spune stiinta alternativa. Nu stiu daca sunteti familiarizat cu munca depusa de d-na Patricia Sousa. Dansa este director al Centrului Educational din Londra, Academia Internationala a Constientei. Stiinta si practica in care dansa activeaza se numeste projectologie sau “out of body experiences”. D-na Sousa a afirmat la o conferinta ca in somn spiritul nostru ori doarme, ori paraseste corpul si calatoreste. Aceasta este decorporalizarea. In fin, nu vreau sa intru in multe detalii….poate un CS sa doarma? Si ce a vrut sa zica apostolul Pavel despre unii din zilele lui ca “au adormit in moarte”? Este vorba de 1 Corinteni 15:6.

    2. Care este explicatia pentru jertfele pe care le faceau evreii in antichitate, inainte de venirea lui Isus? S-ar putea inca sa mai aduca jertfe de animale, in religia lor mozaica, nu stiu! Dar de ce le cerea Dumnezeu sa omoare animale, iar marele preot intra cu sangele in templu si stropea? Ritualul este descris ca fiind ceva foarte important. Care este parerea dumneavoastra? Intrebarea care se pune, prin urmare, este aceasta: daca lupta zeilor nostri s-a dus dintotdeauna pentru CS, atunci de ce avem, la atatea religii, atatea ritualuri care reclama sange? De ce le-a cerut Dumnezeu lui Noe si urmasilor acestuia sa nu consume sange? De ce satanistii beau sange? Care este marele secret sau “bai” cu sangele? Este doar o metafora sau are o relatie mistico-metafizica cu CS? (Sigur are, dar in ce sens?!)

    RăspundețiȘtergere
  58. 3. Sunteti familiarizat cu lucrarile lui Michael Tsarion? Sau David Icke? Sau Zecharia Sitchin? Cum le-ati caracteriza? Stiu ca sunt cam multe intrebari. David Icke este cu reptilienii. Zecharia Sitchin este cu Annunaki. Conform acestui autor, Annunaki au venit pe pamant si au creat pe om ca sa munceasca (sclav) pentru extragerea aurului. Sincer sa va spun nu am analizat cap-coada munca acestor autori. Michael Tsarion mi s-a parut un autor mai complex. Fiind de formatie umanista, din cate am putut eu sa deduc (dumneavoastra ca medic deduc ca sunteti realist), evident ca munca sa difera ca abordare de PT. Insa el preia si continua munca lui Jordan Maxwell, legata de: ocultism, manipulare subliminala, simboluri vechi, astroteologie, societati secrete, etc. De la el am aflat detalii legate de Atlantida, Lemuria….Ce este interesant este ca niciunul dintre acesti autori nu pomeneste de SD. Tsarion, de exemplu, argumenteaza ca urmasii vechilor atlanti ar fi cei care conduc lumea. Produsul lor genetic, un fel de Adam I, o fiinta asemanatoare ca si capacitati cu ei (atlantii), s-a razvratit si, in urma unui razboi, a fugit si a format Lemuria. Evident e vorba de o intreaga populatie crescuta de atlanti, care s-au razvratit si au devenit lemurieni. Acestia sunt simbolizati de “Sarpe”, care a ispitit pe Adam II si pe soata lui, Eva, produse genetice inferioare lemurienilor; atlantii si-au luat masuri de precautie de aceasta data, nemaiinzestrandu-i pe oameni cu aceleasi capabilitati cu care i-au inzestrat pe lemurieni. In fin, sunt multe de spus. Atlantii s-ar lupta pentru a evada de pe Terra, de unde avem progresul tehnologic al epocii in care traim. Evident, in umbra, cecetarile organzatiilor secrete se concentreaza pe “spargerea” campului magnetic, a centurii de radiatii care inconjoara pamantul si care ii tine prizonieri. Cred ca d-l Tsarion a scris o carte in genul cartii dumneavoastra. Se confirma asadar ce ati spus, anume “ca se scriu si alte carti” tratand aceste aspecte capitale pentru viitorul omenirii. Pacat ca nu exista comunicare intre autori…intre dvs. si Michael Tsarion, de exemplu. Ar mai fi o intrebare. Dumneavoastra de ce nu ati spus in PT nimic de Atlantida?

