.

meniu orizontal

vineri, august 27, 2021

Răspunsuri la ultimele intrebări

 


În sfârșit sunt pus pe răspunsuri astăzi, după o perioadă foarte densă. Cred că pentru fiecare dintre noi viața de desfășoară cu viteză crescândă și timpul liber se contractă până la dispariție. Devine aproape imposibil să le facem pe toate câte am dori să le facem și tăiem de pe listă o mulțime de activități care ne-ar putea face viața mai frumoasă și mai împlinită. 

Cer scuze dar si eu ma lupt sa supravietuiesc, de aceea nu am tetminat cartile. Muncesc 12 h pe zi si fac si renovarea casei si am avut si eu o vacanta dupa 4 ani grei (vacanta in care jumatate de zi am muncit) si printre picaturi citesc dar sunt ff preocupata de ce se intampla in lume si chiar cred ca sfarsitul postulat de dvs e aproape.

Trăim istoria ... noastră și în fiecare dintre perioade s-a putut spune același lucru. Este o perioadă să zicem interesantă, că ne place sau nu, dar trebuie s-o traim căci nu prea avem de ales. Istoria umană a fost condusă și manipulată în toate punctele ei importante. Fiecare sfârșit nu a fost decât un nou început, parte a unui proces condus de alții mai mici sau mai mari, la vedere sau nu. Eu nu am postulat nimic, ci am doar unele observații asupra istoriei... Procesul de stingere a civilizației noastre este demarat de 20-30 de ani fie că vedem sau nu acest lucru. Nu știm sau cel puțin eu nu știu cât de lung va fi acest proces... 50-100 de ani? 2-3-4 generații de acum încolo? Cert este că s-a declanșat colapsul vârfurilor economice  și culturale ale  societății umane. 2010 atacul HAARP de la Fukushima, din care Japonia nu și-a revenit nici acum, destabilizarea Africii de Nord, apoi a Siriei, cu invadarea Europei de hoardele africane și din Orientul Mijlociu, impunerea noii corectitudini politice, destructurarea societății prin toate posibile. Impunerea unei conduceri politice bizare specialistă în nimic, coruptă, care va duce Europa la faliment toatal. Războiaiele stau la ușă, iar colac peste pupăză, SUA înarmează ad-hoc talibanii făcându-le cadou armament de primă clasă căruia nu-i poate face față nici o putere din jur. Totul este cusut cu ață albă, dar spălarea pe creier continuă  și destructurarea societății cu desființarea învățământului la toate nivelele, mai ales cel primar și cel gimnazial în toată lumea așa-zis civilizată face ca ața albă să devină invizibilă sau neinteresantă. Mi-am dat seama de la începutul proiectului meu că voi scrie pentru foartă puțină lume, pentru nivelul general de instruire a populației astăzi este mult scăzut comparativ cu 30 de ani în urmă, iar valorile societății sunt inversate, media promovând constant nonvaloarea. În ciuda faptului că am trimis mesaje televiziunilor și revistelor importante de pe piața românească, evident nimeni nu este interesat de subiect. Nu am decât să vă felicit pe toți cei care ați achiziționat cartea. Asta însemnă pentru mine că aveți un interes în „a ști de ce”! și că mai devreme sau mai târziu veți parcurge informația mai ușor sau mai greu, fiecare în funcție de atâția factori care ne influențează. Interesul pentru această carte rămâne în continuare scăzut, dintr-o multitudine de factori:

- numărul redus de persoane care ar putea să o parcurgă;
- lipsa de promovare în media;
- volumul de informație și de pagini;
- nu în ultimul rând prețul cărții raportat la puterea de cumpărare. 

Va inteleg dezamagirea pentru ca am si eu 3 carti publicate pe Amazon si nu se cumpara pentru ca lumea nu intelege genetica si mersul lumii. Parerea mea e sa continuati decriptarile chiar daca va plictisesc cele usoare. Pentru profanii ca noi sunt painea cea de toate zilele. Incet incet intelegem si noi revelatiile dvs. Va rog mult sa continuati publicarea lor, eu le voi cumpara si chiar daca le voi citi in ritmul meu lent care depinde de munca mea istovitoare de traducator online, veti avea mereu un sustinator si un admirator fervent.

Nu sunt dezamăgit decât parțial. Sunt bucuros că am ajuns aici cu acest proiect. Dezamăgirea parțială nu vine din vânzările anevoioase ci din așteptările mele fantasmagorice ca cei care au așteptat această carte să nu facă pasul să o citească din diverse motive... Haha... nu mai zic că am făcut cadou zeci de cărți la  prieteni, vechi colaboratori, redacții media... Toți, cu excepția Domnului Ionel Grama de la Lumea Misterelor tac mâlc și țin cartea ca mobilă. Este aproape imposibil de penetrat media fără a plăti informația ca reclamă. Peste circa două săptămâni voi ieși cu informația pe piața internațională. Lucrurile să nu credeți că sunt mult diferite. 

Cu se numesc cărțile Dv de pe Amazon și ce tratează? Măcar noi cei care intrăm pe acest blog să știm de ele. Apreciez că v-ați făcut timp să parcurgeți cartea... Îmi spuneam mereu că am depus acest efort de a scrie, care nu poate fi răsplătit decât prin efortul cititorului. Cred că vă dați seama că nu am scris pentru bani, este posibil chiar să pierd bani după această aventură... Cu toții muncim mai mult sau mai puțin. Mai scriam cândva că programul meu incepe la 5.30 și ajung acasă la ora 18.00 după o zi de muncă in anestezie sau in terapie intensivă. Muncesc în normă de 100% plus câteva contracte în afara serviciului de bază, care aș putea spune că mi-au finanțat apariția cărții. Fac în continuare circa 80 de gărzi de noapte pe an, ce-i drept de un profil mai ușor comparativ cu anii trecuți. Nu vorbesc despre alte obligații care consumă timp... în rest... este timpul meu liber!!! Minunat!

Informatia din cartile dvs. este coplesitoare! Am inteles asta de cind am citit Programul Terra( si multe alte scrieri) in 2010.
Imi sunt clare multe aspecte si intr'adevar, oamenii din jurul meu sunt speriati de ceea ce se intimpla si aud frecvent : ''La ce iti foloseste ca citesti....?'' si le raspund : Pur si simplu vreau sa stiu pe ce lume traiesc,,,,, si imi este din ce in ce mai greu sa traiesc! spunea cineva aici ca ar dori cartile dvs. insa nu isi permite financiar,,,,stiu,,,,traiesc un cosmar al ''varstei'' care nu mai este de dorit in cimpul muncii,,,am achizitionat cartile din pensia tatalui meu batran si suferind,,,,le am si le citesc plangand..stiam ca ''vine ceva'' insa nu mi'am dorit sa traiesc acest ''ceva'' ,,,, carte sperie nestiutorii domnule Moldovan, eu stiu o vorba: Cunoasterea e Putere, o putere a mintii! ma uit in jur si nu vad decit psihoza disonantei cognitive! eu nu mai am decit DISCERNAMANT! Felicitari si continuati sa scrieti! Aveti grija de dumneavoastra!

