.

meniu orizontal

joi, iulie 22, 2021

Răspuns la întrebare în privința episoadelor 2 și 5 de pe youtube.

Bună dimineața!

Episoadele sunt la locul lor; accesați direct playlist:

https://www.youtube.com/watch?v=veZcBnBej_0&list=PLzq-o5istm-npYjD6MuPl_tWEu2ECiH8n

sau fiecare episod în parte. Nr 2:

https://www.youtube.com/watch?v=hBhN9HFqk64&list=PLzq-o5istm-npYjD6MuPl_tWEu2ECiH8n&index=2

sau nr 5:

https://www.youtube.com/watch?v=tO3VXDHg69c&list=PLzq-o5istm-npYjD6MuPl_tWEu2ECiH8n&index=5

Vizionare plăcută și vă mulțumesc pentru interes. 

Îmi lipsesc în continuare comentariile. Când am scris cartea, credeam că va veni un val de comentarii la care nu voi avea timp să raspund, dar este o liniște totală... probabil vara este de vină ... sau cartea este prea grea și nu poate fi pătrunsă sau eu am scris-o prea complicat și depășește nivelul de interes comun. În final, se pare că este așa cum am anticipat. Am scris-o pentru mine și pentru alți câțiva cu interes major în sfera asta. Întrebarea mea este ce să fac cu partea de Zohar care este cu mult mai complicată... cât de complicat să o prezint și în câte pagini. Cine va citi următoarea carte va ajunge la concluzia că partea cu Egiptul a fost floare la ureche. Oricum, în pregătirea următoarei incursiuni în Zohar recomand puternic celor ce vor să abordeze varianta mea, să citească mai întâi partea cu Egiptul, caci va fi mult mai ușor după aceea. Zeii Egiptului sunt mai clar definiți. În Zohar avem metafore ridicate la puterea N plus care fac mai greoaie definirea fiecărui hardware din CG. În același timp fiecare element este definit într-un detaliu impresionant pentru fiecare literă energetică ce își schimbă aspectul pornind de pa PIG din perioada lui Noe, până la vârful computerului genetic unde este dezvăluită marca genetică a lui Yechidah: YUD-HEI-VAV-HEI. De aceste detalii nu mă voi ocupa decât parțial, căci ar umple mii de pagini pe care nu am timp să le scriu, iar Dv nu aveți timp să le citiți. Important este doar că decriptarea se poate face complet sau aproape complet, că avem cheile decriptării și că le pot oferi celor ce ar dori să continue această muncă. Cu toate detaliile extraordinare prezentate de Zohar, scrierile hieroglifice sunt adresate mai direct minții umane și prin urmare mai ușor de decriptat. În plus, sunt însoțite de imagistica tehnico-holografică ce lipsește cu desăvârșire în Zohar. Mă intreb ... ce tiraj să fac pentru o astfel de carte... 100? 1000? 3000? Mai vedem până la iarnă... 

O zi minunată!

Toni Moldovan 

17 comentarii:

