.

meniu orizontal

marți, octombrie 06, 2020

Noutăți

    În primul rând, vă mulțumesc la toți cei care comentați pe blog și mai ales celor ce mă împing de la spate ca să-mi termin munca.
Noua carte va ieși de la tiparul Editurii și Tipografiei Honterus din Sibiu în cursul lunii februarie.

O voi edita ca și înainte în editură proprie și anume EDITURA CONEXIUNI.

    Până în luna februarie voi avea un site propriu al Editurii Conexiuni, unde se va putea comanda cartea online.  O voi distribui de asemenea și la nivel național cu unul sau doi distribuitori.

    Cartea se va numi probabil „Programul Terra în Egiptul Antic / DECRIPTAT”. În carte este analizat biocomputerul genetic al zeilor Egiptului. Este o carte voluminoasă, în circa 700 de pagini în același format ca și precedenta. În plus, în același pachet este inclusă Cartea Egipteană a Morților, numită de fapt „Cartea Ascensiunii în Lumină” într-o nouă traducere, excepțională și exactă făcută de Aura Ruxandra Moldovan, în circa 400 de pagini. Cartea conține și alte texte egiptene vechi. Pachetul mai conține o schemă 48/68 cm a biocomputerului genetic.

Sunt în faza de corectare și de desenare a schemelor logice ale computerului.
Cartea este mai dificilă decât precedenta și chiar va trebui citită cu fiecare pagină. Știu că
cei care ați pornit la acest drum împreună cu mine, v-ați hotărât deja să suferiți un pic alături de mine și să sacrificați timp.
Am preferat să încep noua ediție a PROGRAMULUI TERRA cu secțiunea egipteană pentru a vă familiariza cu… „greul”. După această secțiune voi edita în cursul anului viitor secțiunea programului evreu bazată pe decodarea Zoharului, în minim 700 de pagini sau în două volume. Această secțiune voluminoasă este cea mai dificilă, dar cine o va citi-o va avea clare toate detaliile programului de inginerie genetică practicat pe Terra, până la nivel de  litere energetice, regăsite în structura noastă genetică ca și în structura LOR.

Zoharul este adevăratul decodor al Cărții egiptene a morților (CEM). Secretele dezlegate ale Zoharului, cheile lui, deschid practic CEM, pe cea tibetană și cu siguranță și scrierile indiene. Asta mă face în primul rând să consider, că toate aceste texte împreună sunt părți ale aceleiași holograme. Informația lor este în bună parte complementară.
Practic, decriptarea biocomputerului genetic al zeilor Egiptului este aproape imposibilă fără decriptarea în prealabil a Zoharului. Dar partea și mai interesantă este faptul că modelul egiptean mi-a clarificat anumite aspecte asupra computerului numit Pomul Vieții al zeilor evreilor. Pare ciudat, dar așa este.

Modelul egiptean deschis de Zohar este însă prezentat mai complet și chiar mai logic decât cel din Zohar! Tocmai pentru că este logic, complet, fără loc de prea multe întrebări după citirea cărții, am ales să-l prezent mai întâi. Veți avea în față toate elementele necesare, uneori mai multe detalii decât chiar și eu m-am așteptat. Pentru mine a fost o mare surpriză, un drum fascinant pe care l-am parcurs cu entuziasm și bucurie.

Vom avea practic un brevet mondial de decriptare a mesajelor textelor hieroglife.