Este adevărat... sunt cărți pentru cei care vor să știe de ce se întâmplă ceea ce se întâmplă. Nu sunt cărți pentru toată lumea, nici măcar pentru colegii mei de facultate. Sunt mai nou într-un grup whatsapp cu colegi de facultate și mă minunez de gradul ridicat de religiozitate al grupului, care merge până la ideea că religia ne-a unit pe acest grup de whatsapp...  Nu am nimic cu asta, este doar o constatare; Religia impenetrabilă, aproape de tip taliban, a făcut pași uriași în România ultimilor 30 de ani. În acest sens nu am absolut nici un obiectiv, doar mă minunez ce transformări s-au putut face prin media și prin scăderea nivelului învătământului în ultimii 30 de ani. Pașii uriași făcuți de religii în România ultimilor ani se răsfrâng în toată viața socială, cultură, economie etc. Devenim un stat fundamentalist fie că ne dăm sau nu seama, dar cu cât înțelegem mai puțin, cu atât suntem mai ușor de manipulat. Aveți perfectă dreptate, A DISPĂRUT DISCERNĂMÂNTUL...     Incet și sigur, drumul românului duce spre cursa anuală în genunchi spre ...moaștele Sfintei Paraschiva. În rest interlopii, vedetele siliconate de televiziune și cățelușii moderatori care comentează zilnic și degeaba corupția clasei politice ne completează tabloul zilnic. 
    Îmi dau seama că lucrarea mea are un preț prohibitiv pentru mulți; din păcate nu s-a putut altfel, pentru că de aici, cartea trebuie să se susțină singură. Deja tirajul următor va fi și mai scump deoarece hartia a mai suferit două creșteri succesive de preț. Eu sunt bucuros dacă tirajele vor putea fi susținute fără refinanțări. Astăzi nu se mai câștigă din carte, ci producția de carte și editorială în general este falimentară. S-a scris despre asta în România. Cartea trebuie susținută de tiraje mari. Dacă acestea nu există, totul devine scump.  Să am grijă de mine?  Da, cât se poate! Până acum nu mi s-a întâmplat nimic rău în legătură cu aceste cărți... va fi mai interesant când voi ieși pe piata internațională. Vom vedea! Oricum am avut o viață foarte frumoasă, bogată, cu o mulține de satisfacții de toate felurile. 

E o neconcordanta in cartile dvs. Dvs spuneti ca sufletul prin a doua moarte este distrus dar tot dvs spuneti "ei nu pot produce sufletul, ci pot doar sa-l transforme". Spiritul nu poate fi creat si nici distrus.

Nu este nici o neconcordanță!
     Așa este EI nu pot să producă sufletul, ci pot doar să-l modeleze. Noi producem sufletul prin reproducere sexuată. În momentul fecundației ovulului de către spermatozoid se produce un nou suflet. Aporape că imi vine să râd deși nu-i motiv de distracție, când analizez bazele „etice” ale unui legalizării unui avort până la 10 sau la 12 săptămâni de sarcină.  Baza este puerilă ca să nu-i zic altfel. Dacă veți citi cu atenție cartea, veți fi de acord cu mine că o întrerupere de sarcină la o săptămână oprește evoluția sufletului la stadiul de blastocist, la trei săptămani sufletul va avea forma și expresia energetică a gastrulei iar la 12 săptămâni va fi precum expresia energetică a zeului Geb, cu organogeneza incheiată. În oricare dintre aceste stadii un suflet viu, dar incomplet dezvoltat chiar și energetic va fi eliberat în spațiul înconjurător. Din punctul meu de vedere aceste diferențe etice nu ar trebui să existe. Întreruperea de sarcină are acelați efect indiferent de momentul ales. Sufletul există și se formează din momentul zero: celula zigot, adică ovulul fecundat. 

Productia de suflete este asigurată numai de reproducerea sexuată!

În privința morții sufletului nu pot să spun decât ceea ce ne spun EI. Distrugerea se poate face în nivelul echivalent Blocului Măcelăriei al oricărui CC. Dacă citiți cărțile mele vechi, Coranul menționează focul veșnic al iadului unde ard oameni și pietre. Biblia de spune că Iezerul de foc chinuie sufletele; formularea este cam așa: „acolo este scrâșnirea dinților; aceasta este moartea cea de a doua: iezerul de foc”. 

Ei nu pot să creeze sufletul deoarece nu au reproducere sexuată, nu sunt purtători de spermatozoizi și de ovule. Am scris special acel capitol de tehnici de inginerie genetică in biologia reproductivă tocmai pentru a menționa imperfecțiunile ce pot apare în aceste tehnici pe care EI cred că le-au abandonat. 

Ati mentionat in documentarele de pe YouTube cazul Andreasson (am cartea lui Raymond Fowler) deci cineva inca recolteaza sau alege pentru Noul Pamant. Cine sunt EI?

Ei sunt ... mulți, adică cel puțin 9 rase extraterestre care au intervenit pe Terra intr-un program comul în care au creat concomitent rese ce se află in tandem genetic cu fiecare dintre EI. Cazul Andreason este tipic pentru descrierea modului în care se construiește o marcă genetică necesară următoarelor programe de inginerie genetică. Probabil că o astfel de marcă genetică se construiește în trei, patru sau chiar mai multe generații... dacă au început prin anii 60, calculați și dumneavoastră cand ar fi gata cu exemplarele necesare demarării unui mou PIG. cu cât o modelează mai mult cu aceste exmplate finale vor fi mai diferite de acualele rase existente pe Terra. Bazele de prelucrare genetică sunt „la noi” pe Terra: în Oceane, în spații de sub scoarța Pământului, în Lună sau chiar in baze din interiorul sau din afara sistemului solar. În jurul Terrei este o activitate UFO foarte bogată! 

Si cum ramane cu legea noninviolabilitatii, a noninterferentei raselor in Univers? Oare e moral si etic ca mai multe civilizatii ET sa ii transforme pe oameni in ET impotriva vointei lor? Oare si acesti ET se erijeaza in creatorii nostri ca sa justifice programele lor criminale? E normal sa fim cobaii raselor ET care vor sa scape de extinctie prin programe contranaturii? Eu cred ca pana la Dumnezeu ne mananca sfintii. Si mai cred ca trebuie sa fie o scapare din macelaria ET.

