.

meniu orizontal

duminică, martie 06, 2011

Cateva cuvinte...

Ma numesc Toni Victor Moldovan. Sunt medic specializat in anestezie - terapie intensiva, pasionat printre altele de decodari de texte vechi. In urma cu circa 12 ani, am venit pentru prima data in contact cu textele vechi si am fost captivat de multimea elementelor tehnice incluse, de coerenta unor detalii de stiinta moderna care vin de acum mii de ani. In 1998, aveam sa pun pe hartie prima decodare tehnica a Bibliei, Coranului, Upanisadelor si altor texte cu ajutor geneticii in principal, concretizata in lucrarea ”Programul Terra . De ce este Biblia neagra?” .Anii care au urmat mi-au adus in fata alte texte care, prin cursivitatea naratiunii si bogatia de elemente tehnice, nu au facut decat sa confirme logica si credibilitetea ”Programului Terra” .

Ideile s-au materializat in ”Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii”, Editura Conexiuni , 1999. Pentru decodarea textelor vechi si evident a semnificatiei numarului 666 sunt necesare cunostinte privind fizica energiilor subtile, structura energetica a fiintei umane, genetica, etc.Numarul 666 apare in Biblie, carte care, tehnic, este opera creatorilor poporului evreu. Ani de-a randul am asteptat ca tehnica moderna sa poata da raspunsul la intrebarea: Ce reprezinta 666? Asteptarile au fost desarte, caci raspunsul nu este unul chiar atat de tehnic, ci unul ce tine mai mult de perspicacitate si in principal de informatie.
Aceeasi creatori au dat si raspunsul, dar intr-un alt text vechi ce le apartine si anume in ZOHAR. Raspunsul nu este unul direct, ci unul relativ ascuns printre cele 23 de volume ale Zoharului, unul ce nesesita cunoastere in cateva domenii adiacente textelor vechi.

Iata cateva note introductive derivate in principal din decodarea textelor vechi...Undeva in Galaxie, evolutia naturala a formulei ADN a dus la aparitia primei fiinte umanoide capabila sa produca mijloace tehnice si, in cele din urma, sa practice ingineria genetica. Acel moment a adus primul eveniment important galactic: saltul tehnologic in terapiile genetice. Urmatorul eveniment important a constat in punerea in evidenta a corpului spiritual si a structurii sale energetice - eterice, care detine informatie genetica.
Intelegerea dualitatii materie-energie a fiintei umane a stat la baza saltului tehnologic in terapiile genetice ale fiintelor extraterestre si sta de asemenea la baza intelegerii textelor vechi. Aceeasi intelegere avansata a structurii energetico-materiale a fiintei umane dezvolta astazi in lumea noastra, de data aceasta, stiinte noi ca bioholografia cuantica , ingineria genetica cu unda genetica si alte domenii revolutionare in stiinte.
Astazi, aceste stiinte noi despre care nu invatam in nici un curs scolar sau universitar, postuleaza structura energetico-materiala a fiintei umane. Daca fiinta materiala poate fi definita prin programul inclus in molecula ADN, fiinta energetica apartine unei structuri nu mai putin complicate, definita prin ADN energetic informational.

Articolul de fata nu reprezinta o introducere in acest domeniu, ci prezinta doar notiuni necesare intelegerii expunerii de mai jos.De la un astfel de nivel tehnologic, fiintele umanoide galactice au imaginat o modalitate noua de reproducere, asexuata, care pe langa avantajele economice, asigura simplificarea formulei ADN cu fiecare sarja de noi fiinte si o evolutie artificiala, condusa.
Modalitatea de reproducere a fiintelor extraterestre consta in racordarea unui corp fizic produs in laborator la un corp spiritual compatibil genetic, obtinut in urma unor programe de inginerie genetica standardizate, desfasurate pe diverse planete.
Practic, dintr-o formula ADN initial extrem de complexa evoluata intr-un timp lung, greu de definit, "au explodat" o multitudine de variante ADN inteligente, s-au desprins ramuri - rase umanoide care, cu fiecare sarja de fiinte devin mai inteligente si isi simplifica formula ADN. Calatoria in timp, distorsiunile temporale, fac imposibila chiar si pentru EI ordonarea clara succesiunea cronologica a diverselor marci ADN in timpul Galactic.
Cu alte cuvinte, nici macar EI nu sunt in stare sa prezinte ordonat arborele genealogic al creatiei, evolutia artificiala si increngatura fiintelor extraterestre.