Nu are nici un sens să cumpărați în prealabil Cartea egipteană a morților de pe piața românească. Pachetul va conține noua traducere care este completă și exactă. Veți avea toate punctele de referință în pachet.
Cartea se va găsi permanent pe piața românească și va tradusă în engleză foarte curând.
Primul tiraj comandat este de 3000 de exemplare... din finanțare proprie. Cartea va fi scumpă din păcate, deoarece este voluminoasă, conține pagini cu scheme color, iar eu am doar o editură și nu tipografie. Prețul va fi stabilit în funcție de contractele pe care le voi face cu distribuitorii. Vom vedea câți vor dori cartea și mai ales câți vor putea să o citească!
Și eu ca editor și producător de carte mă aflu în fața unei necunoscute.
Voi priorita cartea tuturor celor care au scris în acești ani pe blog și care prin asta au contribuit la apariția acestui brevet. Am toate adresele de mail ale celor ce mi-au scris și am să vin direct cu oferta la momentul oportun : LUNA FEBRUARIE!
Am să vă comunic din timp noua platformă a site-ului de pe care se va putea comanda pentru orice punct de pe TERRA.

Deși mi-aș dori să scriu mai mult pe blog sunt întotdeauna limitat de factorul TIMP.

Până la noi informații privind apariția cărții vă salut pe toți cu drag!

Toni Victor Moldovan


37 de comentarii:

  1. hei! multumim de vesti!

    abia asteptam sa le citim! :)

    toate bune va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptarea a meritat,descifrarea Zoharului este o intreprindere uriasa,la care numai un curajos se inhama,chiar numai pentru atat si a meritat asteptarea,cu o remarca si anume citirea Zoharului presupune cunoasterea limbilor in care a fost scris si incriptat,pentru ca este numai pentru initiati.Ati fost ,,menit,, sa scrieti cartea,sa-i adaugati apoi intelegerea dvs asupra Zoharului/Cartii egiptene a mortilor si sa o livrati celor care cred ca ar dori sa preia mesajul pe care vreti sa-l faceti cunoscut.Astept cu mare nerabdare ,,APARITIA,, vreau sa ma bucur fizic de existenta ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca peste circa sase luni sa fiu gata cu publicarea decriptarii in mare a zoharului, intr-o editie hibrida a Programului Terra. Asta inseamna ca voi publica ceva perfectabil, sau posibil de completat ulterior. Informatia este uriasa, grea, complexa. Veti observa complexitatea de-a dreptul surprinzatoare in decriptarea Cartii egiptene. Am preferat sa public asta mai intai pentru ca este completa si fara loc de intoarcere. Sper ca veti fi la fel de entuziasmati ca si mine.

      Ștergere
  3. Buna seara. Domnule Toni, care este parerea dumeavoastra despre aceste evenimente pe care le traim cu totii? Credeti ca este o faza intermediara (premeditata de sforarii Lumii) catre NWW sau, dezavaluiri ce tin de existenta mai multor civilizatii extraterestre, de Spatiu/Cosmos? .
    Mii de multumiri si spor in tot ceea ce faceti.