Nu am auzit de astfel de legi și nici nu cred că există! Mai degrabă lucrurile stau în Galaxie cam la ca la Star Track ... cred eu. Adică, cred că există o federație in zona asta de galaxie care unește rase extraterestre aflate la același nivel tehnic și genetic . Cred că au dușmani și că in Galaxie starea politică este comparabilă cu starea politică a Terrei. De fapt în Biblie și in Ramayana știți bine că sunt menționate războaie între civilizațiile extratrestre care probabil au incercat să saboteze PIG pe Terra, respectiv posibilitatea de reproducere a proprietarilor planetei noastre.  

Nu cred că putem evada de aici... cred la fel ca acum 24 de ani că Centura Van Allen ne ține captivi. Mai mult, Biblia afirmă că la sfârșitul veacurilor vor face curățenie în jurul planetei, respectiv aceste CG vor capta toate sufletele circulante pentru a anihila posibilitatea pur teoretică si probabilistic mică ca aceste suflete ale umanității trecute să interfereze cu PIG viitoare. Așa că, poate ne vedem prin BM!

Domnule doctor credeti in liber arbitru? Eu nu mai cred de ani de zile in care am inteles ca functionam pe baza de programe greu de eliminat. Din adolescenta incerc sa ma deprogramez ca sa scap de frica, rusine, vinovatie, etc. Si vad ca dvs tot de softuri si resoftari vorbiti. Deci mi-ati confirmat teoria ca nu exista liber arbitru ci doar minciuna si iluzie. Cum iesim din Matrix domnule doctor? Neo in film iese prin sacrificarea Eului. Noi?

Nu am înțeles niciodată noțiunea de liber arbitru... nu știu la ce se referă. Avem o libertate limitată și o înțelegere limitată. Întotdeauna depinde la ce ne raportăm. Aveți dreptate că există multă minciună și iluzie. Cel mai criminal lucru cred eu este faptul că cei care conduc lumea, cei care manipulează politica generală a Terrei și chiar incurajează fanatismul religios, știu exact cum stam lucrurile de fapt în ceea ce ne privește ordinele venind de fapt de mult mai sus, adică de la resele extratrestre proprietare ale planetei. Nici cei care conduc lumea nu au de ales, așa cum nici noi nu avem de ales. În haosul general, știind mersul general lucrurilor, încă ne mai putem găsi pentru un timp limitat o oază de liniște. Europa este prima condamnată. 

De ce nu va deschideti o clinica de medicina alternativa in Romania? Nu e interzis la noi tratamentul energetic. Asa va intoarceti printre noi si ne vindecati si pe noi.

Cred că am mai răspuns prin faptul că a practica medicină energetică corect, înseamnă o dezenergizare a terapeutului sau mai bine zis o îmbolnăvire energetică, fapt de mi s-a întâmplat de multe ori. Se poate cu mai puțin patos să ai mai mult de doi pacienți pe zi... În cazul acesta mă rezum la intervenții în familie, pentru prieteni, pentru personalul spitalului și ocazional pentru pacienți la care nu am o rezolvare cu mijloacele clasice. Nu sunt un maestru in acupunctură, ci doar unul care incearcă sa o practice corect cu mijloace clasice si moderne ( aparatură minima). 

Cred că fiecare om instruit ar trebui sa cunoască cateva puncte esentiale și să se trateze singur in situatii acute pentru a nu ajunge pacient, atunci când se poate! 

un site pe care il accesez si eu de urgenta la nevoie este www. yinyanghouse.com 

https://theory.yinyanghouse.com/

Ace, cred și sper că se găsesc. 

Sunteti sigur ca nu aveti si dvs vreun implant ca sa puteti face decriptarile? Vad ca ganditi ca zeii si v-ar trebui o gandire supraumana pentru a intelege zeii... lasand gluma la o parte, am vazut in Cartea 2 a Programului Terra in Egiptul Antic ca veti scrie CG-ul zeilor Manu ai Indiei Antice. L-ati inceput deja? Si pe cand Zoharul? Sa stiti ca daca puneti in practica ideea mea cu clinica alternativa in Romania o sa aveti timp si de CG in Tibet, Dacia, Sumer, etc.

Haha! Ce drăgută sunteți! Cu siguranță nu am, căci am muncit mult la aceste decriptări... Dacă mi-ați vedea sutele de documente, de sinteze din ultimii ani, mai ales din Zohar, de traduceri chinuite, v-ați intreba când am avut timp pentru toate și mai ales ce m-a împins să le fac... Unul cu implant doar așterne pe hârtie... nu e cazul meu. Mă mai chinui cu Programul Zeilor in Canaan, adică cu decodarea integrată a Zoharului si a Bibliei, ... dacă apuc... și apoi iau o pauză... cred. Cu indienii e simplu. Toate derivă din Zohar. Cheia universală este Zoharul. 

Si cu asta, gata pe ziua de azi!

Noapte bună tuturor ce urmăresc acest blog!

Cu stimă,
Toni Moldovan 


43 de comentarii:

  1. Multumesc pentru raspunsuri. Le asteptam de mult timp. Sunt de acord cu dvs in toate mai putin moartea spiritului care e scanteia divina. Poate e vorba de moartea sufletelor adica altceva. Apropo de liber arbitru, se bate cap in cap cu destinul. Toate cartile vechi postuleaza predestinarea deci totul e scris deja. Atunci nu mai e loc de liber arbitru. Dvs numiti Centura van Hallen ceea ce eu numesc plasa de suflete. In cercul paleoastronautilor asta e ideea conform careia sufletele nu se elibereaza dupa moarte ci sunt captive si obligate sa se reincarneze tot pe Pamant cat ci cum vor ei. E trist sa vezi ca rase superioare ET ne manipuleaza ca pe sclavi. Despre asta scriu si eu in cartile mele: Viata pe Pamant, Paleoastronautica si Dacia-taramul zeilor. Eu observ ca oamenii si-au pierdut mu numai inteligenta ci si uzul ratiunii, mintea. E greu sa comunici normal cu oamenii si sa ai prieteni in ziua de azi. De aia am plecat din Bucuresti si am cabana mea din lemn pe un deal din Ardeal unde ma inteleg mai bine cu animalele decat cu bipezii ajunsi in stare de zombi. Sunt fff autocritica si observ ca si eu sunt supusa atacurilor psihotronice, chimice si bacteriologice. Am avut Covid timp de 8 luni inainte sa inceapa isteria programata in China si Italia deci sensibilitatea mea este dovada faptului ca virusul creat iñ laborator se ia din aerul bombardat cu virusi in toata lumea. Imunitatea puternica m-a pazit, sunt crescuta la tara la bunica deci nu m-a daramat un virus artificial cu care papusarii din umbra vor sa ne controleze. Si de cate ori scot ei vreo tulpina noua de otrava, ma simt rau. Simt si razboaiele din Cer intre diversele factiuni ET carora nu le pasa de noi. Nu reusesc sa imi scot din minte cuvintele unuia din papusari care ne-a comunicat ca mai intai ne va omori cu clima si apoi cu adevaratul si letalul virus, Covid fiind doar o repetitie generala. Minunat !!! Deja vad ca vremea a luat-o razna, astept noul virus fara regrete ca as putea muri, nu mi-e frica de moarte, imi doresc doar sa nu ma mai intorc pe Pamant, sa scap de sclavie si sa nu ma foloseasca in vreun CG sau PT. Pana atunci, eu va multumesc ca mi-ati deschis si mai mult mintea si ca am gasit in dvs un sprijin moral si un partener de discutii nonconformist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar că nu vreu să vă supăr... dar „scânteia divină” este definită atât de bine în Zohar: este marca LOR genetică, situată la vârful computerului genetic!
      În rest, rămân la părerea că viitorul este cel pe care deja l-am trăit... din punctul de vedere al observatorului temporal. NU avem alegeri... facem ceea ce deja am făcut!
      O seară minunată!

      Ștergere
  2. Aproape de finalul volumului 2 sper că nici EI nu au rămas în urmă cu tehnologia și compasiunea și că și-au îmbunătățit procesele. Mai sper că și Confederația Galactică au reprezentați eco de tip Gretha Thunberg care să le povestească de la obraz: bă... așa nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. raspuns pentru anonim .pararea mea este sa nu va mai pierdeti timp cu cititul ,cartea este extraordinara ,faceti-o cadou ,daca o saltati in slavi pe aceea ..... mai bine ......

      Ștergere
  3. Haha! ce comentariu fain! Eh, putem să întrebăm și dacă nu au o trimitem noi pe Greta... săraca; este pusă pe psihotrope și nu știe ce spune! Mă bucur că ați parcurs cartea! Sunteți un invingător (o învingătoare)... greu de aflat! Mai degrabă invingătoare, căci din statistica micului meu canal youtube 62% din vizitatori sunt de sex feminin!
    O seară minunată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi fetele avem motive serioase să fim înervate cu nervii despre extratereștrii ăștia ciudați. Vă dați seama abia după câteva mii de ani vine Iisus și spune: mă tăntălăilor, și femeile sunt oameni. 🤭

      Ștergere
    2. Ehe, numai că Iisus a spus-o și el cu tot cu interes tehnic, iar dacă ne uităm mai atent o cam dă cotită. Cert este că interesul femeilor pentru Programul Terra așa cum l-am conceput și explicat a fost mai mare decât cel al bărbaților încă de acum peste 20 de ani de la primele ediții. Am legat mai multe prietenii cu femei absolul excepționale, care au fascinate de domeniul acesta ce aparent este mai puțin palbabil. Aceasta dovedește perspicacitate, perseverență, capacitate de penetrare a unui domeniu aparent abstract și tot aparent, lipsit de orice valoare practică. În noiembrie 1998, il intâlneam la Târgul de carte Gaudeamus pe Cristian Tudor Popescu, care în acel an, 1998 scria că ... ”Femeia nu e om” . Ei bine, Domnia Sa nu cred că a citit Programul Terra deși în acele zile eram cot la cot la semnat cărți. Felicitări femeilor!

      Ștergere
  4. Mai aveti o cititoare care aproape a terminat cartile, mama mea. Tot femeie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu atât mai mult felicitări! Aveți gene, nu glumă! Dacă nu vă supărați, puteți să-mi spuneți ce pregătire are mama Dv.? Mama mea are 85 de ani, a fost învățătoare emerită, are o minte ce zbârnâie și acum și... mai are puțin de citit din volumul 2.

      Ștergere
    2. Da, si mama e fff activa. La 70 ani chiar are o vitalitate de invidiat. Si citeste mult si repede ! Singurul lucru pe care vi-l reproseaza e ca va lipseste latura spirituala.

      Ștergere
    3. Latura spirituală... avem cred eu, alegeri... să ne îmbrobodim în continuare în farmecul așa-zisei spiritualități sau să ne explicăm lucrurile. Eu cred că mai avem multe de înțeles din cele neexplicate, dar dacă luăm problema la bani mărunți chestiunea spirituală rămâne acolo unde este... în aer. Poate că sunt dur cu spiritualitatea și filozofia, dar aceste noțiuni pe cât de complexe luate la puricat rămân cam dezbrăcate. Foarte multe persoane religioase care au citit cărțile mele, deși le-au înțeles, au continuat să fie religioase spunânduți că Dumnezeul lor este diferit, nu este nici cel biblic și nici unul dintre cei descriși în textele vechi , ci este abstract, spiritual, nu se poate explica. Așa o fi, am tot respectul pentru astfel de idei, numai că noțiunile de Dumnezeu sau zei sau îngeri sunt de definite destul de clar de aceste cărți, fără de care probabil nu ne-ar fi trecut prin cap să dezvoltăm religii sau cel puțin nu în acest mod. Evident, problematica este largă...

      Ștergere
    4. Prin spiritualitate vroia sa spuna credinta intr-o sursa din care provenim toti, nu Dumnezeu antropomorf sau mos cu barba si toiag sau Iehova al evreilor. Sursa e diferita de creator si de arhitect. Sursa emana spiritele, nu le creeaza pentru ca spiritele nu pot fi create sau distruse. Si Iisus spunea ca Dumnezeu e in noi deci avem scanteia divina in noi.

      Ștergere
  5. Deci s-au născut religii și noi oamenii adoram defapt niște utilaje medicale de performanță. Nu știu dacă să râd sau să plâng. Da mai bine râd că mi-a trecut mie prin cap cândva că de la bun început oamenii au înțeles ceva prost și au dat cu sârg mai departe.
    Am recitit cap. " a patra diviziune din duat" primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost piramida lui kheops . Canalele acelea ce duc spre centru sus, cu cele 3 sau 4 blocuri de piatră ce închideau canalul și spațiul în care arheoligii se așteptau să găsească sarcofagul și ... nimic. Este piramida o construcție statică ce amintește de partea de sus a cg? Ar fi logic. Corpul mortului ar fi fost dus în piramidă, undeva la bază până sufletul îl părăsea complet și apoi dus altundeva?!
    .