    4. Va este cunoscut autorul Ovidiu Dragos Argesanu? Gasiti carti ale dansului la orice taraba. Cartea dvs. se afla si ea pe acolo, dar mai “in spate”. Dansul este psihiatru, parapsiholog, psihanalist, s.a. Face parte din clasica grupa a autorilor de teorii alternative care abordeaza lucrurile prin prisma misticismului, a binelui si a raului. Vorbeste de vieti anterioare, de regresii (hipnotice?), reiki, magie, etc. are o intreaga poveste despre Dumnezeu si Satana, fundamentata pe religie dar nu religiozitate. S-ar putea sa stiti la cine ma refer. Are un site pe care se gasesc multe informatii despre activitatea sa. Dumneavoastra, prin contrast, mergeti pe o abordare stiintifica, fundamentata pe genetica. Va dati seama cum ma simt eu ca sceptic: ca intre ciocan si nicovala! Evident, inclin sa cred teoria dumneavoastra, fiindca mi se pare ca aduce mai multe argumente. De aceea, va intreb: care e “faza” cu acest autor? Este un “prorooc mincinos”? Are vreun implant? Are o carte intitulata “Cele 7 peceti”. Dumneavoastra ori dansul, unul din doi este pe langa! Ma scuzati ca sunt atat de transant, dar adevarul nu poate fi atat de ….dual. Gasiti pe youtube unele prelegeri ale domniei sale. S-ar putea sa va amuze ce explicatie aduce dansul pentru cei 144 000 alesi. Care este parerea dumneavoastra?


    Multumiri. Astaptam toti cu interes noua editie!
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  59. Publicațiile ne introduc într. o zonă de cunoaștere pentru cei mai mulți dintre noi, străină. Suntem tributari multor aspecte din viețile noastre, de aceea lectura acestor cărți trebuie făcută cu o anume detașare, respectiv abordare strict obiectivă a istoriei și științelor. Decriptarea este cea mai grea misiune pentru oricine, primele exemple sunt din lumea arheologiei, vezi doar descoperirile din Egipt și munca uriașă de traducere a textelor, etc. Faptul că ați stârnit curiozitate în rândul multor categorii sociale, denotă respectul pentru munca dvs uriașă de cercetare și câștigul în sensul percepției de mesaj clar :nu fiți ignoranți! Am ajuns la jumătate de drum cu lectura ultimelor 3 cărți de anul acesta, prima fiind devorată în decembrie 2009 în mai puțin de 5 zile. Vă mulțumim pentru anunțul de e-mail fără de care nu am fi știut de ultimele noi apariții atât de prețioase din toate punctele de vedere. Este foarte dificil aici să așterni sutele de păreri, concluzii, șa. Important însă cum am mai spus anterior, că v. ați făcut înțeles pentru o parte dintre cei doritori de cunoaștere a lumii în care trăiesc. Plaja de cercetare este infinită, munca dvs asiduă este de admirat și cu siguranță deloc întâmplătoare pentru ambele tabere :autor/i și cititor/i. De profesie cercetător istoric în domeniul muzeologiei/muzeografiei/evului mediu, am rămas deseori surprins să constat de. a lungul carierei următorul aspect :medicii în mod special specializarea chirurgie, manifestă un interes foarte mare pentru disciplina istorie și domeniile ei diverse de cercetare. Nu poate evident decât să te bucure o astfel de constatare! Vă dorim sănătate și putere de muncă în continuare! Vom reveni cu detalii privind nelămuriri sau de ce nu, concluziile postlectură. (cred că nu mai e cazul să menționăm faptul că obligatoriu avem fișele de lectură, schițe, pagini importante, întoarceri la text, etc!) Cu stimă, R R muzeograf și prof. N G

    RăspundețiȘtergere