    Cu stima,
    Denise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-un alt mit, sumerianul Atrahazis este singurul salvat în faţa potopului. Acest mit are o importanţă colosală, deoarece este singurul mit găsit de mine care menţionează amploarea distrugerii şi mijloacele diverse folosite de zei în scopul limitării populaţiei acelui moment. Zeii trimit pe rând seceta, apoi potopul, apoi diverse “plăgi” (ciuma, frigurile, căldurile, ameţelile, durerile), în care recunoaştem arme moderne bacteriologice, nucleare, posibil chimice. Această diversitate de mijloace de distrugere în masă desăvârşeşte distrugerile provocate de potop, loveşte zonele în care apele nu au putut să ajungă. Textul menţionează şi un alt obiectiv al dezastrului, realizat, probabil, cu ajutorul armei nucleare şi anume, limitarea fecundităţii, a numărului de sarcini care, în acel moment, ar fi purtat material genetic hibrid, departe de standardul genetic al zeilor.
      51. Pântecele să fie legat, să nu mai nască vlăstare!
      52. S-a tăiat smochinul poporului,
      53. În pântecele lor, zarzavaturile au fost puţine.
      60. Peste popor au năvălit frigurile;
      61. Pântecele a fost legat şi n-a mai născut vlăstare.
      (Atrahazis fragmentul D - coloana a III-a)
      Urmările catastrofei sunt semnificative. Textul chiar menţionează că oamenii rămaşi sunt puţini la număr.
      Din Programul Terra pagina 99.
      Suntem in acest punct al programului actual.
      Zeii fac istoria cu mana umana, ca in toate celelalte cicluri de dezvoltare umana pe Terra. Pandemiile ce urmaresc colapsul economic, nesupunerea civila, urmata eventual de razboi civil vor fi la ordinea zilei.
      Pantecele poporului este inchis de mancarea modificata genetic si de noul tip de medicatie psihotropa si nu numai. Urmarea infertilitatii de cuplu care cauze multiple in care medicatia are un loc de cinste. Probabil am sa scriu despre asta in noua editie a programului Terra extinsa. Sforarii lumii sunt doar uneltele celor ce dicteazå colapsul general al planetei. Lucrurile trebuie vazute in ansamblu. Interesant pentru mine este ca nimeni nu reactioneaza sau poate media are Control total asupra oricarei informatii despre chemtrails. Aviatia civila este 90% la sol, in schimb darele mortii sunt la fel de active, iar informatia nu razbate in presa. Orasele lumii sunt presarate cu metale grele si nanoparticule de sticla, cerul este o pacla alba. Tinerii de astazi nu vor sti probabilo niciodata cum arata un cer senin; padurea se usuca, rata de absorbire a CO2 scade, clima este schimbata, iar noi ascultam explicatiile tampe ale meteorologilor in timp ce au uitat sa privim cerul. In ultimii 20 de ani am asistat la o accelerare incredibila a activitatilor ce poarta semnatura sforarilor care sunt obligati sa ia masurile de suprimare a actualei civilizatii. Atentia la ce mancati, la ce beti, la medicatie.
      Ascultati-l pe Jeffrey Smith pe Youtube vorbind despre gmo.

      Ștergere
  4. Minunat !!! Nici un sacrificiu nu e in zadar daca vrem cunoastere ! Am citit si articolul dvs "Marca genetica a geto-dacilor" din Diamant. De ce nu scrieti o carte si despre programul genetic al dacilor?

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am ocupat strict de decriptare de texte vechi. In privinta dacilor, chitr ca sunt ai nostri si sunt chiar convins de preformanta PIG in Dacia, nu am foarte multe elemente scrise de sustinere. Informaöia este mai mult colaterala. In plus, aö vrea sa-mi ajungå timpul ¨n viata asta ca sa termin ceea ce am inceput deja. Referitor la daci, mi-as dori ca ïn viitor Romania så se numeasca din nou DACIA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, va doresc mult succes, sanatate si putere de munca. Astept cu deosebit interes, urmatoarele carti...Programul Terra, mi-a marcat o anumita etapa a vietii, in care am constientizat ca ceea ce e vizibil nu prea este ceea ce pare a fi....trebuie sa citesti cartea de mai multe ori si cu ochii mintii si ai sufletului larg deschisi, altfel e imposibil s-o digeri. Am un prieten care a cumparat-o la insistentele mele, dar caruia i-a fost imposibil s-o citeasca...dupa cateva zile, i-a dat foc , efectiv, fizic, pt ca sistemul lui de credinte efectiv s-a blocat, a refuzat sa creada ca realitatea e alta....:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutari si sincere felicitari ! Am citit Programul Terra Un atentat extraterestru asupra omenirii, as dori de asemenea sa ma treceti pe lista celor care doresc sa cumpere cartea in februarie. Abia astept sa apara sa o " infulec pe nerasuflate ".
    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salutari si sincere felicitari. Am citit Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii si as dori sa ma treceti pe lista celor care vor cumpara cartea in februarie. Adresa mea de e-mail este andraioanalin@yahoo.com
    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara, domnule Moldovan, de unde as putea cumpăra o copie a cărții Programul Terra, cred că pe toate siturile au stoc epuizat. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Va salut!
    Din păcate nu va pot ajuta cu procurarea unui exemplar din edițiile vechi. Se găsește insă piratat online si pe la anticariatele online. Din februarie veți avea pe piată primul volum din noua ediție a Programului Terra care se ocupă de secțiunea Egipt. Apoi prin vară programez restul ... probabil inca doua volume aduse la zi. În total vor fi circa 2000 de pagini... să vedem cine le citeste!!!
    O seară minunată!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am să anunt detaliat unde și cum se va putea comanda prima secțiune legată de Egipt.
    Vor fi carți suficiente pentru că o voi produce continuu, atât cat este nevoie. Nu am mai produs editiile vechi pentru că trebuiau rectificate si detaliate, din punctul meu de vedere. Nu am mai vrut să ofer un produs vechi care se cerea detaliat.
    Vă salut pe toți cu drag!
    Toni Victor Moldovan