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că piramida era în legătură directă cu acea „casă a morților” amintită de vizitul Ptah, iar funcția piramidei era aceea de a trimite sufletele spre CG din spațiul cosmic. Sarcofagul pe care este construită piramida este doar un exemplu, un model prin care noi trebuie să relatăm călătoria mortului spre lumea zeilor. Un lucru pe care nu l-am scris in carte este o ipoteză pe care o emit. Valea Regilor este construită conform unui model ce copiază canale de lapis lazuli din CG. Nu am fost acolo, dar am văzut scheme. Cred că decodarea mea se poate îmbunătăți adăugând toate elementele disponibile. Mai cred că în România avem astfel de modele copiate de CG transpuse în cetățile dacice din zona Orăștie. Anii care vin poate că vor reuși să facă mai multă lumină. Nu știu cum să-l fac pe Domnul Daniel Roxin să citească cartea, fără să-l deranjez, evident. Poate are cineva o soluție. Dacă ar citi cartea ar avea multe răspunsuri și modelul pentru ceea ce caută în munții Daciei. Tara noastră a fost fără îndoială PIG.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înainte de a auzi de dvs și de cărțile dvs, am avut un vis interesant. Eram în spațiul interstelar. Departe undeva la stânga mea se vedea o gaură neagră ovală înconjurată de un halou albastru. Am știut că de acolo vin strămoșii noștrii și că acea regiune se numește " Casa Regilor".
      Mai știu că pe vremuri foarte îndepărtate locuitorii înafară de igiena zilnică făceau și igiena energetică, că aveau cunoștință de caracteristicile energetice a locurilor, își construiau așezările cu multă grijă doar în locuri propice. Templele erau deasemenea așezate cu multă înțelepciune și grijă. Nu la întâmplare. Existau și există încă locuri " blestemate" ( energii nebenefice pt minte) pe care le evitau. Dacă un membru al comunității avea simptome de frică sau se comporta ciudat... mergeau la templu unde se făceau ritualuri puternice pentru curățare. Etc.
      Dlui Roxin i-aș trimite cărțile și o scrisoare edificatoare. Simplu.

      Ștergere
    2. Il cunosc si o sa ii sugerez cu tact sa va invite la emisiunea lui si sa va ia un interviu pentru cele 2 site-uri pe care le gestioneaza. E superinteligent si eu il mumesc zeu dac. Frumos, patriot si bataios.

      Ștergere
    3. Am toată admirația pentru Domnul Roxin, pe care l-aș vota ca primul Președinte al Daciei! Habar nu am la ce adresă aș putea să-i trimit o carte. Am scris un comentariu la unul dintre documentarele sale în care propun sa-i trimit o carte dar pană acum nu s-a întâmplat nimic. Pe site-ul Domniei Sale scrie la contact că trebuie adăugat un comentariu la unul dintre documentare, ceea ce am făcut... Imi inchipui că este și foarte ocupat și mi-e teamă ca nu are timp citit o carte voluminoasă. În altă ordine de idei, dacă zeii dacilor ar putea fi definiți mai concret, ceea ce se poate face, atunci s-ar putea face corelații între organizarea arhitectonică a cetăților dacice și modelul CG, care este un fel de standard, de fapt.

      Ștergere
    4. aici i-am scris:
      https://www.youtube.com/watch?v=ryLJjHYCFf0&t=1786s

      Ștergere
  7. "Nu cred că putem evada de aici... cred la fel ca acum 24 de ani că Centura Van Allen ne ține captivi. Mai mult, Biblia afirmă că la sfârșitul veacurilor vor face curățenie în jurul planetei, respectiv aceste CG vor capta toate sufletele circulante pentru a anihila posibilitatea pur teoretică si probabilistic mică ca aceste suflete ale umanității trecute să interfereze cu PIG..."
    Această declarație mi-a atras cumva atenția.
    M-am plimbat și eu o vreme prin cg, nu atât de intens ca dvs. Fascinant. Apoi am recitit și recitit comentariul dvs. Apoi iar m-am gândit și... de fapt cel mai important lucru pt cei ce doresc să fie " liberi" nu este interiorul cg ci intrarea. Vedeți unde este situată? Jos. Cert este că aceste EI nu au niciun interes să producă civilizații libere de " păcat".😅 Perfidia jocului este să ne facă să credem că suntem captivi. Sufletele sunt libere totdeauna să plece unde vor dar nu vor putea pt că sunt impure și grele. Ca să poți depăși influența planetei trebuie să duci o viață în sfințenie adevărată. Mai știe careva ce-i aia?😏

    RăspundețiȘtergere
  8. Și ce faci dacă ești născut din părinți hibrizi, mama provenind din amestec de chinezoaică cu african , iar tatăl din amestec de european cu tailandeză? Credeți că ajută ”trăirea în sfințenie” mai poate dirija cursul sufletului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " Trăirea în sfințenie " este o chestie practică nu religioasă. Este administrarea înțeleaptă a energiilor. Dacă le investesc în gânduri inutile, mai ales negative, în emoții negative, în minciuni, nervi, stres... nu sunt un administrator înțelept.
      Am înțeles eu bine că doar suflete masculine sunt colectate?

      Ștergere
    2. Mi-a plăcut răspunsul Dv! Este foarte greu să trăiești „în sfințenie” în ziua de astăzi, dacă trăiești în societate și mai ales dacă ai un serviciu... Astăzi am avut parte de o ședință departe de „sfițenie” în care toți colegii anesteziști am pus-o la zid pe șefa noastră suedeză leneșă, incompetentă, mincinoasă, agresivă, psihopată, etc... zi care ne-a marcat pe toți, dar măcar ne-am răcorit! Dacă ați afla detaliile nu ați putea crede că se poate întâmpla pe aici... dar credeți-mă că sub multe aspecte mizeriile sistemului suedez le depășesc pe cele din România... Așa că mă pregătesc pentru viața în sfințenie poate la pensie (dacă o apuc), pe o insulă tropicală, cât mai departe de viața de oraș. În sfârșit e dificil să fii „sfânt” în societatea dată!
      Citind numai Biblia , Zoharul și celelalte texte, am avut și eu impresia că numai bărbații sunt recoltați. În principiu este logic, pentru că femeile au avut rolul de născătoare de băieți, circa 80% dintre copii fiind de sex masculin. Am scris despre asta în primele ediții ale PT. Băieții erau destinat morții rituale sau jocurilor ce sfârșeau în uciderea tinerilor participanți la joc, ca în America Centrală sau în războaiele paradoxale. Pe de altă parte aceste cărți subliniază că pentru EI sufletul barbatului este mai valoros decât al femeii. Ei se declară mai degrabă bărbați decât femei deși o spun clar că sexul nu le folosește la nimic. Pe de altă parte CEM mi-a deschis ochii asupra procesecor complexe din CG, în care celulele umane diploide sunt reduse la un singur set de 23 de cromozomi, care provine în principal de la tată. Spun în principal deoarece cromatina se amestecă parțial și foarte greu de delimitat clar în materialul genetic ce de la cine vine. Dar, femeile au și ele un set de cromozomi proveniți de la tată . Prin urmare, teoretic ar putea fi la fel de bine procesate. Dacă EI sunt însă mai degrabă bărbați decât femei, atunci procesarea unui suflet de femeie ar lua probabil ceva mai mult timp prin comparație cu procesarea unui suflet de bărbat, ceea ce scade eficiența procesării, și de aici valoarea mai scăzută ... pentru EI.