Cosmogoniile lasate de zei pamantenilor, usor de patruns pentru noi astazi, nu fac nici ele prea multa lumina in acest domeniu. Maiasii, insa, ne povestesc despre "ZEII NUMERE INLANTUITI IN MARELE TIMP" . Aceste numere sunt codificari numerice de marci genetice produse in diverse segmente temporale, imposibil de ordonat cronologic. Programele de inginerie genetica practicate pe diverse planete au avut drept obiectiv crearea unor populatii caracterizate prin simplitate, puritate genetica.
Rasele umane actuale, ca si diversele subtipuri rasiale sunt rezultatul actiunii mai multor zei (rase umanoide extraterestre) care, in programe de inginerie genetica usor diferite, au modelat omul "dupa chipul si asemanarea lor", adica dupa standardul ADN produs la un moment dat.
Productia unei anumite marci ADN necesara unei singure generatii de fiinte extraterestre acopera perioada unui ciclu de evolutie umana pe Terra, desfasurat intre doua momente catastrofale, care pentru programul in curs se numesc "potop" si "apocalipsa".
Pe Terra sunt implicate in acest tip de programe mai multe civilizatii extraterestre.

Supercivilizatia care a inginerat genetic poporul evreu a facut un salt in simplitate genetica si s-a scindat genetic de restul de supercivilizatii ce desfasoara programe similare pe Terra. Am explicat deja acest lucru pe larg in ”Programul Terra” . Zeii evreilor ne-au lasat Biblia, Zoharul si alte texte vechi.18. Aici este Intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase. (Apocalipsa 13-18) Pista regasirii codului numeric 666 in anumite persoane - oameni, este gresita. Codul 666 este "numar de om", oricare ar fi el, insa, compatibil genetic cu creatorii programelor de inginerie genetica din afara spatiului evreu. Reprezinta o structura genetica cunoscuta de mii de ani, din momentul scindarii evolutiei genetice programelor de inginerie genetica, respectiv a conflictului dintre asa-zisii Dumnezeu si Satana.
Sa vedem daca avem priceperea necesara sa socotim numarul!...
Cu ce se ocupa oare programele zeilor?Ce rost au ele? Totul este creat pentru perpetuarea si perfectionarea genetica a speciilor extra/intraterestre.
Textele vechi opereaza cu fiinta energetica si nu cu cea somatica, fizica. Toate analizele de finete asupra omului, se fac asupra structurii fiintei energetice. Numarul de om†este un numar de fiinta energetica si nu are nici o legatura cu ADN-ul somatic, ci exclusiv cu ADN energetic informational." ...restul in cartea ”Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii”...

3 comentarii:

  1. Interesant subiect! Ma intereseaza mult, dar am putine cunostinte ezoterice, doar ceva cunostinte biblice .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara Clauss!
    Nici o problema! Si cunostintele mele ezoterice sunt aproape nule…. Chiar si cunostintele celor care se declara mari cunoscatori ezoterici …cred eu …sunt tot de nivel cat se poate de scazut… Incercam sa dezbatem aici chestiuni mai concrete desi poate la prima vedere nu pare asa. Cel putin eu am incercat sa vad concretul din spatele voalului ..ezoteric… Ezoteric …este vag si de neinteles… aici tocmai vrem sa intelegem unele lucruri, sa ni le explicam cu puterea mintii, atat cat putem sa patrundem.
    Sunteti binevenit!
    Cu stima !
    TVM

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara, As dori sa cititi si cartile Domnului Eugen Nicolare Gasca.
    1.Omul in afara trupului
    2.Marele mister - Omul locuitor al Cosmosului
    3. Misiunea Romaniei

    RăspundețiȘtergere