.

meniu orizontal

luni, decembrie 11, 2017

In privinta noii editii a Programului Terra

Va salut Domnule Anonim si va salut pe toti ceilalti care asteptati noua editie!Noua editie in pregatire de atatia ani trebuie sa mai astepte sper eu numai cateva luni. In ultimii ani nu am mai avut un timp continuu de concentrare asupra acestui subiect. Mi-am desfasurat activitatea zilnica de spital si anii doar au trecut... in plus, personal sunt edificat asupra acestui subiect ... in felul meu , bineinteles si am pierdut in parte motivatia de a comunica si altora ceea ce gandesc. Foarte probabil asta vine si modul in care multi dintre cei  care au scris pe blog sau in alte spatii au inteles cate ceva si mai ales au inteles sa comenteze fragmente disparate de informatie. Trebuie sa spun totusi ca informatia ZOHARULUI ramane fascinanta pentru mine si este decodata in acest moment in proportie mare... greu de exprimat in procente.... 60% - 80%? mintea umana neavand timpul necesar in acest ciclu de de dezvoltare umana sa decodifice totul. Si totusi, eu cred ca am reusit o analiza apropiata de adevarul pe care EI vor sa ni-l comunice. Este atat de complicat, incat volumul in care ar trebui rescrisa informatia este urias.... Si ... cine l-ar citi? Cati dintre Dv ar avea rabdarea sa parcurga un astfel de volum? Cand am scris prima editie a Programului Terra... haha.... acum 20 de ani,  ma gandeam ca foarte putini vor cumpara cartea... Am gresit... cartea a fost masiv cumparata, iar dintre cei ce au cumparat-o poate numai jumatate au reusit sa o termine de citit, iar dintre acestia poate un sfert au si inteles mesajul meu. Din editia veche nu se mai gaseste nici un exemplar pe piata. Am refuzat retiparirea lui chiar daca distribuitorul de carte a comandat mereu cel putin inca 1000 de exemplare aproape in fiecare dintre anii trecuti. Daca as fi facut-o, ar fi fost oarecum in neconcordanta cu ideile actualizate privind PT, aspectul financiar al productiei de carte fiind pentru mine total irelevant. Sunt un utopic, nu-i asa? Nu in ultimul rand fostele editii sunt piratate suficient pe net si oricine le poate descarca in computer.


Cu noua editie ipotetica deocamdata, lucrurile stau diferit... Chiar si mie, care zic eu in momentul de fata jonglez cu notiunile ZOHARULUI, imi este greu la reluare sa descifrez si si urmaresc atent sirul ideilor pe care chiar eu le-am scris, caci volumul de informatie este urias.... Cine are timp pentru asta si dorinta de a incheia un pact propriu cu sine insusi pentru a descifra drumul propus de mine?
Daca noua editie va apare, probabil se va vinde intr-un tiraj relativ mare, dar putini vor fi cei care vor termina de citit. Sa nu credeti ca mie imi este usor de scris si de descifrat ...  au fost probabil mii de ore de munca asidua, pentru ca munca a fost reluata de la acelasi pas batatorit de o multime de ori....De fiecare data cand reluam problema, dupa cateva zile, timpul meu liber expira...
 In primavara asta .... se pare ca voi avea pentru prima data in ultimii ani un timp continuu - cateva saptamani numai pentru mine , timp in care teoretic, ar trebui sa reusesc sa pun cap la cap ceea ce deja am scris si eventual sa mai completez pe ici pe colo, astfel incat sa va ofer o editie macar si preliminara a unei viitoare editii detaliate. Hm... asta daca nu apar alte evenimente nedorite.
Noua editie va fi probabil fascinanta, caci cine o va citi-o si o va patrunde nu va mai avea apoi dubii! Totul va fi limpede, dar din pacate extrem de complicat, cel putin in ceea ce priveste detaliile programului de inginerie genetica.
O seara frumoasa si pe curand!
Cu drag,
Toni Victor Moldovan

8 comentarii:

 1. Bună ziua cu mult respect,
  Am căutat cu disperare varianta tipărită a cărții dar nu a fost posibil să o cumpăr, pur și simplu nu există. Am citit-o descărcată de pe net, fără imagini. Am parcurs-o încet, în două săptămâni, rumegată bine. Datorită informațiilor pe care le avea deja din alte surse, fiind foarte interesat de subiect, cred că am înțeles într-o proporție mulțumitoare ceea ce transmite cartea. Așteptam cu nerăbdare vești despre dumneavoastră și bă bucur nespus că ați reluat comunicarea și mai ales că este posibil să primim noi informații. Vă doresc sănătate, putere de muncă și vă mulțumesc pentru ceea ce ne oferiți!

  RăspundețiȘtergere
 2. Alaturi de respectele mele profunde si multumirile de rigoare arunc inspre dumneavoastra ruga de a continua PT. Este o capodopera care are in spate un nivel urias de devotament iar astfel de opere nu ar trebui descurajate de cateva feedback-uri ale unor persoane in necunostinta de cauza. Astept cu nerabdare noua editie; eu si inca 7 cunoscuti. Munca dvs este enorm de apreciata si sper sa gasiti motivatia sa o duceti la capat!
  Cu stima, un tanar de 23 de ani

  RăspundețiȘtergere
 3. tare ma bucur ca va regasesc,prima informatie despre PT am primit-o de al un colaborator din Deva care citise prima editie, eu am prins-o pe a doua, nu mai am acces la volum, dar am incercat sa va urmaresc pe blog si astept cu nerabdare ultima editie.
  cu respect si admiratie,
  iosif plachi
  va urez un an deosebit, cu sanatate maxima !

  RăspundețiȘtergere
 4. F. interesant si adevarat, fara indoiala

  http://www.illuminati-news.com/Egypt-CPU/temple-horus.htm

  RăspundețiȘtergere
 5. Stimate Domnule Victor va rog sa va ganditi la sustinerea unor live video cu cititorii Dumneavoastra in vederea detalierii unor aspecte din cartea Dumneavoastra.As fii foarte recunoscator pentru asta.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ma numesc Vasiu Adrian am 45 ani sunt din Sibiu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Felicitari pentru munca de explorare a istoriei umane! Sper ca in noua carte sa aprofundati ideea ca Programul Terra are ca scop regenerarea lui Dumnezeu. Este scopul final al acestei zdroabe, si nimeni nu vorbeste despre asta. Mi se pare o idee interesanta. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna seara,
  Ne puteti oferi o actualizare a datii de lansare a noii editii?

  RăspundețiȘtergere