      Ștergere
    3. 1."Racorirea" este rezultatul unei acumulări de energii de joasă vibrație care la un moment dat explodează ca o oală sub presiune. Energiile de joasă vibrație le producem noi prin dialogul interior, gândurile lungi și inutile. In acest proces energiile de înaltă vibrație sunt transformate în energii grosiere care ne infășoară cu un strat întunecat. Pt religioși, transformăm îngeri în demoni.( probabil cel mai mare păcat adevărat). Racorirea nu aduce rezultate adevărat, este un transfer de zguri.
      2. Lumea nu este condusă de bărbați sau femei ci de egouri.
      3. Ar fi interesant să știm ce este sufletul și ce este spiritul.
      4. Dacă ne-au " făcut" după chipul și asemănarea lor înseamnă că gândim ca ei, înseamnă că și lor le este frică de moarte, mint cât e ziua de mare și manipulează. Deci nu toate sunt chiar așa de adevărate cum transmit.

      Ștergere
    4. Aveți perfectă dreptate!
      Soluția este probabil să lăsăm spitalul baltă și să plecăm. Problema este că toată Suedia și în curand toată EU se confruntă cu mai incompetențe la varful instituțiilor. În ultimul guvern socialist ca sa nu-i mzic comunist suedez doar două persoane aveau un fel de studii superiare, restul aveau o scoală politica de trei ani... Am avut un ministru al sănătații de 28 de ani care era cu totul pe dinafară... este greu cand ai in față șefi corupți, incompetenți și mincinoși... oala fierbe!
      În privința LOR, cred ca sunt dotați cu absolut toate calitățile și defecte umane și cu evident ceva în plus. Manipularea prin intermediul religiilor a făcut și face parte din program. Uff și ce se intamplă în Romania se poate numi talibanism ortodox pătruns în toate mediile... Asta este doar o constatate căci eu cel putin nu am și nu pot avea nici un proiect care sa se opună talibanismului de orice fel. Media este foarte puternică... s-a demonstrat că-i poate inchide gura inclusiv presedintelui american, așa că informația cărților mele se află pe piață doar atât cât nu răzbate prea mult în media.

      Ștergere
    5. Impachetati-vă și plecați. Toți. Merită văzut ce consecințe vin. Dacă puteți. Europa caută medici buni. 🙂

      Ștergere
  9. Singura scapare e sa nu ne mai reincarnam, sa scapam din plasa de suflete. Eu cred ca actul de vointa al spiritului e suficient. O sa invat cum si apoi invat si pe altii. Dl Moldovan cred ca stie mai multe de vreme ce in carte spune ca e de ajuns ca spiritul sa iasa printr-un anume canal din crestet, probabil Sahasrara, chakra coroanei. Si altii au iesit din ciclul reincarnarilor si s-au eliberat. Deci...engage!

    RăspundețiȘtergere
  10. persoana necunoscuta a scris:
    V-am ascultat. Cu mult interes, curiozitate, uneori cu spaima, uneori cu acea atitudine a boului care priveste poarta noua. Cantitatea mare de informatie, modul in care este prezentata, succint dar complex, sunt greu de inghitit, daramite de digerat...! Am citit si am inteles cat de cat ideile din prima dvs carte. Atunci am vrut sa va spun ca preluati din Biblie acele elemente care vin in sprijinul teoriei dvs, ignorandu-le pe cele care contravin. Nu am facut-o, pentru ca, recitind cartea a doua si a treia oara, am constatat ca nu gasesc argumente in sprijinul meu. Ceea ce prezentati acum, m-a determinat sa va scriu aceste cateva randuri. Prin care as dori sa va spun ( dar stiti asta) ca scrieti pentru un segment foarte redus din contemporanii nostri. Chiar daca nici acum nu sunt intru totul de acord cu tot ce prezentati, ( pentru a va contrazice, insa, nu am suficiente cunostinte ) consider ca scopul muncii dvs, in cazul meu, a fost atins. Voi citi si aceste carti, si voi incerca sa le inteleg. In principiu, si foarte pe scurt, sunt de acord cu aproape tot ce spuneti, insa am senzatia ca este vorba mai mult de necesitatea evolutiei spirituale, si mai putin de utilizarea componentelor sublime ale fiintei umane in reproducerea unor extraterestrii. Sper, din acest punct de vedere, sa nu aveti dreptate. Vorba dvs, vom muri si vom vedea. Pana atunci, permiteti-mi sa preiau de la dvs, de la Nassim Haramein, de la Raymond A. Moody sau Michael Newton doar acele lucruri care imi permit sa raman optimist, nu un optimist informat. Sper sa revin dupa citirea noilor publicatii. Cu stima, pe blog inca Anonim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am mutat comentariul aici pentru ca sterg postarea cu recenzia de la Libraria Delfin, care nu mai este actuală.
      Știu foarte bine că scriu pentru un segment restrâns, din ce în ce mai restrâns. Fără să vreau să jignesc pe cineva, România s-a talibanizat, din păcate. Extremismul religios este la putere în România, fie că vedem sau nu acest lucru. Recrudescența este prezentă și în Polonia sau în alte tări foste comuniste și cu căt școala bogată în științe se reduce calitativ și cantitativ, cu atât spațiul este ocupat imediat de religia extremistă. Intâmplător sunt într-un grup whatsapp cu peste 100 de colegi de facultate, iar cei care practicăm medicina în străinătate suntem uimiți de fanatismul religios al colegilor rămași acasă. Constatarea nu vine primar de la mine, căci eu sunt de obicei reținut cu afirmațiile în problema asta. În vest este o altă probleme de eventuală înțelegere a cărților mele... nu prea sunt oameni cu școală și cu logică. Nivelul general de cunoștințe este extrem de scăzut. Nu ai cui să povestești așa ceva... În sfârșit, de săptîmâna viitoare ies cu informația internațional și voi vedea reacțiile. Voi trimite un rezumat de circa 20 de pagini A4 agențiilor de presă și institutelor de egiptologie... vedem ce iese.
      Fac o precizare. Filmele de pe canalul YouTube susțin cartea și nu invers. Filmele sunt făcute pentru inlesnirea înțelegerii cărții după ce aceasta a fost citită.
      Somn ușor la toată lumea de pe blog!