  1. Buna ziua. Domnule Moldovan, nu fiti dezamagit! Ar trebui luat in considerare aceasta stare de fapt la nivel global: pande-isteria. Multi, foarte multi cetateni devin fortati sa fie din ce in ce mai saraci de acesti dementi planetari: politicienii.
    Din mediul meu, multi si-au pierdut locurile de munca deoarece nu au dorit sa se vaccineze, ailtii si-au inchis acele firme care de abia se mai tarau sau mergeau din inertie... nu mai au posibilitatea de a se intretine, sau sa aibe grija de familie, parinti, tot felul de imprumuturi de la camatarii oficializati (bancile)... In schimb tovarasii politienii, inoculeaza plebei, cu sarg si daruire, ca "economia merge si suntem pe castig si printre primele tari...". La fel ca si penelistul rosu, tariceanu (si altii ca el: boc, basescu etc.), spunea acelasi lucru in 2008 cu acea pseudo-criza.
    Deci, nu fiti dezamagit si intelegeti contextul.
    Personal, inca nu am achizitionat cartea deoarece am niste probleme financiare, mai ales in familie. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa oadata cu aceste evenimente impuse de dementii planetari. Nu vreau sa creez impresia ca-mi plang de
    mila, voi trece si peste aceste momente si voi achizitiona cartile lansate; sper cu un autograf. Dar ideea este ca si acesta libertate (relativa), va fi micsorata, se vor impune noi restrictii (tot la nivel planetar), anuntand, anticipand ceva!
    Ori NWO sau "ca altii mai sunt si pe aici de foarte mult timp" cum se vehiculaeaza prin presa underground dar si existenta si a altor civilizatii extraplanetare.
    Ce este curios ca nici un sustinator al civilizatiilor ET, a conspiratilor, a tot felul de analize, fenomene oculte, para-, aia care faceau spume la gura la serialele TV pe diferite canale media (adica analisti/habarnisti, agenti infiltrati): nu au luat atitudine, nu si-au exprimat nici o opinie despre acest fenomen planetar, despre aceasta criza impusa... cum toti au "picat" cu brio si s-au deconspirat.
    Singurul care a ramas sa sustina acesta pseudo-criza: David Icke iar de la noi, Emil Strainul.
    Domnule Moldovan, incercati sa va exprimati si dvs. parerea despre acest fenomen impus, premergator al celui care urmeaza sa vina. O comparatie Suedia - Romania, la nivel planetar s.a.m.d.

    Cu consideratie si nu fiti dezamagit.
    Ionel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convinsă că odată tradusă în engleză cartea PT va întâlni cu adevărat magazia cu interesați în ale egiptologiei, studioși ale zoharului și bibliei. Aveți masa largă a ufologilor și adeptilor paleoastronauticii gen Dänicken. Poate trimiteți un set chiar bunicului paleoastronauticii dl Danicken să aibă și dânsul ce citi nou și interesant până mai este viu. Are și dânsul 84 de ani.
    Am cărțile și sunt pe val. De oi avea întrebări și comentarii nu m-oi sfii să le scriu.No.
    Cu drag Mara

    RăspundețiȘtergere
  3. Răbdare, domnule doctor, răbdare. Informația este extrem de densă și greu de parcurs. Față de Programul Terra, este infinit mai tehnică. Plus că în Programul Terra aveați în principal referiri la Biblie pe care mulți o cunosc cel puțin în mare; Cartea Egipteană a Morților este o noutate în sine. Revenim cu comentarii într-un viitor apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cer scuze dar si eu ma lupt sa supravietuiesc, de aceea nu am tetminat cartile. Muncesc 12 h pe zi si fac si renovarea casei si am avut si eu o vacanta dupa 4 ani grei (vacanta in care jumatate de zi am muncit) si printre picaturi citesc dar sunt ff preocupata de ce se intampla in lume si chiar cred ca sfarsitul postulat de dvs e aproape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În sfârșit sunt pus pe răspunsuri astăzi, după o perioadă foarte densă. Cred că pe pentru fiecare dintre noi viața de desfășoară cu viteză crescândă și timpul liber se contractă până la dispariție. Devine aproape imposibil să le facem pe toate câte am dori să le facem și tăiem de pe listă o mulțime de activități care ne-ar putea face viața mai frumoasă și mai împlinită.
      Trăim istoria ... noastră și în fiecare dintre perioade s-a putut spune același lucru. Este o perioadă să zicem interesantă, că ne place sau nu, dar trebuie s-o traim căci nu prea avem de ales. Istoria umană a fost condusă și manipulată în toate punctele ei importante. Fiecare sfârșit nu a fost decât un nou început, parte a unui proces condus de alții mai mici sau mai mari, la vederea sau nu. Eu nu am postulat nimic, ci am doar unele observații asupra istoriei... Procesul de stingere a civilizației noastre este demarat de 20-30 de ani fie că vedem sau nu acest lucru. Nu știm sau cel puțin eu nu știu căt de lung va fi acest proces... 50-100 de ani? 2-3-4 generații de acum încolo? Cert este că suntem s-a declanșat colapsul vârfurilor economice și culturale ale societății umane. 2010 atacul HAARP de la Fukushima, din care Japonia nu și-a revenit nici acum, destabilizarea Africii de Nord, apoi a Siriei, cu invadarea Europei de hoardele africane și din Orientul Mijlociu, impunerea noii corectitudini politice, destructurarea societății prin toate posibile. Impunerea unei conduceri politice bizare specialistă în nimic, coruptă, care va duce Europa la faliment toatal. Războiaiele stau la ușă, iar colac peste pupăză, SUA inarmează ad-hoc talibanii făcându-le cadou armament de primă clasă căruia nu-i poate face față nici o putere din jur. Totul este cusut cu ață albă, dar spălarea continuă pe creier și destructurarea societății cu desființarea învățământului la toate nivelele, mai ales cel primar și cel gimnazial în toată lumea așa-zis civilizată face ca ața albă să devină invizibilă sau neinteresantă. Mi-am dat seama de la începutul proiectului meu că voi scrie pentru foartă puțină lume, pentru nivelul general de instruire a populației astăzi este mult scăzut comparativ cu 30 de ani în urmă, iar valorile societății sunt inversate, media promovând constant nonvaloarea. În ciuda faptului că am trimis mesaje televiziunilor și revistelor importante de pe piața românească, evident nimeni nu este interesat de subiect. Nu am decăt să vă felicit pe toți cei care ați achiziționat cartea. Asta însemnă pentru m ine că aveți un interes în „a ști de ce”! și că mai devreme sau mai târziu veți parcurge informația mai ușor sau mai greu, fiecare în funcție de atâția factori care ne influențează.