    RăspundețiȘtergere
  12. le citim, si poate de mai multe ori! :)

    multumim!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am citit Programul Terra pdf . O carte care m-a socat, insa am intele multe lucruri. Asa ca astept urmatoarele carti. Multa admiratie din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim ! Astept cu interes cartea, o voi cumpara. Va exista si o varianta Kindle, pentru cei care nu traiesc in Romania ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara,domnule doctor si felicitari,abia astept cartea!

    Ce parere aveti despre vaccinul covid aici,in Suedia,au anuntat astazi pe TV 4 ca incep vaccinarea in ianuarie la cadrele medicale...parerea dvs in legatura cu vaccinul aici,la noi,ar fi de un real folos imediat(nici doua luni pana la vaccinare)

    Cu multa stima

    RăspundețiȘtergere
  16. Aștept cu nerăbdare noile apatiții. Multă lume apreciază munca dvs. Va las adresa de yahoo: dgl.1966@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bună! "Felicitări" e uun cuvânt atât de mic pentru câte minți deschideți prin viziunea d-voastră asupra lumii! Aștept cu nerăbdare cartea, inclusiv traducerea exactă. Consider că sunteți un trimis al elucidării misterelor acestei lumi. Spor la muncă și sănătate!

    Cu mult respect,
    Patricia

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua Dl Doctor.Sunt asist med.din Ialomita.Am mai vorbit cu dvs.cu multa vreme in urma.An un respect deosebit pentru dvs.Va multumim ca ne impartasiti din studiile dvs.Doresc si eu sa cumpar cartea dvs.Am foarte multe intrebari fara raspuns.Va doresc sanatate si fericire.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumim mult Toni, am crezut ca nu este adevarat ca cineva chiar face asta, cata sete aveam de aceasta cunaostere, sunt inca socat, multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ziua buna,doctore! Intamplator am reintrat azi pe blog( vorbind cu un cunoscut despre tarile scandinave), si am fost placut surprins sa aflu de stadiul avansat al noului volum! Imi amintesc ca "Programul Terra" , l-am citit in '96, in drum spre Spania, iar in acele vremuri, transportul era mult mai ieftin cu autocarul...:))) Deci am avut ce citi,3 zile si vreo 2 nopti( cu intreruperile de rigoare) Recunosc ca cunostintele mele de anatomie din facultate( am terminat ANEF-ul) nu mi-au fost pe deplin suficiente, pentru a intelege prima parte. De aceea, a trebuit sa o reiau( chiar de mai multe ori) pentru a-mi (re)fixa anumite cunostinte. O sa va rog, sa ma aveti si pe mine in cont, atunci cand veti face anuntul noii carti!
    Multumesc mult!
    Octavian Romas
    fitnessmirelapasca@yahoo.com
    fitnessmirelapasca@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Vai cit am așteptat acest moment. Ma bucur ca vreți sa mergeți pina la capăt.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna seara domnule Víctor Moldovan!
    Astept cu nerabdare noua carte si va multumesc pt.informatiile pretioase!
    Ati fost intrebat mai sus : ce parere aveti dvs.despre vaccinul CVD? Ne intereseaza in mod deosebit opinia dvs.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt mândru că zona Drăgășanilor a dat un Om, scriitor, cercetător că dumneavoastră.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt mândru că zona Drăgășanilor a dat un Om, scriitor, cercetător ca dumneavoastră.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  25. la multi ani!

    sanatate, multe bucurii si un an nou mai bun si mai prosper!

    nicolae

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna seara,domnule doctor,
    Timpul"nu mai are rabdare" cu nimeni asa ca am sa trec direct la subiect:Ce credeti ca reprezinta tehnica CRISP vis-a-vis de programul Terra?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  27. Domnule  Moldovan ,  mă  bucur  enorm  că  am  reușit  să  intru  pe  blogul  dvs.!Am   cumpărat  ,,Programul  Terra"   de  cum  a  apărut.Din   fericire  , în   două  exemplare.Pentru  că  ați  spus  că  nu  se  va  mai  edita ,   mă  consider  norocoasă.Citisem   Biblia ,  ,,Cartea  lui  Enoh"   ,,Cartea  egipteană  a  mortilor,,   Cartea  tibetană  a  mortilor"  din  textele  vechi   egiptene,  mayase, incașe,  hinduse.Aveam   ferma  convingere  că  zeii  descriși   în  textele  vechi  religioase    au  fost  de  fapt  reprezentanții  unei  civilizații  avansate  tehnologic , care  au  creat  omul  cu  un  anumit  scop.Dumneavoastra  mi-  ați  deschis  ochii   și  am  văzut  clar   cum  stau  lucrurile.   Vă   mulțumesc    , vă  respect   și   doresc   sa     reușiți  , să     vă    duceți  la  final   proiectele!    Îmi  inchipui  cât  de  greu  vă  este.     Să      vă   practicați      profesia  și  să  vă  ocupați   și  de  decriptarea    textelor  antice. Aș dori , în măsura în care timpul vă permite , să - mi spuneți parerea dvs. despre tăblițele sumeriene descifrate de Zecharia Sitchin. I- am citit toate cărțile, dar sunt lucruri care contravin anumitor descoperiri arheologice și anumitor texte antice. Abia    aștept    apariția   noii  cărți. Cu stimă  nemărginită !!!
    .

    RăspundețiȘtergere
  28. Sibiu-O mare bucurie ca reveniti cu o noua carte .Astept cu nerabdare noi informatii.
    Daca faceti o prezentare de carte poate aflam si noi cind. Subsemnatul, doreste sa afle data, locatia si ora.Cu stima Mihai Peter ( mpsib1955@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere
  29. Doresc și eu un exemplar din noile apariții editoriale! LDRusu at gmail

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna seara dle dr. Sunt eu insami dr si cu toate ca nu ampregatirea spirituala necesara primirii info din Programul Terra, am rezonat cu cartea. Abia astept si urmatoarele carti, si poate gasiti o maniera , prin editura la care veti apela, sa ne ajutati sa accesam cartea. multumesc mult. Camelia Vrabie (camianapat@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. https://www.jpost.com/kabbalah/freedom-of-choice-within-informational-space-645436

    RăspundețiȘtergere
  32. Salut, felicitari, m-am tot intrebat ce cautam pe aici. Un raspuns l-am avut de la Gurdjieff. Tu, insa, a-i dezvoltat subiectul. Anunta-ma, pe e-mail, cand pot cumpara noua carte, poate vii cu completari legate de spectacolul covid in derulare. BRAVO!
    ,

    RăspundețiȘtergere
  33. Puteti sa ne impartasiti din cunostintele dvs. cate ceva cu privire la Telegonie?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  34. Va salut! Felicitari pentru tot ce faceti,e impresionant si mai ales unic. Asteptam informari despre noua carte sa stim cand o putem cumpara. Va doresc sanatate si mai mult timp pentru dumneavoastra, familie si pentru noi cei ce va suntem alaturi! In rest.... ETERNITATE! Cum spun unii...

    RăspundețiȘtergere