      Ștergere
  11. Erich von Dänicken scoate pe piață a 46 carte : Alles Evolution- oder was? Argumente für ein radikales umdenken.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Titlu tradus ar fi: totul evoluție- sau ce? Argumente pentru o schimbare radicală în gândire. Cu asta doream să spun că solul pt decriptarea dvs este bine pregătit în vest. Doresc succes.

      Ștergere
  12. Bineinteles! Faceti comanda pe site-ul meu si cartea vine cu DPD in circa 10 zile
    DPD o rifdica mai greu, dar apoi merge repede si o aveti la domiciliu sau direct la adresa dorita.
    https://tonivictormoldovan.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu merge pt ca nu este in euro...aveti alta metoda?o zi buna!

      Ștergere
    2. Sunt multe persoane care au platit din EU direct ïn lei, banca face automat conversia. prin site nu ötiu exact cunm functioneazå, dar ötiu cå merge fara prbleme. In cel mai råu caz platiti din banca Dv in contul Editurii Conexiuni care este urmatorul:
      EDITURA CONEXIUNI SRL, IBAN cont: RO29RNCB0227036047250001, in RON, Banca Comerciala Romana S.A., Cod SWIFT:RNCBROBU
      Suma de plata este de 299 RON cartea plus 100RON transportul cu DPD
      Ideal este sa faceti plata prin site, dacå nu direct prin bancå, dar dacå nu reusiti så faceti comanda pe site atunci trebuie sa-mi dati un nume si adresa la care doriti cartea. Puteti scrie la comentarii sau la contact pe site sau la tonivictor23moldovan@Yahoo.com .
      O seara frumoasa!
      Toni Moldovan

      Ștergere
  13. Am citit cu interes Programul Terra c8u mult itmp in urma si la momentul acela m-a bagat in depresie. Lumea si timpul se transforma intr-un singur punct si asta era claustrofobic. Dar pana si depresia trece... Ramane insa adevarul, pe care eu nu pot sa-l probez, deoarece nu am mintea si cunostintele dvs.
    D'le Moldovan, ce anume ne da noua constienta cu care observam lumea inconjuratoare? Cum e creata? Sunt ani de zile de cand incerc sa descompun fiinta umana in particele mici, ba chiar am analizat si pe robotul Sophia in speranta ca voi gasi asemanari si raspunsuri. Daca dam la o parte tot, ce ramane? Ramane ceva? Daca nu, care e componenta care ne da constienta? Chestia aia care stie ca noi suntem X, avem amintirile astea, reactionam si simtim samd. Stie sau se identifica, pt ca , daca intr-o buna zi nu mai are memoria a ceea ce este, nici emotii, nici identitate, continua sa existe - exista oameni care si-au pierdut memoria, exista oameni care se nasc fara emotii, fara minte am niste dubii ca exista :) . Poate e un proces?
    Mi-am propus sa citesc cartea dvs la un moment dat, ca daca n-o citesc, o sa ma roada curiozitatea. Mai astept sa-mi fac curaj. Stiti gainile alea care se uita la cuptorul cu microunde cum e incalzita o pulpa? Horror movie pt ele.
    Doamna Carmen C, sunt tare curioasa despre ea si scrierile dansei.
    A si era sa uit. Nu inteleg cum de avansatii astia nu pot sa-si manipuleze genetica in asa fel incat sa-si creeze niste organe de reproducere, cu care sa faca pui, din moment ce asta e singurul mod prin care se poate crea un suflet.

    RăspundețiȘtergere
  14. No, ceva feedback din vest, este?

    RăspundețiȘtergere
  15. Absolut nimic. Am scris la Nature, revistă extrem de pretențioasă, am completat un teanc de formulare care mi-au luat două ore și am primit raspuns ca nu sunt interesati de subiect. Mă așteptam. La Scientific American nu are rost să scriu caci s-au politizat de tot și toate articolele trebuie sa fie in spiritul corectitudinii politice. Am trimis un rezumat de 25 de pagini la Nexus Magazine de la care aveam cele mai mari așteptări ți mi-au răspuns după numai 3 minute ca nu sunt interesati, fără a fi un raspuns automat. Am glumit pe tema asta cu ei... Am scris lui Giorgio Tsukalis de la Ancient Aliens și nu am nici un raspuns... cu asta deocamndată am incheiat caci nuci eu nu am timp prea mult. Este oarecum ciudat ca nimeni nu a indraznit pana acum sa facă o recenzie serioasa cartii... Ziarișrii sunt departe de subiect si cei mai multi dintre ei și de puterea de intelegere a cărții... Si apropo de carte, după acest tiraj cred ca va fi foarte greu de scos incă unul. Piata de carte se va prabusi in cateva luni... hartia a ajuns la preturi exorbitante...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va salut. Cumva este firesc refuzul acestor publicatii avand in vedere situatia actuala. Sugestie, puteti incerca sa deschideti un cont pe Patreon.com unde sa postati zilnic/saptamanal/lunar fragmente/capitole din carte. Accesul la informatie se face pe baza de abonament lunar. Puteti pune materiale in limba engleza si/sau romana. Nu stiu acum ce comision percepe Patreon. Dar ma gandesc ca sunt mii de persoane din lumea aceasta care ar fi interesati de cartea Dvs. Daca va pot ajuta cu mai multe info va rog sa imi spuneti. O seara buna.

      Ștergere
  16. Nu ați scris doar pentru Dv. Printre cititorii vechi sunt câțiva care v-au urmărit activitatea de-a lungul anilor și trebuie să mărturisesc că m-am bucurat când am citit că ați pregătit un nou volum din PT. Și mă bucur că plănuiți să-l publicați și pe următorul.