      Ștergere
  5. Va inteleg dezamagirea pentru ca am si eu 3 carti publicate pe Amazon si nu se cumpara pentru ca lumea nu intelege genetica si mersul lumii. Parerea mea e sa continuati decriptarile chiar daca va plictisesc cele usoare. Pentru profanii ca noi sunt painea cea de toate zilele. Incet incet intelegem si noi revelatiile dvs. Va rog mult sa continuati publicarea lor, eu le voi cumpara si chiar daca le voi citi in ritmul meu lent care depinde de munca mea istovitoare de traducator online, veti avea mereu un sustinator si un admirator fervent.

    RăspundețiȘtergere
  6. Informatia din cartile dvs. este coplesitoare! Am inteles asta de cind am citit Programul Terra( si multe alte scrieri) in 2010.
    Imi sunt clare multe aspecte si intr'adevar, oamenii din jurul meu sunt speriati de ceea ce se intimpla si aud frecvent : ''La ce iti foloseste ca citesti....?'' si le raspund : Pur si simplu vreau sa stiu pe ce lume traiesc,,,,, si imi este din ce in ce mai greu sa traiesc! spunea cineva aici ca ar dori cartile dvs. insa nu isi permite financiar,,,,stiu,,,,traiesc un cosmar al ''varstei'' care nu mai este de dorit in cimpul muncii,,,am achizitionat cartile din pensia tatalui meu batran si suferind,,,,le am si le citesc plangand..stiam ca ''vine ceva'' insa nu mi'am dorit sa traiesc acest ''ceva'' ,,,, carte sperie nestiutorii domnule Moldovan, eu stiu o vorba: Cunoasterea e Putere, o putere a mintii! ma uit in jur si nu vad decit psihoza disonantei cognitive! eu nu mai am decit DISCERNAMANT! Felicitari si continuati sa scrieti! Aveti grija de dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  7. E o neconcordanta in cartile dvs. Dvs spuneti ca sufletul prin a doua moarte este distrus dar tot dvs spuneti "ei nu pot produce sufletul, ci pot doar sa-l transforme". Spiritul nu poate fi creat si nici distrus.

    RăspundețiȘtergere
  8. Zeii, creaturile care ne manipuleaza prin PIG si CG sunt fiinte cu spirit sau bioroboti fara spirit? EI sunt IA Inteligenta Artigiciala? Si ce se intampla cu cei care nu sunt recoltati in CG si metamorfozati in extraterestri? Sunt condamnati la samsara (reincarnare) vesnica? Eu am senzatia ca inca dinainte de Covid EI ne schimba genele cu medicamente, mancare, apa, aer, virusi, vaccinuri...E mai simplu decat PIG sau PV sau CG, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca acești zei sunt vii in sensul că sunt ființe recreate având la bază sufletele umane provenite din PIG. Sflefuirea acestor suflete este insa atat de avansata prin dotarea cu funcții si elemente structurale pe care noi nu le avem astfel încțt putem vorbi despre o recreare a viului extraterestru prin procese extrem de avansate care aparțin așa cum spuneți, Inteligenței artificiale, roboticii în reconfigurare genetică de funcții, programe.
      Noi nu avem in etapa actuală al istoriei nimic de a face cu EI noi suntem generatii de inchidere a unui ciclu de dezvoltare umană.

      Ștergere
    2. Ati mentionat in documentarele de pe YouTube cazul Andreasson (am cartea lui Raymond Fowler) deci cineva inca recolteaza sau alege pentru Noul Pamant. Cine sunt EI?

      Ștergere
    3. Va fac complimente sincere pentru cartile decriptarilor, sunteti unic si meritati o recunoastere internationala. Cred ca ar trebui sa colaborati cu paleoastronautii din "Ancient Aliens" de pe programul History. Ar trebui chiar sa patentati decriptarile.

      Ștergere
  9. Si cum ramane cu legea noninviolabilitatii, a noninterferentei raselor in Univers? Oare e moral si etic ca mai multe civilizatii ET sa ii transforme pe oameni in ET impotriva vointei lor? Oare si acesti ET se erijeaza in creatorii nostri ca sa justifice programele lor criminale? E normal sa fim cobaii raselor ET care vor sa scape de extinctie prin programe contranaturii? Eu cred ca pana la Dumnezeu ne mananca sfintii. Si mai cred ca trebuie sa fie o scapare din macelaria ET.

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule doctor credeti in liber arbitru? Eu nu mai cred de ani de zile in care am inteles ca functionam pe baza de programe greu de eliminat. Din adolescenta incerc sa ma deprogramez ca sa scap de frica, rusine, vinovatie, etc. Si vad ca dvs tot de softuri si resoftari vorbiti. Deci mi-ati confirmat teoria ca nu exista liber arbitru ci doar minciuna si iluzie. Cum iesim din Matrix domnule doctor? Neo in film iese prin sacrificarea Eului. Noi?

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce nu va deschideti o clinica de medicina alternativa in Romania? Nu e interzis la noi tratamentul energetic. Asa va intoarceti printre noi si ne vindecati si pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunteti sigur ca nu aveti si dvs vreun implant ca sa puteti face decriptarile? Vad ca ganditi ca zeii si v-ar trebui o gandire supraumana pentru a intelege zeii... lasand gluma la o parte, am vazut in Cartea 2 a Programului Terra in Egiptul Antic ca veti scrie CG-ul zeilor Manu ai Indiei Antice. L-ati inceput deja? Si pe cand Zoharul? Sa stiti ca daca puneti in practica ideea mea cu clinica alternativa in Romania o sa aveti timp si de CG in Tibet, Dacia, Sumer, etc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am terminat de citit cartile! Si nu am devenit "as in decriptarea oricarui text din Egiptul Antic" cum spuneti dvs. Cred ca o sa fac o pauza in care sa citesc Acupunctura dlui Tirgoviste pe care tocmai am cumparat-o si apoi o sa citesc din nou CEM. Si daca nici atunci nu devin experta atunci o sa va rog sa imi dati lectii online sau sa imi faceti un implant de informatie.

    RăspundețiȘtergere