    Pe scurt, ideea este ingenioasă. Nu cred că cineva, până în acest moment, a citit CEM și s-a gândit că textele descriu un „computer genetic”, așa cum îl numiți Dv. Ideea de a avea un dispozitiv de compatibilizare a sufletelor este cel puțin originală (eu nu am mai întâlnit-o) și ar rămâne interesantă și dacă ați alege să o vindeți ca pe interpretare SF. Totuși, cred că veți avea o problemă cu recepția cărții. Spre deosebire de Zohar care reia elemente biblice arhicunoscute, CEM e complet nouă pentru cei mai mulți dintre cititori; nu cred că va prinde la fel cum o va face ediția despre Zohar. Apoi, intervine dificultatea de a accepta explicațiile din CEM pe baza textelor, fără a cunoaște Zoharul. Uneori mi s-a părut că extrageți prea multă informație din câteva versete/versuri din CEM, însă în momentul în care am revenit asupra capitolelor ce descriau Zoharul, lucrurile căpătau mai mult sens. De altfel, ați și menționat că, fără Zohar, nu ați fi înțeles CEM. Aștept cu interes următorul volum din PT care va clarifica, sper eu, și mai multe anumite aspecte. Unitatea de expresie cu celelalte texte din care ați citat este frapantă și merită cercetată.

    Trebuie să recunosc, am avut dificultăți în a duce lectura la capăt. M-am împotmolit la Raiul și Iadul Egiptean și am rămas acolo câteva luni. Înțeleg argumentul Dv. legat de descoperirea treptată pe care vreți să o parcurgem împreună, dar devine descurajant de la un punct. Cartea are un aspect needitat și grăbit, cred că este o parte de material care ar putea fi scoasă fără să afecteze înțelegerea. Mă bucur că ați ales să includeți un poster, a fost de ajutor în urmărirea etapelor, sper să o faceți și în volumul viitor.
    Un lucru care nu m-a convins este literatura din spatele undelor genetice. Am rămas dezamăgit la afirmațiile Dv. că știința sau medicina occidentală sunt “închise”, ca să nu reiau epitete mai puțin măgulitoare. Aceeași știință a acceptat fizica cuantică care propunea concepte cel puțin la fel de bizare ca unda genetică. Diferența este că fizica cuantică venea la pachete cu experimente și rezultate repetabile, lucru cu care conceptele lui Gariaev întârzie să vină. Țin să vă spun că a respinge literatura legată de undele genetice nu înseamnă a respinge ipoteza Dv. legată de CG, ci înseamnă doar a recunoaște că literatura pe acest subiect este ÎNCĂ cel puțin îndoielnică.

    După a treia ediție din PT, nu credeam că veți mai scrie, mă bucur că ați făcut-o. Și aștept cu nerăbdare ediția legată de Zohar, cred că simțiți și Dv. că va fi magnum opus, cheia care deschide și celelalte texte antice. Dacă o veți publica, veți avea cu siguranță cel puțin un cititor în persoana mea. Cele bune! Un cititor vechi.

    RăspundețiȘtergere
  17. LIterarura din spatele undelor genetice este in dezvoltare, iar Gariaev a fost după părerea mea unul dintre cei mai mari savanâi ai timpurilor moderne. Are o multime de experimente și puteți da o căutare pe net sau youtube pentru a verifica activitatea sa de exceptie. Independent de Gariaev Modelul de computer genetic desprins din Zohar și aplicat în CEM este logic zic eu și ușor de ințeles. Gariaev mi-a venit ca o confirmare după ce initial am văzut baza celor scrise în Zohar. Cu multe alte lucriri descrise in carte mi s-a intamplat să le decuc mai intai in Zohar și apoi să le confirm în viața științifică actuală. Sunt convins că informația din holobiologie este ținută la sertar. Mu știu cum a murit Gariaev, dar a murit cam devreme. La fel și Mae Wan-Ho pe care o citez in carte și care a criticat ingineria genetică actulă și hrana mdificată genetic etc... Am descris un pic in carte ceea ce se intamplă cu acupunctura în occident. Nu știu dacă trăiți in Romania sau în alta parte, dar eu am o experiență tristă în Suedia și Norvegia în practicarea acupuncturii. Practic nu numai că este ignorată ci există riscul să fii pedepsit și să-ți pierzi legitimația de medic dacă o practici pe copii sub 15 ani. La ultima angajare în clinica unde lucreaz astăzi mi s-a pus condiția să nu practic acupunctura! deși la eram cunoscut din contractele anterioare cu rezultate surprinzător de bune și laudative. Pe lângă invidia colegilor suedezi intervine autolimitarea, ignoranța și dezinteresul... Eu stau aici de 20 de ani și știu bine ce vorbesc în domeniul asta. Am colegi din Norvegia care mi-au scris și m-au rugat ca să scriu Ministerului Sănătății din Norvegia o scrisoare de susținere a acupuncturii în fața autorității în sănătate datorită limitării extreme a posibilității folosirii acupuncturii în Norvegia... În restul Europei Occidentale lucrurile nu diferă prea mult... Activitatea acupuncturală este limitată la niște studii și prezentări în cateva publicații...
    Cartea are un aspect needitat și grăbit... poate că așa este... Din păcate timpul meu liber aproape că nu există. Am scris cartea cu un efort greu de închipuit și m-am străduit să ofer continuitate. În altă ordine de idei, evident, se poate scoate jumătate di material, dar înțelegerea ar fi știrbită. În plus, am dorit ca intrega CEM să fie decodată, pentru că mă voi mai întoarce asupra ei probabil niciodată. Am funcționat conform dictonului ACUM SAU NICIODATĂ. ȘTIU CĂ ESTE GREA ȘI ÎMI DAU DEAMA CĂ NU ESTE PENTRU ORICINE. De aceea țin să felicit pe fiecare dintre cei care au reușit să o parcurgă. Raiul și Iadul Egiptean este cea mai grea parte, pentru că este cea mai abstractă. Cu cat o reluați și o parcurgeți de mai multe ori, cu atât o intelegeși mai bine. Eu de fiecare dată cand au trecut prin ea am descoperit lucruri noi, care mi-au fost ascunse inițial. Era să sar peste cei 23 de cromozomi, probabil cea mai tare informație din carte, cel mai important detaliu! În mod sigur dacă aș mai trece prin ea de vreo două ori aș mai scrie și alte detalii peste care am sărit. Spre exemplu, unul dintyre ele constă în biciul lui Osiris reprezentat grafic în trei secțiuni, cele trei coloane energetice, care se termină cu bile, adică cu chakre de ordinul trei. Adică biciul este diferențiat genetic cu alte cuvinte. Mă bucur că ați citit-o! Am scris din start că nu este o carte perfectă și că probabil una perfectă și completă nici nu se poate scrie... sper doar că este o variantă corectă de decodare și acceptabilă ca metodă de prezentare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt asa trista...apar multe intrebari care pot fii naive, de exemplu.de ce , daca sunt asa infinit de buni geneticieni , nu revin la inmultirea sexuata!?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere